Влез

View Full Version : повече доверие..

bebyytyy
06-22-2009, 11:45
начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна.. :neutral: моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварително :-)

ubuntureload
06-22-2009, 11:46
Бaxти изтрещелите пyтkи.... :shock: :shock: :shock:

sKa73r4o93
06-22-2009, 11:47
Е защо ти е той да те отваря ? Според мен това което си намислила да правиш е много тъпо но както си решиш..

bebyytyy
06-22-2009, 11:48
защото на него имам най - много доверие..

Punisherrr
06-22-2009, 11:53
А замисляла ли си се какво всъщност представлява тва,което си на път да направиш? освен едно ОТВАРЯНЕ..както му казвате...

Само като на ''ОТВАРЯНЕ'' ли гледате на секса бе :booooomb:
ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
Родителите ти от Марс ли падат и те,че имаш такова тъпанарско мислене...
На колко години си всъщност??? Не ми изглеждаш особено готова за великото ''ОТВАРЯНЕ'' ... 8-[

И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има бе :lol: голем професор ше излезе... Я сподели и аз да взема да ида да се разпечатам .. колко се плаща на ОТВОР ???

ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ

Brabi92
06-22-2009, 11:54
начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна.. :neutral: моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварително :-)

Еееее това е гадно,защо се имате за някакви предмети за консерви в случая и трябва да ходите при някаква си отварачка?Първият път си е най-съкровен,незабравим....Нека поне да е с гаджетата ви,но все пак си знаете вие.Въпреки ,че подкрепям Убунтурелоад,че сте изтрещели.Такъв подход е гаден за мен,да ходя да ме отворят само за да съм отворена....

banbina
06-22-2009, 11:57
пречи ли ви че не сте ОТВОРЕНИ!!!! :-o :-o :-o :shock: :shock:

shell
06-22-2009, 12:05
И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има бе :lol: голем професор ше излезе... колко се плаща на ОТВОР ???

:lol: :razz: това ми хареса

Моето мнение е отрицателно за това,което си решила да направиш!Това "просто отваряне" поне според мен е нещо уникалко,лично и важно!Би трябвало да го направи човека,който те обича и ти когото обичаш.Премисли добре преди да го направиш !

NeZaPoznat
06-22-2009, 12:10

:razz: :razz: :razz: :razz:

На него не му казвай МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 'щото може и да не те отвори :-P

Така де - като свърши раб'тата тога'а МРЕСИ !! Аааа !! :-P :-P

monincetyyy
06-22-2009, 12:10
А замисляла ли си се какво всъщност представлява тва,което си на път да направиш? освен едно ОТВАРЯНЕ..както му казвате...

ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
На колко години си всъщност??? Не ми изглеждаш особено готова за великото ''ОТВАРЯНЕ'' ... 8-[

И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има бе :lol: голем професор ше излезе... Я сподели и аз да взема да ида да се разпечатам .. колко се плаща на ОТВОР ???

ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ
Браво, пунишер... :P

Само не мога да разбера как разбра че него мн го бива в 'отварянето' като дори не си правила секс :-D Мн сложно да изчакаш да си дойде от самосебе си.. Вече хора ли се убиват като са девствени?!?! хаха :lol: :lol: :lol:

hamacs563
06-22-2009, 12:35

ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!

ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ
Браво, пунишер... :P

Само не мога да разбера как разбра че него мн го бива в 'отварянето' като дори не си правила секс :-D Мн сложно да изчакаш да си дойде от самосебе си.. Вече хора ли се убиват като са девствени?!?! хаха :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :grin: :grin: :lol: :lol: Дитету иска да е като другите от серията ''Спешно трябва да се отворя''--> ''Той беше с презерватив а аз с гащи и само се търкаше не е свършил в мен мога ли да забременея'' абе изобщо от рода дечица гледат дечица :-) Замислете се вие сте бъдещето на България вместо да залягате над учебниците вие да се отваряте като трушии сте тръгнали :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

FCB
06-22-2009, 13:21
Запази този момент за човек който обичаш,а не просто някакъв познат там.Не си заслужава.Мн правилно ти го казаха-не си консерва.

SpOrTs_GiRl
06-22-2009, 14:42
АААААААААА НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ :lol: Що не си набуташ една краставица, ааааааааа? ............................. Порасни малко, бре дете .. За тва пък не бях чувала .. Все едно работи сериен отваряч .. :lol:

Maskata
06-22-2009, 14:49
АААААААААА НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ :lol: Що не си набуташ една краставица, ааааааааа? ............................. Порасни малко, бре дете .. За тва пък не бях чувала .. Все едно работи сериен отваряч .. :lol:
Абе ква краставица,човека е професионалист :smt027

SpOrTs_GiRl
06-22-2009, 15:04
Представи си колко е долно да се влюбиш и да го направиш от любов .. УЖАС ТИ КАЗВАМ ! .. По-добре си отиди на "отваряч" и толко..

Maskata
06-22-2009, 15:08
Представи си колко е долно да се влюбиш и да го направиш от любов .. УЖАС ТИ КАЗВАМ ! .. По-добре си отиди на "отваряч" и толко..
Така е гъзари сме ние ...а в миналото верно са го правили от любов ахахха балъци 8)

ubuntureload
06-22-2009, 15:10

А представи си колко е гадно да се влюбив краставицата която майка ти по късно я прави на таратор ....

malkotoo
06-22-2009, 17:46
:lol:

голям зор да се "отваряте" бее :lol:

CuteBaby
06-22-2009, 20:33

Еееее това е гадно,защо се имате за някакви предмети за консерви в случая и трябва да ходите при някаква си отварачка?Първият път си е най-съкровен,незабравим....Нека поне да е с гаджетата ви,но все пак си знаете вие.Въпреки ,че подкрепям Убунтурелоад,че сте изтрещели.Такъв подход е гаден за мен,да ходя да ме отворят само за да съм отворена....

+1 :-x
Много сте зле..какво ще ти стане ако не си "отворена"..може би няма да си като някоя друга или няма да си "модерна" . Какъв е смисъла някой си просто да те отвори..това ти е първия път и би трябвало да ти остане хубав спомен от това,а не просто,че някой те е отворил-за къде бързаш ? :D

plovdiv4anka90
06-22-2009, 20:47
Коментарът на Punisherrr е най-точен... Но не спирам да се изумявам на такива хора .. ужас ужас ужассссс , простотията е на n-та степен ...
#-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,)

Fritz
06-22-2009, 21:03
и кво сте си насрочили час ли ?

gorgeous
06-23-2009, 06:30
И кво като сте' ОТВОРЕНИ'-нещо повече от сега...? (не мисля)
Не прави неща, за които ще съжаляваш ;)

lifelesscorpse
06-23-2009, 08:44
Вече записа ли си час при "Отварача"??? :-x
Ползвай съветите,които преди мен ти дадоха и не се прави на нещо велико.Просто недей!
А и какво като ще те "отворят"???Ще се фукаш пред "приятелките си",само защото те вече са го правили и ти не искаш да си назад с материала ли?ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!...
Бе отваряйте се с твоята приятелка...Дано само не си биете главата,че сте били путки заспали и сте направили ебати глупостта... :?

sexyto9612
06-23-2009, 09:34
Като толкова искате да сте отворени - вземете по 1 краставица...Ти отваряш нея и тя теб.. До колкото ми се струва за теб не е от голямо значение с кой ще е първия ти път, съответно с краставицата, ще се води, че тя те е отворила, мила консерво :lol: :lol: :lol:

slun4evka
06-23-2009, 12:48
КАК ЩЕ ТЕ ОТВАРЯ ТОЙ БЕЕ ?? ТИ ЛУДА ЛИ СИИ ??! НЕДЕЙ!

Ravage
06-23-2009, 12:52
начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна.. :neutral: моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварително :-) Ти Кво ТЪПО парче си 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :D

Biskfitka
06-23-2009, 13:41
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vani4a
06-23-2009, 13:55
Ако не стане работата с тоз вашия приятел....свиркай :P

hackers
06-23-2009, 14:08

ми по добре го направи с приятелката ти така и двете ще сте доволни :)

maxxxaaa
06-23-2009, 21:34
ахахахахха

Тц...

Краставицата му е майката .....

4upi
06-23-2009, 21:38
вие ..тките ви все едно са някакви компоти :D .О господи тея деца.

_ENA_
06-23-2009, 21:58
а не би ли ви се искало да се чувствате по - добре ( вместко консерви) и да имате малко по - хубави спомени за сефтето си ( в смисъл с човеко, който наистина обичате ) .. .. виЕ си ЗнаЕтЕ :D :D :D :-D