Влез

View Full Version : Гафове по време на срещи :D

Страници : 1 [2]

djipsito
08-29-2011, 23:13
Преди 1 2 години се зарибявахме с едно момче.. Бях отишла на пяна парти и си бях оставила телефона вкъщи. А той ми звънял. Рано се прибрах, понеже ми беше тъпо и майка ми каза, че ме е търсил. Звъня му аз и му казвам, че съм се прибрала, а той ми вика, че тъкмо мислел да ходи в дискотеката да ме види, каза, че ще се врътне с негови приятели и като се прибира ще мине през нас да ме види за малко, че на другия ден заминавах на почивка. Звъни той след близо час, а аз се сещам, че багажа ми е събран и нямам кво да облека, а дрехите с които бях на дискотека бяха мокри... Почнах да търся нещо да облека, намерих едни къси гащи на баща ми, облякох една тениска на брат ми и горнище на анцуг, пак на баща ми... Мязах на циганка, ама викам голяма работа... :D А отделно, бях изпила една малка водка.. и понеже е мн "качествена" бая лъхах на алкохол, все едно бях изпила цяла бъчва... ;х

Друг случай с бившия. Бяхме чели един виц за влюбена двойка. Значи, влюбена двойка се целуват и по едно време момичето се дръпва и казва стреснато "Опа, мило, глътнах ти дъвката", а момчето казало "Не, мило, просто имам хрема..." Ужасен. :lol: Та, седим с бившия ми на една спирка и се приближава да ме целуне. Целуваме се и ми подава дъвката си.. аз докато се усетя кво е тва... А той най-нагло се дръпна и ми каза: "Извинявай, имам хрема". Мн гадно ми стана, а той умря да ми се смее. Аз пък му изплюх дъвката и ме пита едно тъжно: "Ееее, що ми я изплю".. Бая се посмяхме

mi6eto942
08-29-2011, 23:23
С едно момче,с което не ходихме,бяхме излезнали на разходка с нговата кола.Беше към 1 през ноща,а преди това бях на кръчма и бях изпила към 4 бири.Така отидохме на една поляна,той пусна да гледаме филм(има DVD в колата),по-едно време той тръгна да ме целува,аз скокнах като попарена и му казах:"Трябва да ида да пикам." и излезнах от колата.След около 5 минути пак тръгна да ме целува аз отново подскочих и викам:"Бирата напира да излезе".И досега като се сетя много ме напушва на смях.

imyourself
08-30-2011, 01:41
Бяхме на 3-та среща със съответният човек с ,който се зарибяваме ...в същия ден направихме 2 гафа :D Първият беше в ,който ме гадаличкаше и аз без да искам му бръкнах в окото ;сс после в същия ден се натискахме яко на една пейка ,и дойдоха да ни се скарат едни възрастни хора ,че сме давали лош пример на децата ,които ни бяха зяпнали така сякаш виждат 'шрек' на живо :D и ни четоха лекции как не ни било срам при положение ,че те били пред нас ,а одзад имало още по възрастни хора и + т'ва ,че малките ни гледали и ни казаха ,че заради такива като нас младата младеш , също които взимат дрога , които пият и пушат ,че заради такива ,като нас ЩЯЛ ДА ЗАГИНЕ СВЕТА :DDDDD

ilievabe098
08-30-2011, 08:15
Бяхме на 3-та среща със съответният човек с ,който се зарибяваме ...в същия ден направихме 2 гафа :D Първият беше в ,който ме гадаличкаше и аз без да искам му бръкнах в окото ;сс после в същия ден се натискахме яко на една пейка ,и дойдоха да ни се скарат едни възрастни хора ,че сме давали лош пример на децата ,които ни бяха зяпнали така сякаш виждат 'шрек' на живо :D и ни четоха лекции как не ни било срам при положение ,че те били пред нас ,а одзад имало още по възрастни хора и + т'ва ,че малките ни гледали и ни казаха ,че заради такива като нас младата младеш , също които взимат дрога , които пият и пушат ,че заради такива ,като нас ЩЯЛ ДА ЗАГИНЕ СВЕТА :DDDDD
:D и на мен ми се е случвало . ставам си аз сутринта в събота и отивам на дскло(съботата се отучваше) , а на милото в училището ги викаха от 10.30. той ми звъни по телефона и ми вика "аз идвам да те водя на дскло ,щото не мога да спя" и аз викам "добре" .срещаме се на спирката ,бяхме на чалга вълна ;д и си пуснахме "изппрати ме пак до нас , и така нататък " ... целуваме се, натискаме си се , пееме си .. и по едно време виждам как една баба се е вторачила в нас , та срешнаха ни се погледите с бабата ;д и тя като взе , че ни дръпна една лекция за "младото поколение " , "вредата на чалгата " и "морала" .

xBadxApple
08-30-2011, 10:57
Трудно ми става неудобно, просто се посмяхме.

Една любима история: Качвам се в асансьора в мола и някво момиче с мен, а вътре има огледала. Аз съм в страхотно настроение: снощната вечер съм бил на купон и обикновено на следващия ден се чувствам, сякаш не важат етичните правила. Погледнах огледалото и имаше някакъв графит нарисуван със зелен маркер. Без здрасти, щуротии, сложих ръка на рамото й и казвам: "Такава татуйровка ще ти отива много. Особено в тази област" и показвам някъде около моя пъп, а тя ме гледа на огледалото. Е очевидно малко по надолу беше зейнал и разкопчания ми цип. Едва сдържа смеха си, каза добре, минахме още един етаж (закопчах си ципа през това време) и излезе. Чух я по-натам да се смее при приятелките си, махнах й и си заминах. Хахаха, дано не я срещам пак :D

Хахахах, бате :lol:
звучи нещо като мой тип понякога. :д

ToOoNiCe
08-30-2011, 12:01
Един приятел си беше уредил среща с едно момиче в някво кафе, по-късно разбра, че тя си е викнала приятелки и той ме викна с него.Та седим и аз ги питам каква музика слушат, ии едното момиче вика Justin Bieber, след което аз почнах - как може да слушаш тоя пед*раз и т.н. без въобще да се съобразя :lol: :lol: :lol: след което последва един дълъг и мноого странен поглед във мен от страна на всички дами :shock: аз стоя и аз ги гледам и така :D доста конфузно беше.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ToOoNiCe
08-30-2011, 12:14
Излизах с едно момиче от една седмица ... и не знам защо ,но останах с впечатлението ,че момичето е по-срамежлива и затова не се бях опитвал дори и да я целуна ... и най-накрая се разхождаме с нея тя ме дърпа и ми казва- "Ще ме целунеш ли ... или не :? " при което се стреснах :shock: е посля е целунах , но към 5 минути стоях и я гледах , като попарен :razz:

Danny9
08-30-2011, 13:13
Айде и от мен няколко гафа.. или нещо от сорта. Изключвам удрянето на зъби и отговор с "ок" на обичам те.. :D

Кат бяхме малки с една приятелка (по едно време ходихме замалко) и неюо ме гонеше на един фонтан и се изръси вътре.. :D Още й се подигравам като се сетя.

Тука не е точно повреме на среща, ама с един приятели две случки.. единия път бяхме в едно кафе и решихме да зарибяваме някви мацки и си написахме номерата и скайповете на касови бележки (не питайте с какво ги писахме.. :D ) и ги оставихме на масата им.. кой знае к'во са си помислили.. :razz:

Второто с тея приятели.. В кафе сме пак и нали нещо сме изгорили (цялата черна) сметката.. и сервитьорката вика къде е сметката момчета? И ние всички в един глас "изгоря" такъв смях падна.. :D

С едно момиче бяхме се уговорили да излезем, ама не се познавахме и нали уговаряме се да се чакаме на една спирка.. Отивам, чакам, няма я.. ядосах се много, заваля ужасно силен дъжд.. Прибирам се и се оказа, че сме се чакали на различни спирки и двамата чисто мокри.. :razz:

Излязох с една приятелка, която харесвах.. И отиваме на билярд и нещо я прегръщам отзад и тя като ми заби щеката в окото.. :lol: После се чудих къде се намирам.. 8-)

Пак с една приятелка дето харесвах бяхме излезли и май беше първа среща.. Ама за шръв път неловката ситуация се чудим какво да си кажем и само мълчим кат побъркани.. и по едно време ми дойде "гениалната" идея да я целуна :D пък тя се дръпна и аз се саднах и после тя ме изпрати до спирката и пак нищо не си казахме, само се гушнахме за чао.. ама голям резил.. поне ся не ми го натяква.. :D

mechtaq_za_teb
08-30-2011, 14:15
Амм на първата среща с бившия ми, вървим си ние (още нямаше нищо между нас),аз го дразня и той си ме закача, аз го дразня, той пак, гъдел мъдел а-у :D ... Че така, след малко обаче срещнахме препядствие и той човека реши да се направи на джентълмен и за да не се цапам/мокря опита да ме прекара през една ОГРОМНА локва 8-) Вдигна ме, щото съм си лекичка и минава по едни камъни уж да не се мокри и той, обаче ние от къде да знаем, че единия от камъните е малко по-нестабилен... Както си подскачаше по камъчетата човека и изведнъж-ПЛЬОК и двамата се озовахме в локвичката, яко калнички ... :D
Друга историйка, пак с него... Седим си в тях и аз реших да огледам. Беше Коледа и елхата мнооооооооооого ми хареса... Ходех, пипах тук-там и взех, че стиснах малко по-силно една по-крехка звездичка... Счупи се, а си личеше, че е някаква скъпа абе супер ценна-беше най-отпред на елхата... Както и да е-веднага избягах и се направих, че нищо не е станало :D
На втората ни среща със сегашния ми приятел сме... Всичко мина като по вода. Целувки, гушкане а-у... Изпрати ме той и аз бързам да звънна на най-добрата си приятелка, обаче от бързане набирам неговия номер и само той вдига и аз без да чакам да каже АЛО или нещо подобно почвам да крещя и да се радвам, да се хваля с мисълта, че моята приятелка ме слуша, не тоййй :shock: ии нали тка, викам аз "Габиии, тоя е бахти пича, много е сладък... Няма да му простя, супер секси е-НАЙ-ХУБАВИЯ"... Иии след 1 минута приказки от моя страна, той ме прекъсва и вика "ауу благодаря ти, много си мила" :D при което аз се паникьосах и затворих на момента. Иначе до сега ме бъзика с тва :x 8-)
И така, доста са моите издънки, но сега нямам време да обяснявам :DХахахаха, е това последното беше уникално! :lol:

WoshMC
08-30-2011, 18:43
Хаха, доста смешни истории има 8-) :D

Аз се сещам за една, но тя не е моя изцепка, а на един приятел.

Събрали сме се ние компания 3-4 човека, включително гаджето на моя приятел. Той беше на село и решихме да му звъннем да го чуем. И пускам аз високоговорителя, званя му и го питам: "К'во става, к'во прайш?" Той вика: "Ем, лъскам тя моята като не иска да ми пуска... " При което настана такъв смях, а горкото момиче така се засрами. После пича като разбра какво е направил много кофти му стана, ама... :D :D

ToOoNiCe
08-30-2011, 19:11
Хаха, доста смешни истории има 8-) :D

Аз се сещам за една, но тя не е моя изцепка, а на един приятел.

Събрали сме се ние компания 3-4 човека, включително гаджето на моя приятел. Той беше на село и решихме да му звъннем да го чуем. И пускам аз високоговорителя, званя му и го питам: "К'во става, к'во прайш?" Той вика: "Ем, лъскам тя моята като не иска да ми пуска... " При което настана такъв смях, а горкото момиче така се засрами. После пича като разбра какво е направил много кофти му стана, ама... :D :D

:razz: :razz: :razz: :razz: :smt043 :smt042 :smt036 :smt037 :smt119

3oPuTy
08-30-2011, 20:16
Аууу това с играта на билярд и аз съм го правила ... 8-)
Един пич,с който се зарибявахме преди време ми вика "Айде да те уча да играеш!" и аз "Ами окей!" ... Застанал той зад мен и първите 2-3 удара минаха без проблем ама по едно време няк'ва се надъхах супер яко,защото тъкмо вкарах първата си топка в джоба,и удрям аз (а пича уж се беше дръпнал за да пробвам сама) и чувам едно "Аууу ..." :shock: Обръщам се и го гледам как се е хванал за стомаха 8-) После 1 час му се извинявах 8-)

Друга случка от детството ... С едно момче от квартала излизахме известно време,той ме прегръща,аз го гушкам ... И нашия решил,че е време да ми предложи (бяхме малки,на 13 8-) ) и както се гушкаме за чао и ми вика "Зори,искаш ли да ми станеш гадже?!",при което го блъснах леко за да ме пусне и започнах да се смея като побъркана http://smileys.smilchat.net/emoticon/jokes/fous/maboule.gif А то момчето стои и ме гледа ей така :shock: След около 2 минути се успокоих,разбрах,че говори сериозно и му се извиних ... Просто ми дойде като гръм от ясно небе и не мислех,че говори сериозно ... Знам ли?!До сега не съм сигурна,защо точно се засмях,но ... Късмет :D

Пак от детството - на почти 14 години съм.Първо гадже,а-у,обаче не сме се целували с език ... И веднъж стоим ние на едни гаражи и си лафим с приятели и една приятелка ми вика "Не можете да се целунете с език!" и аз няк'ва "Можем,можем!" ... Изведнъж к'во се обърнах към пича и той :-) и ми пуска език,а аз се паникьосах и айде пак един смях,едно чудо ... :razz: :razz: :razz: Минаха 7 години от тогава,а въпросното момиче още ме бъзика като ме види ... :lol:

deathman944
08-31-2011, 08:04
Амии случвало ми се е на 1-ва среща да я изпратя до някаде и седим 1 срещу друг и се чудя ко да направя ,а тя чака да я прегърна(понеже аз съм малко много срамежлив)ам я прегърнах с помощ от фр :D :D и си тръгнах.или пък някои път си говорим и аз съм притеснен и говоря на изуст после не помня кви простотии съм и наговорил БТЛ :D :D :D 8-) 8-)

BohemianRhapsody
08-31-2011, 09:11
Сетих се сега за нещо, та да се отчета... Препоръчвам на момчетата да не четат.

За първи път отивам в домът на бившият си приятел, когато родителите му са там. Запознаваме се, харесват ме, говорим си на много теми, пием кафе, с бащата сме от "Левски", с майката имаме общо чувство за хумор - въобще идилия...
Решава момчето да се усамотим в неговата стая. Вървим по коридора и той подмята "Одобряват те, значи ще те взимам за булка", и ме хваща да ме пренася през вратата, като булките по филмите. Минаваме, не си удрям главата в касата на вратата, както очаквах до тук пак идилия. Влизаме, за малко да се спъне, но и това препядствие се преодоля. Пуска ме до леглото му, хваща ме здраво през кръста и нарочно залита назад да паднем на леглото. Падаме, аз върху него, не си строшихме главите в стената даже... И аз решавам да се наместя, че ми беше неудобно, защото още бях в "хватката му" здраво. И както си местих десният крак наляво се оказа, че леглото е с пружина и в него се "потъва" лесно, преди да се усетя напълно и да не се облягам напълно на тежестта си чувам едно "Маааааамка му" и осъзнавам, че съм си забила коляното в...Чаталът му. И то много брутално. Докато се сетя какво да направя той изкрещя едно "Ти си зла!" след секунди майка му и баща му влязоха и ни завариха в неудобното положение. Аз застанала права вече над него, гледайки го как се гърчи от болка и се е хванал между краката.. Баща му изцепи "Да не тръгна да те изнасилва, бе?" с един такъв тон, че направо се чудех да се засмея ли, да си тръгвам ли, а майка му питаше дали да вика линейка.
В крайна сметка се възстанови и обяснихме какво точно се е случило, за да не решат, че го бия нарочно...
После много подигравки отнесохме, аз - че съм побойница, че бия мъже, че съм опасна и т.н., той - че може да го набие момиче (просто момчето имаше имидж на "bad ass" и беше наистина нелепо).
Много му се извинявах, баща му ме съватваше да му купя цветя (подигравателно), но така и не му купих...

Все още ми е адски гузно, като си припомням.
Може деца да не може да има - по-голям гаф няма накъде.

За да не ме запомните с това ще кажа още една случка.
Със същото момче, седим с компания, аз питам дали ще ми отива да се изруся и най-добрият му приятел почва на един дъх с целият ентусиазъм на света "О,да,да! Като на *Името на бивишят ми приятел* бившата! Тя беше много секси, с руса коса и беше на 22, много яка пичка и веднъж се бях напил, като кенеф и отивам аз у *Името на бившият ми приятел* и нали техните ме пускат и аз влизам в стаята му и гледам тия се ебат, като животни, ама нямаше такова порене..ААХХАХАХАХАХА!"
Пълна тишина в стаята, всички осъзнават колко тъпо се е изцепил освен той и съответно продължава да се смее. Всички гледат как ще реагирам и мълчат. Аз се опитвам да се сдържа и да не стана да си тръгна, бившият ми приятел му прави знаци да спре да се смее и му вика "Еееее, педерас такъв, много си прост!", момчето не зацепва и пита "Кво съм направил, де?" и седи опулено. Реших да не правя излишни драми, та най-любезно му обясних колко е нетактично.

Това от мен за сега, по-късно още.

mechtaq_za_teb
08-31-2011, 12:54
Сетих се сега за нещо, та да се отчета... Препоръчвам на момчетата да не четат.

За първи път отивам в домът на бившият си приятел, когато родителите му са там. Запознаваме се, харесват ме, говорим си на много теми, пием кафе, с бащата сме от "Левски", с майката имаме общо чувство за хумор - въобще идилия...
Решава момчето да се усамотим в неговата стая. Вървим по коридора и той подмята "Одобряват те, значи ще те взимам за булка", и ме хваща да ме пренася през вратата, като булките по филмите. Минаваме, не си удрям главата в касата на вратата, както очаквах до тук пак идилия. Влизаме, за малко да се спъне, но и това препядствие се преодоля. Пуска ме до леглото му, хваща ме здраво през кръста и нарочно залита назад да паднем на леглото. Падаме, аз върху него, не си строшихме главите в стената даже... И аз решавам да се наместя, че ми беше неудобно, защото още бях в "хватката му" здраво. И както си местих десният крак наляво се оказа, че леглото е с пружина и в него се "потъва" лесно, преди да се усетя напълно и да не се облягам напълно на тежестта си чувам едно "Маааааамка му" и осъзнавам, че съм си забила коляното в...Чаталът му. И то много брутално. Докато се сетя какво да направя той изкрещя едно "Ти си зла!" след секунди майка му и баща му влязоха и ни завариха в неудобното положение. Аз застанала права вече над него, гледайки го как се гърчи от болка и се е хванал между краката.. Баща му изцепи "Да не тръгна да те изнасилва, бе?" с един такъв тон, че направо се чудех да се засмея ли, да си тръгвам ли, а майка му питаше дали да вика линейка.
В крайна сметка се възстанови и обяснихме какво точно се е случило, за да не решат, че го бия нарочно...
После много подигравки отнесохме, аз - че съм побойница, че бия мъже, че съм опасна и т.н., той - че може да го набие момиче (просто момчето имаше имидж на "bad ass" и беше наистина нелепо).
Много му се извинявах, баща му ме съватваше да му купя цветя (подигравателно), но така и не му купих...

Все още ми е адски гузно, като си припомням.
Може деца да не може да има - по-голям гаф няма накъде.

За да не ме запомните с това ще кажа още една случка.
Със същото момче, седим с компания, аз питам дали ще ми отива да се изруся и най-добрият му приятел почва на един дъх с целият ентусиазъм на света "О,да,да! Като на *Името на бивишят ми приятел* бившата! Тя беше много секси, с руса коса и беше на 22, много яка пичка и веднъж се бях напил, като кенеф и отивам аз у *Името на бившият ми приятел* и нали техните ме пускат и аз влизам в стаята му и гледам тия се ебат, като животни, ама нямаше такова порене..ААХХАХАХАХАХА!"
Пълна тишина в стаята, всички осъзнават колко тъпо се е изцепил освен той и съответно продължава да се смее. Всички гледат как ще реагирам и мълчат. Аз се опитвам да се сдържа и да не стана да си тръгна, бившият ми приятел му прави знаци да спре да се смее и му вика "Еееее, гей такъв, много си прост!", момчето не зацепва и пита "Кво съм направил, де?" и седи опулено. Реших да не правя излишни драми, та най-любезно му обясних колко е нетактично.

Това от мен за сега, по-късно още.Ако на мен ми се случи второто, щях да се почувствам много гадно, но все пак момчето ти няма грам вина :)

veliana39
08-31-2011, 18:32
Веднъж с приятеля ми сме в нас и хвърляме едно шише в един кош отдалече , но никой от нас не вкарва , а понеже той е баскетболист аз много му се смях , но накрая каза - ако вкарам шишето ще ми изпълниш едно желание . И аз го попитах какво е , а той каза - еми може да ми станеш годеница , след което аз се изсмях и викам ` да бе , добре , давай ` и той изведнъж не знам как стана , но вкара шишето и аз му се усмихнах - след което изкара пръстена и ми предложи .. Бях толкова шокирана , че тръгнах да бягам из апартамента да се крия някъде , а той тръгна да бяга след мен и да ме гони , за да ми даде пръстена :D:D:D:D:D:DD

sapphire5
08-31-2011, 19:17
Веднъж с приятеля ми сме в нас и хвърляме едно шише в един кош отдалече , но никой от нас не вкарва , а понеже той е баскетболист аз много му се смях , но накрая каза - ако вкарам шишето ще ми изпълниш едно желание . И аз го попитах какво е , а той каза - еми може да ми станеш годеница , след което аз се изсмях и викам ` да бе , добре , давай ` и той изведнъж не знам как стана , но вкара шишето и аз му се усмихнах - след което изкара пръстена и ми предложи .. Бях толкова шокирана , че тръгнах да бягам из апартамента да се крия някъде , а той тръгна да бяга след мен и да ме гони , за да ми даде пръстена :D:D:D:D:D:DD

яко :D

Abbey
08-31-2011, 19:30

8-) Супер

spexx
08-31-2011, 23:43
ми.. седим си с момчето не пейката.. всичко е тихо.. красиво.. идва перфектният момент за първата целувка.. и в този момент пред лицето ми започна да жужи гнусна оса.. и започнах да пищя...и да бягам иии иди момента по дяволите.. ):

yYniiKaLnAa
09-01-2011, 00:51
Имах един приятел, който беше малоумен и незнаеше как да стигне до моя квартал и ми се обаждаше през 2 минути да ме пита къде да отиде .. Накрая беше хванал правилния трамвай в грешната посока .. :D

Kristina94
09-01-2011, 08:45
С бившият ми бяхме излезли на кафе, и вече беше време да плащаме сметката, а аз по онова време бях с ноктопластика и тъкмо да отворя портмонето си и 2 нокътя изхвърчат на масата .. Милия седеше в недоумение 2 мин. :D

svetovartej
09-01-2011, 13:29
С бившият ми бяхме излезли на кафе, и вече беше време да плащаме сметката, а аз по онова време бях с ноктопластика и тъкмо да отворя портмонето си и 2 нокътя изхвърчат на масата .. Милия седеше в недоумение 2 мин. :D

ох и аз така ... само че мааалко по различно ,.. седим с една приятелка на кафе и си приказваме .. ( иаз бях с ноктопластика) и ще тръгвам да си паля цигарата паля аз дурпам и по едно време усещам мирише ная изгоряло гледам си нокътя половината го няма :Д немога да взема решение ...
Друга изцепка: тъкмо бяхме тръгнали с един бивш познавахме се едв от 15тина денса и той ми вика обичам те и аз незнам какво да му кажа и му отговарям поласкана съм .. разказах го на сегашния ми приятел и той като иска да ме бъзикне като му кажа обичам те ми вика поласкан съм :Д а други изцепки много имам просто някои дори ме е срам да ги напища :Д но голям смях е падал и още пада като се сетим :Д

ex7azy
09-01-2011, 13:36
Аз нямам много изцепки, но имам една, която никога няма да забравя ..
Зимата на 2010г. с приятеля ми се бяхме разбрали да се чакаме на една спирка и аз като го видях се засилих да го гушна ( беше зимната ваканция и не го бях виждала няколко дни ) и се подхлъзнах и върху него като забодох коляното в слабините му .. милия се превива от болка около 15 минути! Аз яко се притесних и не знаех какво да правя .. наведох се и той ме целуна и почна да се смее и ми вика - ( и едно мерси не каза, че ти омекотих падането )! ,а той се е бил правел .. не съм го била ударила силно и аз такъв шамар му забих .. :D , че като се сетя срам ме хваща! Сещам се за още една случка с него .. някъде началото на 2011 ( малко преди да скъсаме ) аз му се бях разсърдила ( не помня защо ) и не му давах да ме целуне, той цяла вечер се опитваше, а аз по едно време се бях замислила нещо и той като се засили и ми тясна една глава .. :razz: А сеха и най пресния случай с един приятел, който страшно много харесвам сме на кафе ( аз, той, брат му и една фр ).. седим си ние в кафето и бяхме с кучетата си, а моето не обича когато някой ме подбутва ( пази си ме ) и **** ( момчето което харесвам ) без да иска разля една чаша айс кафе върху мен и кучето ми като скочи върху него и го обърна със стола .. той ритна масата всичко се обърна - с една дума МАЗАЛО! Направо се отчаях от живота .. идваше ми да удавя кучето ми в чашата със сок .. после се смяхме ама сега направо ме е срам да го гледам ..:D Не се сещам за още гафове, но ако се сетя ще пиша ..

TheNewReligion
09-01-2011, 15:31
Вие поне сте отивали на срещите. Аз и тоя труд не си направих. 8-)
Не беше нарочно. Просто не се бяхме разбрали хубаво, пък и аз имам лошия навик да проспивам всякакви по вид аларми.
А милото момче ме чакало на майната си. След т'ва се извиних, но той не отговори. Шанс. :-|

Ducky
09-03-2011, 13:41

ох и аз така ... само че мааалко по различно ,.. седим с една приятелка на кафе и си приказваме .. ( иаз бях с ноктопластика) и ще тръгвам да си паля цигарата паля аз дурпам и по едно време усещам мирише ная изгоряло гледам си нокътя половината го няма :Д немога да взема решение ...
Друга изцепка: тъкмо бяхме тръгнали с един бивш познавахме се едв от 15тина денса и той ми вика обичам те и аз незнам какво да му кажа и му отговарям поласкана съм .. разказах го на сегашния ми приятел и той като иска да ме бъзикне като му кажа обичам те ми вика поласкан съм :Д а други изцепки много имам просто някои дори ме е срам да ги напища :Д но голям смях е падал и още пада като се сетим :Д

И аз наскоро имах подобен гаф.. Гаджето ми ми каза, че ме обича и аз бях изпаднала в някво състояние незнайно какво и му викам наистина ли, не го казах саркастично, ама както и да е ... сега всеки път като му кажа, че го обичам и той АМА НАИСТИНА ЛИ?!!.. Иначе и от пейка сме падали, и го удрям с глава най редовно:D :D

MissSunshine
09-03-2011, 18:46
Нарекох приятеля си мила 8-) :D :D

nadetee
09-05-2011, 15:06
Моят номер е да си забравям чантата .. И така излезли сме с вече бившия ми на кафе .. Беше вечер и кафето беше тъмно . Вече ще си тръгваме, излизаме от кафето ходим си , вече на половината път , когато се сещам, че той беше с раница, а сега вече не я виждам . И му казвам : Къде ти е раницата бе ?, а той : А на теб къде ти е чантата ? Лелеееее такъв смях .. По-големи шматки от нас няма.. Та се връщаме в кафето и сервитиорката ни посреща с чантата и раницата и казва : Чудесна двойка ще излезе от вас.. Ние си умряхме от срам :D

NightGuardian
09-05-2011, 15:14
Това не е най-големия гаф , но само за него се сещам в момента.

Излизали сме няколко пъти и , й поисквам телефона и в момента в , който трябва да го запиша и изключвам за името и го записах , като нещо от сорта на DDDD. :lol:

SmilezZz
09-05-2011, 15:15
^nadetee Супер,наистина сигурно сте си супер двойка. Щом и двамата едновременно си забравяте чантите.

Та,ето пресен случай:
Излизам си с едно момче и както си вървим из центъра ,и мен нещо ме досърбя и му викам: "Кучето ме хапи" ,а по това време покрай нас минаваше някакъв мъж - бутна ме и ми каза: "Мен пък ме хапи щъркела". :? И въпросното момче се обърна ,изгледа го странно в продължение на няколко секунди и каза: "Личи си. Направо ви го е хапнал целия" и му показва ципа и добави: "Май,май сте забравили щъркела при мозъчните ви клетки ,че аз не виждам наличие на ум". И си тръгнахме. Много се хилих после. 8-)

Emma123
09-05-2011, 18:12
имала съм неловки ситуации,но вече дори не ги помня... :)

martito2
09-05-2011, 18:50
Със сегашния ми приятел ...
бяхме на водната война това лято, и там всичко мокро и аз се засилих да го прегърна, ама точно пред него се хлъзнах и паднах в кецовете му :razz: :razz: (голям смях падна после)
...
абее, кат се сетя още ме е срам, амааа ... (пак със сегашния) щяхме да се целуваме с език, и аз нали му влязох с отворена уста (ГОЛЯМ СРАМ) :oops: :oops: :oops: