View Full Version : бременна
значи..приятелката ми е бременна в 3тата седмица ](*,) и разбрах че ескапел-а действа само през 1вите 2 та..въпроса ми е следния...има ли някакви хапчета с които може да се премахне бебето ](*,)
nastyangel
06-20-2009, 17:00
Няма такова хапче :? пък и ескапел-а деистжа само до 3 дена
а как може да стане без аборт ? ](*,) ](*,) ](*,)
Sladurcho
06-20-2009, 17:03
е тя малко късничко се е осъзнала... освен аборт не виждам др начин. една моя приятелка била бременна и ми разправяше че дигала тежко натоварвала се физически доста и така го махнала.. но и това крие рискове. според мен най добре да отиде на лекар
Love_Boy
Ще ставаш татко! Честито!
Sladurcho
Ще ставаш татко! Честито!
:grin: :grin: :grin: :grin: Честито и от мен
KpbCTHuKbT
06-20-2009, 17:06
Мнооого кофти, ама много, наистина сте се оляли, на колко е години приятелката ти? :roll:
какви са последствията от аборта? ](*,) ](*,) ](*,) и трябва нащте да знаят нали :-# :-#
бият и една инжекция,така са ми казвали :)
Sladurcho
06-20-2009, 17:09
ми не съм много запознат но мисля че щом тя няма 18 ще трябва да кажете за издърнката си на родителите ви. ти толкоз ли си некадърен че не си се усетил или поне да бяхте направили един тест след няколко дни... то почти месец минал :-x
Хапчето действа само до 72 часа след акта ..ако го вземе 72 часа след акта няма да има никакъв ефект от него .. работата е да го вземе преди тези 72 часа ... Търсих в интернет,за да ти помогна,но нищо не намерих ,само това по-горе,,,Но проблема ти е сериозен и се надявам да има начин да се оправят нещата.Ако искаш да питаш нещо за аборти и т.н. ,можеш да ми изпратиш ЛС ..
значи..приятелката ми е бременна в 3тата седмица ](*,) и разбрах че ескапел-а действа само през 1вите 2 та..въпроса ми е следния...има ли някакви хапчета с които може да се премахне бебето ](*,) сори мой наистиана е късно :?
Добре,не го нападайте така...Това може да се случи на всеки...Човека иска помощ,то където му е трудно,а сега и критики да чете..Та,трябва да кажете на родителите ви,защото при аборта не можеш да го направиш без родителя.Има и незаконни аборти,но те са некачествени и следователно опасни!!!
therichbitch
06-20-2009, 17:32
а как може да стане без аборт ? ](*,) ](*,) ](*,)
има така наречения медицински аборт, който е с помощта на медикаменти и инженцкия , само че трябва да побързате, защото може само 1-я месец, иначе е опасно :>
на по 17 сме ..малко е рано за бебе :o
другия път внимавай... :booooomb:
anyfany2
06-20-2009, 18:52
:cry: Не знам какво да кажа. Да убиеш бебенце............ А пък да го роди...... Оф.... Без презерватив ли го правихте? :cry: Пфффффф.... Разбирам Ви и е страшно трудно и ужасно.. Да знаеш, че е живичко... Да знаеш, че трябва да се убие......... Рано е за бебе. Уфффф.... Аборт е начинът...
А наистина ли съществува възможността с тази инжекия/хапчета? Не бях чувала до сега, при какви случаи се използва и до кой месец? Разяснете да науча нещо ново. :)
Много гадна ситуация,май единственият изход е аборт :(
е съществува с хапчета ,но и той май е доста опасен ...май беше химически аборт..по-добре намери някой добър лекар..има много добри частни клиники вече,та след това да няма проблеми момичето..
задължително трябва да се отиде на лекар,да не ви идват тъпи идеи в главата,не си правете експерименти със здравето....родителите ще ви разберат...успех!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=208354 Изчети тази тема има ДОСТА полезни съвети вътре,всичко е събрано накуп ... :)
А за вас мн съжелявам,дано всичко се оправи ... :(
:-) :-)
Extremescream
06-21-2009, 09:14
:cry: Не знам какво да кажа. Да убиеш бебенце............ А пък да го роди...... Оф.... Без презерватив ли го правихте? :cry: Пфффффф.... Разбирам Ви и е страшно трудно и ужасно.. Да знаеш, че е живичко... Да знаеш, че трябва да се убие......... Рано е за бебе. Уфффф.... Аборт е начинът...
Ох,като започнете с това 'ще убиеш бебенце' ми иде да се издрайфам,честно.Mомичето е още в третата седмица
http://www.nlm.nih.gov/MEDLINEPLUS/ency/images/ency/fullsize/9578.jpg
Това да ви прилича на бебе?То още не е придобило дори форма,моля ви се!
^ оф какви повъхностни хора има!!! НЕ става въпрос за това как изглежда и какво е на 3-тата седмица! Става въпроса за това,че се развива един нов живот, който както всички нас има правото да види бял свят, както се казва и да живее...
Extremescream
06-21-2009, 09:23
^ оф какви повъхностни хора има!!! НЕ става въпрос за това как изглежда и какво е на 3-тата седмица! Става въпроса за това,че се развива един нов живот, който както всички нас има правото да види бял свят, както се казва и да живее...
Аз нямам предвид,че не е живот.Просто не убиват бебе,а зародиш!Правят нещата да изглеждат по-чудовищни,отколкото всъщност са.
ПП:Човек,чийто подпис съдържа цитат от 'Здрач' да ме нарече повърхностна. :lol: Това ми беше забавно.Ти не ми схвана смисъла на коментара.
ае моля ти се без обиди...щото и аз ако почна... така.. както и да е
ами тоя зарадиш не се ли развива? не е ли живот ???Май май ти не ме разбираш
Extremescream
06-21-2009, 09:38
Да,живот е,да развива се,но още не е бебе,а зародиш.Смисъл,самото използване на думата ме нервира.
А колкото до аборта-дали този зародиш ще стане бебе зависи изцяло от родителите.Те да си решат кой е най-добрия вариант.
еми естествено,че те решават. АМА този ''зародиш'' има правото да живее, поне аз смятам така
mArMaLaDkA
06-21-2009, 10:47
'Айде стига, бе!
Правите секс, правите гаф. Да предположим, че сте внимавали и е станало случайно. Добре бе, ама да му се невиди, защо правите секс, заедно с глупавата ти приятелка, като не знаете какво да правите, ако се случи нещо непредвидено? Дееба, ти не знаеш по какви начини може да се премахне бебе, как се наричат видовете аборти и пр. Елементарни неща! 'Ма то.. като не ти е дошло до главата, 'що да се интересуваш? Глупости! За какво ти е? :?
И през цялото време говориш за махане и оттърване, все едно това, което се развива, е някакъв сак, а приятелката ти е няма кукла. В крайна сметка може пък да иска да го задържи. Личи си колко ти пука за нея, щом разбираш, че чака бебе и питаш в някакъв си форум какво да правите. Егати смотаното! Отново ще го кажа: и двамата сте адски безотговорни, с ниска сексуална култура, никак и изобщо не се грижите за себе си, своето здраве и ти - за здравето на партньорката си! Вместо да се хванете под ръка и да отидете на гинеколог, да видите как стоят нещата, Вие карате други хора да ви обясняват неща, които е трябвало сами да прочетете още на 13 години. Говорете с родителите си, ако са зрели и разумни хора, би трябвало да намерят рационално решение на проблема, без циркове като гонене от вкъщи и подобни ненужни сцени.
JenataNaShefa
06-21-2009, 10:52
Аз ще подкрепя POLLINA за всичко, което каза до тук.
На автора искам да му кажа, че е добре да помислите много хубаво какво ще правите и да вземете решението ЗАЕДНО и ЕДИНОДУШНО ! Това е важно както за вас двамата поотделно така и за връзката ви.
По въпроса за аборта ще кажа само едно. Това че човечеството се е развило до там да може да поправя "грешките" си е твърде егоистично. Едно е да има начин да премахнеш татуировка направена преди много време от глупост, съвсем друго е да има начин да "премахнеш" бебе/зародиш/плод както искате го наричайте, едно и също е. За това се мисли преди да го направиш. Дори това че е станало случайно не е оправдание с лека ръка да го "премахнеш".
Нито ще сте първите, нито ще сте последните...
Вие си решете, ти и приятелката ти !
Родителите ви ще трябва да ви подкрепят независимо какво е решението ви !
ехх...ма вие мн рано сте се сетили :?
LiSicHkAa
06-21-2009, 13:04
Да сте внимавали повече. :?
hamacs563
06-21-2009, 13:44
еми естествено,че те решават. АМА този ''зародиш'' има правото да живее, поне аз смятам така
То е повече от ясно,че те трябва да си рещат.Според мен(става въпрос за момчето все пак момичето не го знаем какво е) е с много ниска сексуална култура.Като цяло съм против абортите,но когато се налага за съжаление няма друг изход. Според мен трябва да се осъществи аборта независимо дали майката го иска или не,защото все пак са на 17,необразовани,невнимателн и едва ли са готови да гледат бебе :? а и по начина по който се изразява ''бащата'' си личи децкото в него :)
П.П следващия път внимавайте и се образовайте преди следващия полов контакт ;) и надявам се да разберете какви могат да бъдат последствията от един аборт.
П.П 2 Съгласна съм с съфорумниците,че трябва да се хванете и да идете на лекар,защото ние тук само ви объркваме (теб,защото никъде не се споменава момичето) и ще стане прекалено късно.
До автора- (мое мнение) ти си абсолютно безмозъчно същество :? :? :? :? :? :? личи си колко ти пука за момичето и за това какво може да стане с нея след евентуален аборт. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Extremescream
07-08-2009, 09:48
Всеки има правото да живее,докато друг не реши,че няма това право
Абе ма вие се изкарахте големи разбирачи бе вместо да помогнете на момчето вие само го оплювате че е с ниска сексуална култура...Сигурно и вие сте едни разбирачи че нямам думи....Айде поне сте мн отворени кажете кво ше праите ако приятелката ви е в 3тата седмица бременна.....Просто тия който са писали последните коментари са едни малки мърльовци разбиращи само зад компютъра.
Отидете на лекар, ама бързо. С инжекция става до първия месец. А вие от къде знаете коя седмица е? Щото мн хора броят грешно и може да е по-късно. Така че лекааааааааааааарр!!!!
Правят се 3 последователни инжекции май..и е до първия месец така че бързо на лекар :-o
Забираш я и отивате при някой гинеколог на частно. Може да пробвате да кажеш само на майка си и тя да се погижи за нещата.. Може да мине и без нейните роители. Ама побързайте, защото с инжекция може само до 1вия месец. иначе се налага аборт, а той крие повече рискове... :( УСпех
Hysteric_Bitch
07-08-2009, 16:18
Бременна в третата седмица? Сигурни ли сте че е бременна първо на първо?
Така става като се правите на МЪЖЕ .... нали сте разбирачи,и занете кога свършвате ... еййй ама сте и вие ... :-x ... и аз съм на 17 ама поне чета малко ... и мислете преди да правите накви такива тъпотий... просто отврат ... , а за тея дето му чиститят ... ако са момчета да не си правят такива опити,каквито той си е правил ... "Мъжага"
LovEsIckk
07-08-2009, 16:45
Аборт :?
Бременна в третата седмица? Сигурни ли сте че е бременна първо на първо?
хаха тя сигурно е бременна, но може да не е в 3-та седмица.
Брои се от последния цикъл, а не от деня на половия акт!!! Затова и мн хора не го смятат правилно.
Абе ма вие се изкарахте големи разбирачи бе вместо да помогнете на момчето вие само го оплювате че е с ниска сексуална култура...Сигурно и вие сте едни разбирачи че нямам думи....Айде поне сте мн отворени кажете кво ше праите ако приятелката ви е в 3тата седмица бременна.....Просто тия който са писали последните коментари са едни малки мърльовци разбиращи само зад компютъра.
Момиче съм,но дори ако бях момче не бих го допуснала първо на първо приятелката ми да е бременна в третата седмица...и все пак отидете на лекар,той ще ви обясни какво да правите :booooomb:
Пич кажи на твоята майка по-добре и тя ще измисли нещо сигурнА Съм ...А ако не стане кажете на родителите на приятелката ти..Има и нелегални аборти ,но те са си рисковани а и трябва така да се каже да знаеш къде да отидеш да си го уредиш и т.н...и горе главата сигурно е много страшно,но може да се случи на всеки :)
Сабираш 1000лева (даже са малко) Отиваш първо при гинеколога,като ти даде направление отиваш при лекара с бутилка уиски и го навиваш колко ще иска за незаконен аборт.Един приятел поне така направи,но лекаря който извърши аборта му беше приятел и се спазариха за 1000 лева и човека си скъса гъза да бачка цяло лято и сега да видиш как секи ден е до аптеката за презервативи :D:D:D:D:D