View Full Version : Козметик...?!
в предишната темичка която бях пуснала ставаше въпрос за черните точки и повечето от вас ме посъветваха да отида на козметик...аз обаче все още не съм много сигурна понеже съм чувала ии неприятни разултати...като например зачервяване на кожата след това или остали белези от пъпките които изстисквал козметикът иии секфи такива...така че ще кажете ли мненията сиии.. :-) Благодаря предварително! :-P
LiveFlower
06-21-2009, 19:57
Ooo всичко зависи най-вече от кожата . Аз като ходех преди , зачервяване имаше само за около 2-3 часа , просто няма как , все пак кожата е третирана , не може да мине така .
Между другото , и аз бях тръгнала с нагласата , че ще излезна от салона червена като домат , но не - само леко зачервяване имаше .
А относно белези , не съм чула някой да се е оплакват от тва . Но много зависи и от козметика в тоя аспект , как си върши работата и дали знае как да я върши . ;)
mechtaq_za_teb
06-22-2009, 04:31
Зависи много от козметичката. Някои не си разбират от работата, а други работят много внимателно. По принцип трябва да отидеш наистина на добър козметик, за да няма последствия. Иначе... след процедурите ще бъдеш доста зачервена, но това ще отмине за няколко часа. Лицето наистина се изчиства, но не става с един път. Трябва редовно ходене за по-добър резултат.
Първите няколко часа лицето наистина е зачервено,нали все пак е стискано.Може да ти се появи и някоя друга пъпчица,защото ако не ти я е изтискала черната точка хубаво става на пъпка.