PDA

View Full Version : случвало ли ви се е

WhyNot
06-20-2009, 18:22
става ли ли сте обект на чести коментари затова как се обличате в училище?с кого движите и смятате ли че има оправия с тея злобари които дори не ви познават :-x ???

LiRRRa
06-20-2009, 18:26
Да, случва се всеки ден.
И това всички го правят и ти го казват само, за да се почувстваш нещо по-нисшо от тях, а всъщност те се чувстват така.Завиждат ти и за това се опитват да ти направят гадно.С такива няма оправия, никога не е имало и няма и да има.Ама то си е за тях.Никакво внимание не трябва да им обръщаш, подминаваш ги като пътни знаци, не им говориш, гледаш през тях и коооооолкото и да са инатливи и упорити, накрая като видят, че просто не се дразниш, ще те оставят намира.

От собствен опит. :wink:

AFT
06-20-2009, 18:31
А може би наистина се обличате зле? Това да ви е минавало през ума? ^^

WhyNot
06-20-2009, 18:53
А може би наистина се обличате зле? Това да ви е минавало през ума? ^^ тва ли е най важното да се плюеме кой как изглежда и да си прайме някви крайни заключения :( дай сега като видим метъл и както следва да го пратим в миналия век а недай си боже емо момче..краййй 100% е гей или най малкото е имал бисексуални преживявания....обличам се малко по различно тъй като се интересувам от тва и онова но не мисля в никакъв случай че е зле :( все пак благодаря за мнението

AFT
06-20-2009, 19:31
ОМГ, човек не може ли да има негативно мнение за нещо? Света не е розов. Когато не ми хареса нещо, го казвам (освен ако забележката ми ще бъде тотално не на място де), предполагам всеки го прави, дори и ти. Защо трябва да те вълнува толкова мнението на останалите, щом на теб ти харесва?

WhyNot
06-20-2009, 19:39
ОМГ, човек не може ли да има негативно мнение за нещо? Света не е розов. Когато не ми хареса нещо, го казвам (освен ако забележката ми ще бъде тотално не на място де), предполагам всеки го прави, дори и ти. Защо трябва да те вълнува толкова мнението на останалите, щом на теб ти харесва? :? разбира се че може да има разбира се че и аз не правя разлика :? просто не смятам че е редно да си правят изводи за човека от това как се облича особено ако ,,набитото им око'' прераства в наглост е тогава почва да ми пука и да права си света не е розов... :-o

gLoRiToO
06-20-2009, 20:18
Значи според мен е важно какво мнение имат за теб близките ти хора,в крайна сметка не можеш да угодиш на всички.Абе хора вие си живеете
своя живот,не на някой друг,така че се обличайте както си искате и правете каквото си искате,пък останалите щом им пука толкова за вас нека ви обсъждат 8)

bloodymirror
09-03-2009, 11:15
Завиждаш,просто не им обръщай внимание,накрая ще ти се умилкват и мазнят- пак от собствен опит. :D

sasheto0o
09-03-2009, 11:22
не, не ми се е случвало ... но и да ми се случи , сигурно ще е от проява на завист :)

yambolov
09-03-2009, 11:28
по добре на хората в устата отколкото в краката 8)

fire_cat
09-03-2009, 11:34
Да, но само хубави. 8)

PurpleDream
09-03-2009, 12:09
пфф абе кво ти пука кой кво говори не ми е ясно...особено пък ако не ги познаваш тия дето говорят.... :?

bloodyF
09-03-2009, 12:28
в училище всеки говори за мен когато мина по коридора.. :// и то защото майка ми е учителка там....просто ги игнорирам и толкова :?

lipstik
09-03-2009, 12:56
Сигурно зад гърба ми,ама то и аз си обсъждам кой как се е облякъл.Какво лошо има в това?

Hilary_
09-03-2009, 15:58
Случвало ми се е ... и ще продължава ... хмм докато има "различни" ще има и злобари ... :wink:

п.с. Теглиш им по една майна и т'ва е ... :? :? 8)

elito96
09-03-2009, 16:13
Случва ми се доста често да ме обсъжсат за това с кой дружа ... но не ми пука тва си е мояг живот квот искът да си плямпат ...! :)

ByK
09-03-2009, 16:53
определено .. 8)

dan40123
09-03-2009, 17:42
честно казано не ми се случва често... последно ми се случи преди 5 месеца един нещо ме бъзикна бил съм приличал на някой си актьор каза го иронично аз викам честно ли ве дан лъжеш и накрая само ше кажа че смешния не бях аз...

Beautyful
09-03-2009, 17:45
Случвало ми се е ... и ще продължава ... хмм докато има "различни" ще има и злобари ... :wink:

п.с. Теглиш им по една майна и т'ва е ... :? :? 8)

TheNewReligion
09-03-2009, 17:55
ОМГ, човек не може ли да има негативно мнение за нещо? Света не е розов. Когато не ми хареса нещо, го казвам (освен ако забележката ми ще бъде тотално не на място де), предполагам всеки го прави, дори и ти. Защо трябва да те вълнува толкова мнението на останалите, щом на теб ти харесва?
Съгласен/на съм. :)
По темата: не, но дори да съм ставала без да знам- не ме интересува.

TheHellion
09-03-2009, 18:55
Един ме нахрани и му избих 2 зъба :) беше яко :)

snufff
09-03-2009, 18:59
дреме ми..ше си ходя както си искам,ще дружа с когото си поискам..живота си е мой.. 8-)

peteto_love
09-04-2009, 01:47
Значи според мен е важно какво мнение имат за теб близките ти хора,в крайна сметка не можеш да угодиш на всички.Абе хора вие си живеете
своя живот,не на някой друг,така че се обличайте както си искате и правете каквото си искате,пък останалите щом им пука толкова за вас нека ви обсъждат 8)

Наа место казано.Какво ги засяга с кой излизаш,какво обличаш? Всеки има право да казва и да прави каквото иска.А и е много тъпо да не позанваш някой а да давап мнение за него.да не ти пукааа,тегли им една..

peteto_love
09-04-2009, 01:48

Наа место казано.Какво ги засяга с кой излизаш,какво обличаш? Всеки има право да казва и да прави каквото иска.А и е много тъпо да не позанваш някой а да давап мнение за него.да не ти пукааа,тегли им една..

montana6
09-04-2009, 03:02
Мен са ме бъзикали, щото аз нося само анцузи, суичъри и такива по-леки дрехи, тип спортен. Нямам дънки или ризи в гардероба си и така ми харесва да се обличам и ми е удобно, щото винаги ако ми се доиграе нещо или ако трябва да извършвам някаква дейност, няма нужда да се преобличам. Ама не съм обръщал внимание много на тея бъзици. :) Иначе в училище се движих сам. Нямах някаква компания. Имах един приятел, ама той се махна след 9-ти клас и оттогава бях сам.

SummerRain
09-04-2009, 06:37
Да, често. Не знам с какво се набивам толкова на очи. Ама кво пък-значи не съм невзрачна и безразлична щом се заминават да ми обсъждат дрехите, поведението и т.н, па макар и негативно.

BladeDancer
09-04-2009, 06:41
I lol`d dude !
Понякога просто не трябва да го казваш... Тя има предвит за хората който ако ти намерят някакъв недостатък и почват да говорят зад гърба ти или да ти се подиграват !! Те са просто тъпаци и наистина не трябва да им обръщаш внимание ...

UNITED
09-04-2009, 07:19
Абе да говорят за облеклото ми и да искат немогат ( винаги съм бил в крак с модата и модерните неща ) но можеби малко ми се смеят на шкембенцето :-D Но аз не им обръщам внимание,просто ги пращам по дяволите и това е. :?

simba007
09-04-2009, 07:21
случвало ми се е ама не ми пука кой знае колко да говорят това показва че съм нещо пред рях

digitalgirl93
09-04-2009, 07:36
Случва се и то постоянно. Ина мен един път започнаха да ме дразнят за нещо{не помня за какво} и си мислеха, че това ще ми намали самочувствието. Обаче след 2-3 дни подминаване и не говорене стях от моя страна, останаха :shock: , а аз 8) . Съвета ми е да не им обръщаш внимание, а ако и това не помогне знай че те правят т'ва само защото искат да си вдигнат ниското самочувствие.

tonie__
09-04-2009, 08:07
не са ми се подигравали за нищо-било то облекло,тяло и т.н. досега само хубави коментари съм получава :-D да чукам на дърво 8-)

alwaysnforever
09-04-2009, 10:22
Не обръщам внимание на хора, които изказват мнение без да ме познават.
Иначе такива коментари относно облекло, приятели и нещо др не съм получавала, но и да получа пука ми на.. :)

Tempest
09-04-2009, 10:42
става ли ли сте обект на чести коментари затова как се обличате в училище?с кого движите и смятате ли че има оправия с тея злобари които дори не ви познават :-x ???

има оправия - спри да им обръщаш внимание :) аз такива ги наричам с общото име Интелигенция... нека си говорят, като си загубят слушателите, ще ги видиш кво ше правят :D