.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 281
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Гафове по време на срещи :D

Преди време имаше такава тема, но скоро не съм срещала, затова реших да я пусна.
    Та опишете някоя смешна случка, гаф по време на среща.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Най-големият ми гаф е да забравя името на момчето Беше ни 2-ра среща, като преди това бяхме само на "Здравей", а аз имам голям проблем с помненето на имена
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    ~in the eternal summer~
    Добре, и аз се сетих за една. Малко е тъпичка, но става.
    Беше преди година и нещо. Бях с тогавашния си приятел. Бяхме седнали на някаква пейка и си говорехме нещо, смяхме се... и аз тъкмо да стана и така се изръсих. Голям срам беше

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Добре, и аз се сетих за една. Малко е тъпичка, но става.
    Беше преди година и нещо. Бях с тогавашния си приятел. Бяхме седнали на някаква пейка и си говорехме нещо, смяхме се... и аз тъкмо да стана и така се изръсих. Голям срам беше

Якоооо, случват се такива неща, какво пък
    По темата - ами бях с бившия си приятел и се бяхме скарали за нещо. Реших, че не заслужава да му говоря и така той ме убеждаваше колко много ме обича и като видим заведение или пък магазин и той постоянно: "Виж еди си какво, виж ето това, ето онова" и т.н и докато беше зает да ми показва къде какво има се спъна и замалко да падне. И каза "Виж замалко не паднах!" Все едно не разбрах Както бях ядосана започнах да се смея На вас може би не ви се струва смешно, но като си представя момента и
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Еми, със сегашния ми приятел е имало много гафове.
    Един, за който се сещам в момента, е когато излизахме за първи път. Таа тогава тръгнахме всъщност, и аз само го бях гушнала и се чудех какво да правя, да кажа ли нещо, да си тръгвам ли.. И изтърсих едно тъпо "Обичам те" ... на което той отвърна с "Браво бе" и ме хвърли в джаза.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Еми, със сегашния ми приятел е имало много гафове.
    Един, за който се сещам в момента, е когато излизахме за първи път. Таа тогава тръгнахме всъщност, и аз само го бях гушнала и се чудех какво да правя, да кажа ли нещо, да си тръгвам ли.. И изтърсих едно тъпо "Обичам те" ... на което той отвърна с "Браво бе" и ме хвърли в джаза.
    Аз пък съм казвала - мерси

Аз май не съм имал изцепки...
    Ама вашите са яки!

да кихнеш в нечие лице, как ви се струва

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Аз май не съм имал изцепки...
    Ама вашите са яки!
    Никога не е късно да цъфнеш с някоя.

Аз доста съм имала.Най-често или му намилам на главата докато не му писне или стоя като пън и дума не обелвам(това на 1 среща).Друго-1 ден сме със сегашния ми на кафе,но това съвсем в началото и нещата не ни бяха опечени още.И в кафето влиза 1 мн як пич,който познавам и е супер печен.И аз като се изцепих'' Оле виж тоя какви ръце има.Само да му скочи човек''
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    имала съм неловки ситуации,но вече дори не ги помня...

амиии не е точно гаф ама пак смешно се получи

Значи на първата ни среща със сегашната ми приятелка отивам на мястото където се бяхме оговорили и от мен до нея имаше пътечка направо към нея ... обаче не знам защо без да съм се усетил съм минал по възможно НАААААЙ-ЗАОБИКОЛНИЯ път до нея

другото е нещо което и до ден днешен не вярвам казва че преди първия път да и кажа "обичам те" ме е чула тихо да си казвам "ей сега ще ти го кажа" не е вярноооо .... не сериозно тва не го вярвам

ЕЙЙЙЙ 2 ГОДИНИ НЕ СПРЯ ДА МИ СЕ ПОДИГРАВА ЗА тия 2 случая

А, нищо чудно.. Ама поне ще е фън. :Р

Град
    Непостоянно
    Бивш ми е пял некви романтични песни от което аз съм му казвала "млъкни бе" .. и чак после се усещам колко съм груба и нетактична
    спъвала съм се, удряла съм го в ченето, той се е спъвал
    един ме натискаше ама не ми изнасяше и се засилих назад и го размазах в една стена, за да ме пусне. но тва нз дали е изцепка щот беше умишлено

ддз спи ми се.. ама са мн
    .!.

Тишина,спокойствие на едно отдалечено и забутано местенце. Целувки, милувки и т.н. ......Той си изтърва ключовете под масата и в бързината,уж да му помогна, полях с безалкохолно главата му. После цял ден пъди мухи от косата си

Другото беше....Един ден сме на кафе и един негов приятел идва при нас, изважда презерватив и под смаяните ни погледи го слага на стъкленото шише от кола. Отива това момче до тоалетната и ние се възползваме от паузата, за да наваксаме с целувките. При което в един момент виждам, че баба ми влиза през вратата и я викам по име - без да осъзнавам, че шишето е още на масата!
    Докато осъзная, че трябваше да не го правя, момчето ми скрило бутилката под масата.....
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Офф, ами то пак на среща, ама бяхме ей така в легло. И аз се обръщам към нея и докато се извъртам и викам, чакай да не те ударя и в следващия момент и забивам лакът в челото Направо си умрях от срам после, имаше да се извинявам, не че тя не се смя де, ама все пак
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Преди няколко години се прибираме с един приятел от бирфеста Бяхме се гушнали и спряхме пред нашия блок да си говорим Изведнъж,както си говорехме той ми каза нещо от рода на "И сега какво?!Искаш ли да сме заедно или последните няколко вечери са били просто ей така?!" ... При което аз се отдръпнах от него с думите "Аз и ти?!Ооо не-не-не..." и започнах да се смея като напушена ..... 20-тина минути след това се прибрах и чак тогава осъзнах к'во точно съм направила Добре,че момчето не беше злопаметно,а и бяхме лапета ... (между другото другата неделя ще сме заедно на един купон и ако пак се стигне до този момент обещавам,че няма да се смея,а ще приема :P )

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Преди няколко години се прибираме с един приятел от бирфеста Бяхме се гушнали и спряхме пред нашия блок да си говорим Изведнъж,както си говорехме той ми каза нещо от рода на "И сега какво?!Искаш ли да сме заедно или последните няколко вечери са били просто ей така?!" ... При което аз се отдръпнах от него с думите "Аз и ти?!Ооо не-не-не..." и започнах да се смея като напушена ..... 20-тина минути след това се прибрах и чак тогава осъзнах к'во точно съм направила Добре,че момчето не беше злопаметно,а и бяхме лапета ... (между другото другата неделя ще сме заедно на един купон и ако пак се стигне до този момент обещавам,че няма да се смея,а ще приема :P )
    Нещо подобно ми се случи Само че момчето ме изпраща след първата среща, прегръща ме и ми казва "Мисля, че съм влюбен в теб" или нещо подобно, бе за любов говореше. При което аз се дърпам и изръсвам "Бе ти в ред ли си?" и си тръгнах

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Нещо подобно ми се случи Само че момчето ме изпраща след първата среща, прегръща ме и ми казва "Мисля, че съм влюбен в теб" или нещо подобно, бе за любов говореше. При което аз се дърпам и изръсвам "Бе ти в ред ли си?" и си тръгнах
    Йес бе!!!Не съм единствената с подобен гаф

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аyy да не говоря за гафове

Много са!

Най пресният стана преди няколко дни. Бяхме се разбрали с приятеля ми да дойде да ме вземе с един негов приятел и приятелката му ( с тяхната кола, щяхме да ходим на дискотека заедно). Обажда ми се "Мило, слизай долу сме" и аз ок. Но точно тази вечер бях решила да нося моите любими 10 см токчета. Едвам слезнах по стълбите с тях, но както и да е излезнах вън и се оглеждам да ги видя, няма ги. Почвам да звъня по телефони и се оказа, че те са били на 5-6 метра от мен ( тъмното ми беше извинението). Потеглям аз с всичка сила и едно стигам до вратаTa, таман да я отворя ииииии.....какво си заплетах краката, долу на асфалта! Преди очите на приятеля ми и приятелите му! Представяте ли си какъв срам преживях?! Обаче си станах горда, горда и си влезнах в колата. Очкавх да ми се смеят, ала бала ама нищо...гледаха ме едно сериозно. Само приятеля ми се обади" добре ли си бе?" Дънките си бях леко протъркала, коляното ми беше в кал, и токчето си бех леко разбила... Ама its ok
    ♥ ♥ ♥

мии веднъж гаджето ме возеше с колелото си и спира на една полянка , шото видяхме много удобни пейки ии тъкмо да слизам аз , той стъпи накриво и и двамата се сгромолясахме на земята и колелото върху нас ;дд , колко смях падна тогава ;д ( и все още като ме вози се случва да паднем ;д )

ии колко пъти , докато сме се въртели някъде или седим , някой е получавал удар с глава , лакът забутан някъде , или пръст в окото ;дд ,, се такива глупави изцепки ;дд ( ама пък после пада смях ;д )
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Охо и ние се удряме постоянно. Вчера лежеше до мен на леглото ми и по едно време се въртя и такава глава ма вкарах :Д )) А другото ,което стана е ,ние вече целувки а -у и аз ,защото съм болна и като почнах да кашлям 5 минути :Д ))

Град
    ~in the eternal summer~
    Сетих се за още една. Беше късно вечер и се разхождахме, както винаги. Лафим си... и изведнъж той ми пусна ръката, изгледа ме някво странно и ми каза:Ооо, кво се занимавам?!Тръгвам си!
    Обърна се и тръгна.
    И аз:
    Глътнах си граматиката.
    И след няколко крачки той се обръща и почва да се хили. Чак тогава се усетих, че е било базик.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Сетих се за още една. Беше късно вечер и се разхождахме, както винаги. Лафим си... и изведнъж той ми пусна ръката, изгледа ме някво странно и ми каза:Ооо, кво се занимавам?!Тръгвам си!
    Обърна се и тръгна.
    И аз:
    Глътнах си граматиката.
    И след няколко крачки той се обръща и почва да се хили. Чак тогава се усетих, че е било базик.
    Кой знае как си го изгледала тогава
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Обърна се и тръгна.
    И аз:
    Глътнах си граматиката.

Искам позволение да го приложа на приятеля ми. Моля, моля, моля, моля ?????

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Обърна се и тръгна.
    И аз:
    Глътнах си граматиката.

Искам позволение да го приложа на приятеля ми. Моля, моля, моля, моля ?????
    Do it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си