View Full Version : алтернатива
cherrypezz
06-20-2009, 11:29
Ако по някаква причина нямате мляко или олио или там каквото и да е с фактор, а искате на се попечете малко? Някакво нормално кремче или лосионче за тяло...или....? или не ? 8-)
Ако не ти е много бяла кожата можеш да се печеш и без,разбира се не и в часовете между 12 и 4.
Може да използваш и олио. нанасяш го с памуче и готово :)
cherrypezz
06-20-2009, 12:20
Ами нормален лосион за тяло ?
Seducti0n
06-20-2009, 12:24
Може да използваш и олио. нанасяш го с памуче и готово :)
Да бе и се пържи като рибан в тиган.
Едва ли го казваш с лоши мисли, но мисля, че не си даваш сметка до какво може да доведе съвета ти...
По темата-може с някакво кремче и лосион, но така само ще имаш някакъв слой и това е, защита никаква няма да е .
Та извода е купи си масло, парите дето ще ги дадеш после за мазила за изгорено и въобще болката-не си струва! :?
cherrypezz
06-20-2009, 12:29
Ми не... аз си имам тамън 2 ама мама ги е взела на морето, а сега ми идва да се попльосна малко на терасата за 1 час 8-)
Ми не... аз си имам тамън 2 ама мама ги е взела на морето, а сега ми идва да се попльосна малко на терасата за 1 час 8-)
И аз като се прибирам от училище (към 12) винаги си плъосвам на терасата без да се мажа със слънцезащитен лосион. Пръскам се от време на време с вода да се охлаждам, пък и се почернява по - бързо.
Не съм горяла до сега, че да ме боли, при положение, че съм сравнително бяла и седя по час и нещо. :) Не знам, прецени си.
Ее то зависи колко време ще стоиш.. ако е за 30 мин няма проблеми и да не слагаш нищо, просто не трябва да се застояваш твърде дълго :)
stop_looking_at_me
06-21-2009, 01:04
да... печете се без да се предпазвате, като станете на 50 ще си докарате някой рак на кожата. Все пак мислете и за последствията в далечен план. Доказан факт е! Така че, отиваш и си купуваш някой с хубав SPF и си готова... няма да се притесняваш после.