View Full Version : От фон дьо тена излизат ли пъпки
NaskoKaulitz
06-20-2009, 11:30
Аз съм с импала номер 2, и постоянно съм с него, но напоследък са ми излязли много пъпки по цялото лице :( много трудно се скриват, а като ги изтискам, тече кръв :( а не мога да изляза на улицата без фон дьо тен, всичките ми приятели са с него....
cherrypezz
06-20-2009, 11:33
Купи си антибактериален... ама ще се ръснеш няколко пъти повече отколкото за този на Импала. :D
NaskoKaulitz
06-20-2009, 11:37
Купи си антибактериален... ама ще се ръснеш няколко пъти повече отколкото за този на Импала. :D Ми братовчедка ми каза че за моята кожа само импала ставал :( и наистина е перфектен, но с тия пъпки :o
bubblebabe
06-20-2009, 11:38
Атанасе, к'во ти става?
Не можел да излезе без ФДТ, защото всичките му приятели били с ФДТ. О, боже. Купуваш си антибактериален, ако ти се дават +30лв инак ще си седиш пъпчасъл. 8-)
UnaBletoLoVeU
06-20-2009, 12:09
Преди имах фон-дьо-тен на Flormar или нещо такова и имах пъпки. Сега имам на Ревлон и ми излизат само преди цикъл, което се случва винаги, но иначе нямам въобще.
Кожата ти трябва малко да почива.Все пак това е химия и е нормално от прекаленото използване да се поевят
попринцип от ползването на ФДТ порите се запишват и след време се появяват пъпки
Почистваш ли си лицето всяка вечер??
foreverr
06-20-2009, 16:38
:shock: Ххахаххаха "не мога да изляза на улицата ебз фон джо тен всичките ми приятелки са с него" кво беше тва бе мацка, ми кво кат другите са с фон дьо тен, не е ли по хубаво да си по естествена и по различна от другите???Или трябва да си като тях :o .И, да пъпките са от него, поне аз само 1 път през живота си сложих такова чудо и на другия ден имах 3 пъпки, а по принцип пъпки нямам.
LovEsIckk
06-20-2009, 16:44
:shock: Ххахаххаха "не мога да изляза на улицата ебз фон джо тен всичките ми приятелки са с него" кво беше тва бе мацка, ми кво кат другите са с фон дьо тен, не е ли по хубаво да си по естествена и по различна от другите???Или трябва да си като тях :o .И, да пъпките са от него, поне аз само 1 път през живота си сложих такова чудо и на другия ден имах 3 пъпки, а по принцип пъпки нямам.
не е мацка , момче е ,което е и по-лошото
иначе по темата.. просто спри да ползваш и няма да имаш пъпки
EroSennin
06-20-2009, 16:44
мацката към която се обръщаш всъщност е мъж :?
FakeIdentity
06-20-2009, 16:59
не е мацка , момче е ,което е и по-лошото
иначе по темата.. просто спри да ползваш и няма да имаш пъпки
или си купи по-хубав ФДТ
foreverr
06-20-2009, 17:56
мацката към която се обръщаш всъщност е мъж :?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Е тва вече майна ме разби още повече.
:lol: :lol: Аз пък като ми излезе пъпка я мажа с ФДТ и ми се скрива :D
Аа на теб ти излизат защото може би не си почистваш лицето вечер и са ти се запушили порите. Спри да се мажеш и си почисти лицето ХУБАВО.
И Бай Д Уей .. защо по дяволите се мажеш с ФДТ като си момчее :lol: :lol:
Слуша Токио Хотел и боготвори Бил. Простете му.
Хахах :lol: леле ще падна.. Момчетаа, момчета как може такова нещо бе.. ФДТ-на е за момичетаа... (то дори и за тях не е а за жени, да си прикриват бръчките) :o
NaskoKaulitz
06-20-2009, 18:23
Абе със старомодните разбирания, вън от ТИЙНпроблема :-) :-) :-)
foreverr
06-20-2009, 18:26
Щом като сме с таромодни разбирания ти си мажи ФДТ и си стой с старомодните пъпки :razz: :razz: :razz: :razz:
EroSennin
06-20-2009, 18:30
насе това че се гримираш, обезкосмяваш и т.н. не те прави привлекател или добре изглеждаш, 1 е да си спретнат и да изглеждаш добре съвсем друго е да се правиш на слива :С
Oo това не е хубаво, но все пак си е лично мое мнение..:-D Ако момчето има проблемна кожа нека използва фон дю тен, нека наистина си купи хував .. Импала са отвратителни и да нямаш пъпки то ще ти излязат :!: :!:
ae кво сте се заяли всичкии . Той не пусна тема за да "изкажете мнението си относно това,че си слага фтд'' а просто ви попита дали излизат пъпки от него... !!!
по темата: ами остави лицето ти да си почине известно време ,мажи го с някакви лосиони и ще се оправи:)
kuklichka_bg
06-20-2009, 19:08
Аз не ползвам вече :)
foreverr
06-20-2009, 19:26
насе това че се гримираш, обезкосмяваш и т.н. не те прави привлекател или добре изглеждаш, 1 е да си спретнат и да изглеждаш добре съвсем друго е да се правиш на слива :С
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: ХАХАХА тва "друго е да се правиш на слива" ме разби от сякъде :razz:
roksana_1
06-20-2009, 19:35
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: ХАХАХА тва "друго е да се правиш на слива" ме разби от сякъде :razz:
:lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а не не не НЕ :razz:
голям ташак стана тази тема
На Импала не е лош ФДТ, но си вземи от Орифлейм на Visions мн лек ФДТ и прави кожата страхотна, не е скъп 4,5 до 6лв зависи дали ще го хванеш в намаление :) Ето го http://www.oriflame.com/PageFiles/543/visions_lr.jpg , а за пъпчиците: вс вечер си мий лицето с някакъв измиващ гел и после намажи "проблемите" с крем Здраве (изтребва ги до корен 8-) )
Аз също съм на Импала и нямам такива проблеми..
stop_looking_at_me
06-21-2009, 01:30
няма да коментирам факта че си слагаш фдт, а си момче. Вече Българското население от мъжки род... че и в цяла Европа са метросексуални, така че смятам дори че е напълно нормално.
По въпроса за Импала. Абе хора вие добре ли сте??? Как може толкова да се скрънзеете... вижте какво си докарвате на лицата. А после в някоя друга тема всички говорят колко мразели фдт-ени, всякакви гримове и как всяко момиче с грим изглеждало зле... ами как няма като си мажете такива лайна на лицата? Бива ли там за 10-20 лева да си обезобразите така лицата. Ами ако акнето стане много лошо? Ако останат белези... и така за цял живот, защото си си купил нещо си там уж да скрие "проблемите" които си имал преди, за 3-4 лева... и си си докарал по-големи на главата!!! Значи много ме дразнете като тръгнете да ми хвалите Импала. Добре... обяснете ми как го слагате под категорията "не лош фдт," визирам мнението по-горе??? Какви свойства има един добър фдт според вас?? И какви минуси имат "лошите"???
Според мен как да се справиш с проблема. Няма да ти предлагам различен фдт защото кожите ни са различни и това което е точно за моята кожа... може да не е подшодящо за твоята. Но ако решиш да си вземеш различен след като се справиш със акнето и тн... си вземи някой поне между 10-20 лева... на Мейбалийн, на Виши... много хубави има. Просто трябва да оцелиш точния продъкт за тебе и вярвай ми, няма да стане от първия път. Антибактериалните са много хубави.
Та, да кажа как да ги махнеш
1. хубав режим трябва да си подготвиш, който да спазваш. Лосиони, скръбс, маски, кремове, тоници, натурални сапуни.... каквото ти си решиш. И трябва да го спазваш. Поне, задължително си мий лицето сутрин и вечер. И без спирт! Гледай продуктите да не ти изсушават лицето, че от там може да стане още по-страшно
2. Ако ти излезе пъпка я намажи с нещо през ноща... има всякакви рецепти. Мая на прах и олио... крем за бръзнене, паста за зъби... всякакви такива
3. Задължително не ги стискай. Първо, че ще разраниш мястото и ще е още по-забележимо и второ, инфекцията може да се разпространи заради бактерии които са влязли в "раничката" и да ти излязат още пъпки наоколо. Може и белези да ти останат.
4. Остави кожата си да диша, поне за малко.. докото мине проблема.
5. Сменяй калъфката на възглавницата си поне веднъж на седмица!
6. Не пипай лицето си.
Ако ги спазваш, вярвай ми, акнето ще ти мине... и дори няма да имаш нужда от фдт.
пп: смятам, че всякакви лични нападки към дадена персона и към личните предпочитания на този човек, са напълно неуместни. Ако няма да отговорите на зададения въпрос и да се опитате да помогнете на автора, не пишете. Дразнещо е дори да се четат такива неща. Уважавайте съфорумниците си! :)
Zaharinka
06-21-2009, 09:58
От Импала може и циреи да ти излезнат. :-)
billytalent
06-21-2009, 10:05
:razz: :lol: На Manhattan има много хубав фдт антибактериален за проблемна кожа и прикрива перфектно
foreverr
06-21-2009, 10:31
:razz: :-D :razz: :lol: :razz: :razz: :razz: Олелелелле нене ненее не съм се смяла повече от тва.
Наске бе,седи си в Кофата ,че става страшно като излезнеш от там :/
NaskoKaulitz
06-21-2009, 10:41
Наске бе,седи си в Кофата ,че става страшно като излезнеш от там :/ :D нали 8-) където ида, става война :lol:
Luscious_Heart
06-21-2009, 11:33
Уффф много си зле брат, често ти казвам. :razz:
Чисти си лицето и ползвай по-малко, че ще заприличаш баш на тоя от аватара ти. :lol:
Ся ще ми е интересно дали ще пуснеш темичка за по-големи гърди или нщ такова. 8-)
P.P. Токио хотел на сапун. :P
P.p. 2. Импала sux hard. Скръндзи такива... вземете си Афинитън, аз съм мн доволна. :oops:
brokeninside13
06-21-2009, 11:37
А ТИ СИ МОМЧЕ, ТАКА ЛИ?! :shock: :shock: :shock: ебаси майката ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ.......... :shock: :smt078 :smt078 :smt078 :shock:
brokeninside13
06-21-2009, 11:39
кво ти искаш да приличаш на женичката от аватара ти ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: нен енененне няма такъв смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slim__shadygirl
06-21-2009, 12:04
това са пъпки-педерастки...
просто организма ти реагира на увеличените нива на gayness.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
krisscha
06-21-2009, 12:15
Ама... Вие сериозно ли? #-o
НЕЩОТО, което е пуснало темата, е от мъжки пол! (било е някога)
ТО казва, че не може да излезе без фондьотен, защото всичките му приятеЛИ са с него.
ТО не може да разбере, че когато перманентно подлагаш кожата си на излишни химии, тя се замърсява и възпалява.
ЧЕ пък му и отговаряте, да му се не види!
Е, не знам.
UnaBletoLoVeU
06-22-2009, 11:41
Мен пък би ме било срам не да излизам без фон-дьо-тен, ако бях момче, а да вляза и да си купя. Старомодни разбирания...ти си мега и простата п****, с извинение към другите четящи.
cLaDyRcHe
06-22-2009, 12:18
Чисти си лицето и ползвай по-малко, че ще заприличаш баш на тоя от аватара ти. :lol:
е то това му е целта на момчето(или може би момичето 8-) )
DessieQueen
06-22-2009, 12:30
Фон дю тен-а на Импала е най-големие боклук сред фн дю тен-ите... :?
paulwalker
06-22-2009, 12:55
просто организма ти реагира на увеличените нива на gayness..
Това ми хареса :grin:
По темата: антибактериалните не ме кефят щото ми седят много набрашнено, ама съм с Perfect Match na Loreal и не ми прави проблеми и е горе-долу на нормална цена -15 лева :)
Ех аз преди как си мислех - мъжете какви са късметлии, не дават пари за гримове, епилатори и т.н.... 8-) Ама май съм се объркала нещо.
paulwalker
06-22-2009, 13:18
Ех аз преди как си мислех - мъжете какви са късметлии, не дават пари за гримове, епилатори и т.н.... 8-) Ама май съм се объркала нещо.
Много си се объркала.. не виждаш ли момчетата на какво заприличаха последните години... ужас :x
Punisherrr
06-22-2009, 13:43
:lol:
Наско, не ти се отдава да правиш теми в които хората да се навият да пишат смислени коментари.Затова по-добре попитай майка си :wink: :lol:
А после пиши за изражението на лицето и след като си я питал :lol:
Насе,нещо много си се издигнал,в Козметика и диети чак пишеш.слизай долу в Кофата и си стой там,далеч от нормалните хора ;-)
george19
06-22-2009, 20:14
много го мразя :x
фон дьо тена или Насето ? 8-)
anna_georgieva
06-23-2009, 13:47
Аз не ползвам вече :)
:grin: me 2
Абе ти кой си да ни казваш дали да пишем или не?! Това е форум за тийнове, а не за гейовете миришещи от всякъде на боя..
Umbrella
06-28-2009, 09:13
Това е форум за тийнове, а не за гейовете миришещи от всякъде на боя..
:D :D :D
teenkapriz
06-28-2009, 10:47
Az sum sus su6tiq i nomera su6to mi e 2, ne go polzvam vsekidnevno, no za sega nqmam nikakvi problemi s nego
DaRk_AnG3L
06-28-2009, 11:14
o0o0o0ooo ShiT... :shock: :-o :shock: :shock: :lol:
ако от фон дьо тена ти излизат пъпки значи ли тва че преди да си сложиш фон дьо тена не си имал и закво ако не си имал преди си слагаш фон дьо тен и ся кат ти излизат пъпки си слагай таман да има закво да го слагаш
едит. момче си. леле забрави.
titinkaa
06-28-2009, 18:00
и аз съм с Импала 3 ама нямам проблем за пъпки излзиат ми само като трябва да ми дойде цикъла ама то тва е нормално да излезнат 2-3 иначе от самия фон дьо тен не ми излзиат ползвам го време почти година
harabelka
06-28-2009, 19:43
Ако не си почистваш лицето както трябва е нормално да ти излизат пъпки.
EarthShaker
06-28-2009, 19:46
педал
зависи има и такива които са против пъпки като моя
mirinda1
06-29-2009, 10:02
За Кво СЕ прИтесняваш и да излязат пъпки ще ги намажеш с ФДТ :grin:
Ааа Всичко е до ХИГИЕНАТА!! :) :-P
SilverSin
06-30-2009, 09:04
:razz:
emin3mchet0
07-27-2009, 13:24
Вземи си ФДТ на Vichy :) Аз съм много доволна от него, но все пак не го слагам всеки ден..
Newsgirl
07-27-2009, 15:37
:lol: :lol: \:D/
sssladuranka
07-27-2009, 15:39
момче осъзнай се!престани с тоя фдт!купувай си повече продукти за пъпки от аптеките,например Имекс,който е с цвят на кожата и леко ги поскрива