Влез

View Full Version : Гаджето ми е наркоман

sweetyoh
06-23-2009, 08:36
Съжалявам ако има такава тема или тази тема не е за тук.
Днес разбрах, че гаджето ми е наркоман. Не знам какво да правя. Много го обичам, но ме е страх. Ще ви разкажа как разбрах.
Значи един мой приятел П. ми се обади към 10 часа сутринта. И ми каза, че видял гаджето ми М. да се друса. Не го знам как го е хванал. Не съм го питала. Преди два месеца, когато тръгнах с М., ми казаха, че П. много ме харесвал и смятал да ми предложи същия ден. От тогава двамата не си говорим често, защото има нещо като бариера.
Имам лъч надежда, че вероятно П. лъже, но шансът е малък, защото той не е такъв човек.
Искам съвет от вас, защото искам безпристрастно мнение по въпроса. В този момент не знам дали мога да вярвам на някой мой познат.
Какво да направя? Обичам гаджето си, но това все пак са наркотици не бонбонки. Ако пушеше нямаше да има проблем, но сега....
Какво бихте направили на моето място. Моля ви помогнете ми.

Aicken
06-23-2009, 08:38
за да говориш с него или предприемеш каквото и да е ПЪРВО трябва да си сигурна... а такъв дето друса сериозно кока , хероин се познава много лесно

NeZaPoznat
06-23-2009, 08:46
Днес разбрах, че гаджето ми е наркоман. Не знам какво да правя. Много го обичам, но ме е страх. Ще ви разкажа как разбрах.
Значи един мой приятел П. ми се обади към 10 часа сутринта. И ми каза, че видял гаджето ми М. да се друса. Не го знам как го е хванал. Не съм го питала. Преди два месеца, когато тръгнах с М., ми казаха, че П. много ме харесвал и смятал да ми предложи същия ден. От тогава двамата не си говорим често, защото има нещо като бариера.
Имам лъч надежда, че вероятно П. лъже, но шансът е малък, защото той не е такъв човек.
Искам съвет от вас, защото искам безпристрастно мнение по въпроса. В този момент не знам дали мога да вярвам на някой мой познат.
Какво да направя? Обичам гаджето си, но това все пак са наркотици не бонбонки. Ако пушеше нямаше да има проблем, но сега....
Ако това се потвърди - зарежи го за да не завлече и теб. :? :?
С какъвто се събереш - такъв ставаш.

POLLINA
06-23-2009, 08:51
ако наистина го обичаш се опитай да му помогнеш!

CucAgMuH
06-23-2009, 08:53

Теория на относителността - "всичко е относително, понеже може да бъде отнесено". Тя се е събрала с него, значи ще стане като него. Ама и той се е събрал с нея, значи и той ще стане като нея. Въпросът е кой кого ще отнесе първи. Отивам да ми сложат упойка, надявам се после мозъкът ми да функционира правилно...

heartlesSgirl
06-23-2009, 08:57
Първо - наистина се обеди, че е истина 8) После, поговори с него, ако не се получи, по добре го остави и си намери друг :? Успех :-)

radybt
06-23-2009, 08:58
Добре измислено.

NeZaPoznat
06-23-2009, 08:58

Теория на относителността - "всичко е относително, понеже може да бъде отнесено". Тя се е събрала с него, значи ще стане като него. Ама и той се е събрал с нея, значи и той ще стане като нея. Въпросът е кой кого ще отнесе първи. Отивам да ми сложат упойка, надявам се после мозъкът ми да функционира правилно...

Не съм чул за напълно излекуван наркоман - смятай :?

dimitar_ak
06-23-2009, 09:01
А дали П. не е скалъпил работата за да ви раздели? Много лесно може да се разбере дали някой се друса.

Faces
06-23-2009, 09:04
Според мен П лъже ако приятеля ти се друсаше до сега да си разбрала още повече пък щом твърди че приятеля ти е на по твърдо от тревата.Съвета ми е да не се оставяш тоя твой авер да ти мъти главата провери сама и когато разбереш тогава му мисли.

sweetyoh
06-23-2009, 09:27
Ще скъсам с него. Много го обичам, но вярвам на П. С него сме приятели от 5 годишни и той не би ме излъгал.
Не мога да помогна на М. и това ми е кристално ясно. Знам че наркоманите си остават такива до края на живота си, който настъпва бързо.
Сигурна съм, че той не би ме повлякъл, защото братовчед ми беше наркоман и почина на 15. Не бих опитала за нищо на света.
Благодаря на всички, които писаха.

LovelyGirl
06-23-2009, 09:37
Чакай малко, ти говорили с приятеля си?
Него пита ли го?
Цял живот ли ще слушаш другите около теб?
Не искам да прозвучи грубо, но не вярвай на никого 100 %, преди сама да се убедиш.
Ако приятеля ти отрече помоли го да направи един тест, той ще покаже дали наистина е взимал нещо.Ако откаже да направи тест - знаеш истината.
Ако е чист - не виждам причина да не се съгласи.

CucAgMuH
06-23-2009, 09:42

Аз пък бих отказал и бих набил камшиците на всеки който ме помоли да си направя тест. Щом предпочита да вярва на други и да ме подлага на съмнение открито - определено няма място покрай моята светла личност...

lipstik
06-23-2009, 09:42
Е ти до сега не си ли забелязала да има признаци,че се друса.Недей да вярваш на тоя П.Първо проучи нещата,че после да не съжаляваш.

LovelyGirl
06-23-2009, 09:45

Аз пък бих отказал и бих набил камшиците на всеки който ме помоли да си направя тест. Щом предпочита да вярва на други и да ме подлага на съмнение открито - определено няма място покрай моята светла личност...

А, ако той наистина се е друсал какво правим с доверието? :)

balon4eee
06-23-2009, 09:53
и как по точно се е '' друсал '' този твой приятел '' наркоман '' ?

CucAgMuH
06-23-2009, 10:43
А, ако той наистина се е друсал какво правим с доверието? :)

Aко той наистина се е друсал - доверието отива на майната си :) Въпросът е че теста не е начина да разбереш някой дали приема наркотици - личи си по редица други признаци. Ако коефициента ти на интелигентност е над този на средностатистически стрък репички няма да имаш големи проблеми да разбереш дали се друса или не.

Както казах - ако не се занимавам с подобни неща и някой ми се изтупка да ми каже "Пък Пешо ми каза че си се друсал, айде да ходим да ти правим тест" реакцията ми ще е точно такава - да се обръща на сто и осемдесет градуса и да се заема грижливо с равноускорителното движение на собственото си тяло по посока вратата.

Ако пък случайно се друсам и толкова близък човек ми каже да си правя тест - не, няма да я чакам тя да ме зареже - аз ще й бия шута. Поне за нея би трябвало да е очевидно че се друсам. Следователно трябва да й подаря куче-водач, или да й купя гинкоприм, или пък да й подаря пъзели с които да тренира дедуктивните способности на мозъка си... всъщност много неща могат да се направят, но защо а се занимавам, след като има предостатъчно отлично виждащи момичета с IQ над 50 - не е ли по-лесно просто да я сменя? :)

rakiQ
06-23-2009, 11:01
зависи какво разбираш под думата "наркоман " :) ?
какво друса?

malka_sladkka
06-23-2009, 11:05
Първо - наистина се обеди, че е истина 8) После, поговори с него, ако не се получи, по добре го остави и си намери друг :? Успех :-)

брей брей vikity_bekam :lol: :lol: :lol: :lol:

buffalo88
06-23-2009, 11:05
Ако е от тия боклуци, дето ходят по дискотеки и гълтат хапове го заебавай

rakiQ
06-23-2009, 11:11
понеже е най -лесно нали?
бахти глупавото мислене имаш !

cherinka
06-23-2009, 11:17
A,бе,ти.малоумна.ли.си?!
Всеки.друса,приеми.го,това. .факт!

Да.ти.имам.и.проблема...

Виж.ся,ако.е.на.хероин-тогава.да
Тогава.се.отдалечавай.от.не го.и.стой.колкото.се.може.по вече.настрана.
макар,че.това.е.един.вид.изп итание.за.волята.ти.

Друго,което.е,приемливо.ли. .според.теб,при.всеки.порок .на.гаджето.ти
да.бягаш.от.него?(принципно, а,и.това.е.риторичен.въпрос)

Нима.ако.пушеше.цигари.и.пи ше.алкохол.ти.щеше.ли.да.се. замислиш
дали.да.продължаваш.с.него? скаш.ли.да.ти.кажа?-НЕ!
Защо?-Защото.приемаш.алкохола.и.н икотина.за.нормални.неща.
А.това.правилно.ли.е?-НЕ!

А.П.как.ти.е.казал,че.пича.др уса?
С.присмех.или.просто.информ ативно?
Чесно,тоя.П.е.голям.глупак
Ако.имам.един.такъв.пред.оч те.си,жална.му.майка...
Ще.го.еба.в.копелето,от.къде .да.на.къде.ще.ми.казва.с.ког о.да.бъда
и.ще.дава.на.показ.лична.инф ормация.за.друг.човек?Еби.и .майката.
на.наркотиците,П.НЯМА.право .да.се.меси.в.чуждите.работи
Нека.си.гледа.животеца,пък. ко.те.харесва,ще.намери.дру г.начин.да.те.впечатли
а.не.както.прави-едва.ли.не.да.клюкари.други е
Абе,пълни.паразити.са.и.два ата
Единия.друсал,а.другия.като .жена.го.раздава
айде,моля.ти.се....

buffalo88
06-23-2009, 11:20
понеже е най -лесно нали?
бахти глупавото мислене имаш !

Пределно ясни са ми такива хора и затова имам такова мнение за тях.Дали е по-правилно да въвлече и момичето в неговите глупости?Не може да му помогне и без това.. закво да се занимава ?

rakiQ
06-23-2009, 11:37
според мен ако обичаш ИСТИНСКИ един човек би дал всичко от себе си за да спре наркотиците независимо какви са !
Дори и хероин да е ти трябва да бъдеш човека който да го подкрепя и да го бута напред колкото и трудно да ти е ! :x

LovelyGirl
06-23-2009, 11:38
CucAgMuH - Да, наистина прав си за доста от нещата, които написа, но никой не знае какво са техните отношения.Ти каза "толкова близък човек", ние не знаем дали наистина са толкова близки, че да е очевидно за нея :)
Имам съученичка, която се друса, а приятеля и не знае.Не, не мисля, че е глупав(въпреки, че не го познавам), просто тя го прави, когато не е с него и когато има шанс да и е минало докато се видят.Тогава той откъде да разбере, че тя го прави?
Просто има хора, които го прикриват добе, знам и други подобни случаи.

buffalo88
06-23-2009, 11:39
според мен ако обичаш ИСТИНСКИ един човек би дал всичко от себе си за да спре наркотиците независимо какви са !
Дори и хероин да е ти трябва да бъдеш човека който да го подкрепя и да го бута напред колкото и трудно да ти е ! :x

Ти май живееш в някъв филм.

Lyubomn7
06-23-2009, 11:43
Ако си на 100 процента сигурна че той на истина наркоман а така наречения П. не го прави за да е с теб се раздели с М.
Но на мен не ми се вярва да е вярно...

rakiQ
06-23-2009, 11:53

не просто съм такъв човек който не мисли че наркоманите не са хора !

Faces
06-23-2009, 11:54
Колко ли малоумна трябва да си да си зарежеш гаджето само щот някъв бухал ти бил казал че гаджето ти е наркоман :lol:

NeZaPoznat
06-23-2009, 11:59

И после какво ? Медал ли ще ти дадат ?!! :shock:

cherinka
06-23-2009, 12:23

Ти,май.не.си.излизал.от.него .

Момичето.си.е.много.право,м .виж,че.авторката.е.някаква .заспала.путка
бивало.да.й.давам.съвет.как. да.се.справя.с.хероинаджия, а.дето
с.един.обикновен.чертожник. не.може.да.се.опрай..
Жалко.е.просто
Не.си.заслужава.да.се.хабя.
Макар,че.с.Ракия.си.знаем.ко га.какво.бихме.могли.да.нап авим.за.себе.си
когато.се.изисква,явно.вие. е.разбирате.от.дума.
Окау.тогава
Чао!

Ilikeliljon
06-23-2009, 12:48
Какво става тука бе, това да не е 150 епизод на някоя сапунка, главните герои се карат и спорят за наркотици и кой какво е казал и кога 8-) 8-) 8-) Според мен момичето трябва да се опита да разбере дали наистина взема, ако е така да се опита да му помогне да ги откаже, ако ли не гудбай май лав :? :? :? Защото наистина е много кофти. :-o :-o

ThePowerOfLove
06-23-2009, 14:14
Щом П. те харесва, може и нарочно да ти говори такива неща ;) Не можеш да бъдеш сигурно. Наблюдавай приятеля ти, или ако искаш го попитай. Не приемай всичко, което ти кажат за истина..

MakeMeLaugh
06-23-2009, 14:28
cherinka, хубаво мислене (подиграветелен тон), ти затова си толкова напреде в живота и най-вероятно ще бъдеш.. ;)

СисАдмин - не виждам проблем, ако съм с чиста съвест и минало да направя от уважение и успокоение за любим човек един смешен тест.
Това само би заздравило връзката и би показало, че може да ти се има доверие и едва ли, ако стане подобна случа пак момичето би поискало доказателство, а веднага би ти повярвало предвид предния жест. (освен, ако не е някоя мега параноя...)
По-добре ли е да си мълчиш и заради гордостта да не поискаш доказателство от пр-ля си и да се затвориш в себе си заедно със страха си, каквото и да ти казва той на думи..
Не говоря, че на всяка бих угодил на прищявките й и съмненията и в мен, но ако е някой ценен човек :)

Не обвинявайте момичето - иска съвет как да реагира, щото все пак си е притеснителна новина, дори да е измислица.

Ако се окаже истина, опитай се да му помогнеш, покажи му, че си с него и искаш едно чисто бъдеще, но действай внимателно.
Ако положението е сериозно - оставяй го.

И аз не бих ходил с някой тежък случай, ако не иска да ме чуе и да й помогна, нямам намерение да си тровя нервите и животеца :)

П.П. Ако момчето, дето ти е казал новината има симпатии към теб - има ГОЛЯМА вероятност сам да си наглася събитията за да се 'докопа' до теб ;)

П.П. 2. Ако приятеля ти каже, че преди време там на времето си е ползвал нещо, но сега го бил спрял - има вероятност и той да лъже. Изключително малко са хората, които не са се върнали към наркотоците, супер малко..

fatal4o
06-23-2009, 14:36
Щом П. те харесва, може и нарочно да ти говори такива неща ;) Не можеш да бъдеш сигурно. Наблюдавай приятеля ти, или ако искаш го попитай. Не приемай всичко, което ти кажат за истина..

По-съгласен от това не мога да бъда.. то друго решение няма преди авторката да е сигурна за него.

Hysteric_Bitch
06-23-2009, 14:55
Ако взима наркотици не може да не го усетиш. Първо разбери после фантазирай.

CucAgMuH
06-23-2009, 15:33
СисАдмин - не виждам проблем, ако съм с чиста съвест и минало да направя от уважение и успокоение за любим човек един смешен тест.
Това само би заздравило връзката и би показало, че може да ти се има доверие и едва ли, ако стане подобна случа пак момичето би поискало доказателство, а веднага би ти повярвало предвид предния жест. (освен, ако не е някоя мега параноя...)
По-добре ли е да си мълчиш и заради гордостта да не поискаш доказателство от пр-ля си и да се затвориш в себе си заедно със страха си, каквото и да ти казва той на думи..
Не говоря, че на всяка бих угодил на прищявките й и съмненията и в мен, но ако е някой ценен човек :)

Оу, не си виждал практически примери. Първо те кара да си направиш тест за наркотици, понеже П. бил казал че се друсаш. Утре те моли доктор да ти бърка отзад, да провери дали не си педераст, понеже Х. бил казал че си обратен. Вдругиден те моли да ти прочете всички пощи, хронологии и SMS-и, понеже У. й споменал че се занимаваш с тероризъм. Иска и справки за всичките ти разговори. След всичко това й хрумва че ПРОСТО НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА ТИ Е НАРЕД и те моли да си направиш пълни медицински изследвания. Един слънчев ден се събуждаш, а тя е до леглото ти, с огромна усмивка и тест за бременност в ръка - З. й казал че си бременен и те моли да препикаеш това "тестче"(как не си пикаят на ръцете - не знам, сигурно се иска майсторлък... аз не съм пробвал, но имам лошо предчувствие).

Никой не е казал че момичето трябва да изпитва страх и да си затваря очите ако приятелят й е наркоман :) Просто трябва да подходи малко по-деликатно и с повече мисъл към ситуацията. Като например да се подкове с информация от няколко различни места. Да следи за определени детайли от поведението на приятеля й. И още много, ама много косвени методи по които може да разбере. Има достъп до интернет като гледам, а това си е добър източник на информация...

Айде да не се разписвам много много...

sweetyoh
06-23-2009, 16:12
Благодаря на всички!
Смятам да почакам малко и наистина да събера информация. Не да ида при него и да го питам: Абе ти друсаш ли се?
Ще разпитам хората и ще видя каква е истината.
Отново мерси на всички.

Hilary_
06-23-2009, 16:14
Не вярвай толкова на този "приятел", а говори с гаджето си ... :?

lips_of_anegel
06-23-2009, 16:21
Не бих го оставила,защото в този момент той има нужда от подкрепа за да ги остави. Но в тая ситуация си мисля,че трябва да вярваш повече на гаджето си,а не на момче,което иска да е с теб а не може. Лично мое мнение

haritov
06-23-2009, 17:12
не вярвай нито на гаджето нито на приятелят

вярвай на себе си

бъди внимателна да не те завлече истината е че той е между два наркотика единия е този който взима другия си ти моли се да е по-пристарстен към теб ако недай си боже има нещо

ако има нещо не се опитвай сама кажи на родителите му може да ти се стори едва ли не предателство но ще го спасиш

kobrichka
06-23-2009, 17:31
Не прибързвай с решението си. Първо се убеди, че не те лъжа. Убеди се напълно в това, че момчето е наркоман и чак след това го зарежи. Известно е на вички, че възрастен наркоман няма, просто защото наркоманите умират млади.

cherinka
06-23-2009, 18:07
Ако положението е сериозно - оставяй го.

И аз не бих ходил с някой тежък случай, ако не иска да ме чуе и да й помогна, нямам намерение да си тровя нервите и животеца :)

Toчно.защото.всички.си.мисли те,че.е.някакъв."тежък.случай".

Смятам да почакам малко и наистина да събера информация. Не да ида при него и да го питам: Абе ти друсаш ли се?
Само.на.мен.ли.ми.прави.впеч атление:
"Ще.поразпитам,а,не.да.питам. директно.него" ???

просто.заформяш.някаква.бе еда.относно.наркотиците
и.вкарваш.някакви.безобидн .въпроси.от.сорта.на. "пробвал.ли.си","опитвал.ли.си","какво.ти.е.мнението".и.т.н.

ако има нещо не се опитвай сама кажи на родителите му може да ти се стори едва ли не предателство но ще го спасиш ](*,) ](*,) ](*,)
С.всеки.изминал.ден.ми.дока ваш.колко.малоумна.можеш.д .бъдеш...

tItEufFf
06-23-2009, 18:14
А може само да е опитал...наркоман се познава отдалече.
Трябва да говориш с приятеля си, не си прави прибързани изводи

CaSsIe
06-23-2009, 18:31
Говори с приятеля си, разпитай този онзи и ще разбереш. Не вярвай само на един човек, нещата не винаги са такива каквито изглеждат на пръв поглед :)

Slawi92
06-23-2009, 18:44
Не бих го оставила,защото в този момент той има нужда от подкрепа за да ги остави. Но в тая ситуация си мисля,че трябва да вярваш повече на гаджето си,а не на момче,което иска да е с теб а не може. Лично мое мнение +1 ако го зарежеш може още толко да затъне ... :? аа защо всички решихте че е някъв дето е вече на кафяво(боцка се ) :-o 8)

3oPuTyYy
06-23-2009, 19:02
Ми кво да ти кяжа мила ако взима от време на време тва не го прави наркоман еми подрусвайте си от време навреме и се забавлявайте а и казват че секса надрусан е по як 8-)

SuperBadSuperFresh
06-23-2009, 19:32
Първо се увери че П. не лъже.
Ако наистина е вярно,ако го обичаш наистина,опитай да помогнеш.Обаче знай,че има шанс и ти да затънеш,колкото и нелепо да ти изглежда сега.Знай че ще е страшно трудно и само с твойта помощ трудно ще стане.
Ако не ти се рискува толкова,зарежи.Така ще е по-добре,поне за теб...-

MakeMeLaugh
06-23-2009, 20:27
СисАдмин,
ааа чакай малко, ти говориш за оня тип досадници, дето с финес с шут по гъза ти иде да им направиш 8-)
и дрънкат като латерни и бла-бла.. ;д

аз говоря, ако е някое свястно момичето и ти си го знаеш, че е такова и това би траело 1 път както казах горе.
Ама малко момичета го заслужават :)

DivoTo_KoTe
06-23-2009, 20:39
Не искам да ти давам надежди,но един наркоман се познава.Просто бъди по-наблюдателна,не го разпитвай да не се шашне.

sLaDkA_GrEsHkA
06-23-2009, 20:49

проверката е висша форма на доверие ;)

vampirekiss
06-23-2009, 21:06
Ако наистина се увериш,че е истина,то тогава ти препоръчвам да пговориш с него.Ако видиш,че той няма сда се откаже го зарежи по-добре.Ако ходите от мн време и му имаш доверие,то може и нещата да си оправят и той да зареже наркотиците,но ако не е така,то просто не рискувай и тебе да завлече.

Ilikeliljon
06-23-2009, 21:13
Ми кво да ти кяжа мила ако взима от време на време тва не го прави наркоман еми подрусвайте си от време навреме и се забавлявайте а и казват че секса надрусан е по як 8-)

А ти защо не мобилизираш онези неща които наричаш мозъчни клетки и да помислиш пак преди да говориш следващия път 8-) 8-)

aloha11
09-03-2012, 01:19
Здравейте аз имам подобен проблем...
Ходех с едно момче около половин година не е много,но се обичахме до полуда бяхме всичко един за друг ... но на мен ми се наложи да замина за Италия където да уча,тогава той пушеше марихуана и много рядко взимаше амфетамини .. и точно преди да замина за Италия ми каза '' слънчице обешавам ти,че ще откажа тези неща '' аз не съм го карала да ги отказва той сам го каза и аз му отговорих '' не ми обещавай,ако знаеш,че няма да го направиш '' и той каза '' ще го направя мога да се справя и тн . '' .... след време разбрах,че продължава да пуши марихуана не е взимал амфетамини.. но ме излъга ... един ден просто не издържах от постоянните караници заради тези наркотици и скъсах с него .. след кратко време тръгнах с друго момче с идеята,че ще го преодолея,но постоянно мислех за него продължавахме да си пишем .. разбрах,че не мога да живея без него какъвто и да е,и каквито и наркотици да взима го обичам такъв какъвто е !! Сега пак сме заедно адски много се обичаме,доказва ми го постоянно и непрекъснато,но още продължава да взима наркотици .. не му правя забележки за това което прави,но адски много ме боли,че човекът който обичам си вреди по такъв ужасен начин ... един ден се возехме из родния ми град аз,приятелят ми и още едно момче и едно момиче ... наложи се приятелят ми да се прибере вкъщи,защотото братчето му беше болно и да му помага,покани ме да отида с него,но аз отказах и отидох да си взема амфетамини от същия дилър от който той си взима а те са и много добри приятели .... Диларът казъл на моят приятел,че съм си взела амфетамини,и той направо откачи от нерви започна да ми крещи да не взимам никога повече такива неща,разплака се пред мен и ми каза '' виждаш ме мен не ги прави тези неща докато не е станало късно,опитвам се да ги спра,но е адски трудно,намалил съм ги доколкото мога,но все още не мога да ги премахна напълно,ти си ми всичко което имам на този свят,наще се отказаха от мен,прекалено много им навредих,само ти си до мен,и ме правиш адски щастлив '' ........ адски много го обичам и държа на него и в никакъв случай няма да го оставя защото е наркоман,искам да му помогна да спре напълно тези гадости,ако можете споделете според вас по какъв начин да му помогна ... виждам,че има желание да ги премахне,но знам,че е адски трудно защото и собственият ми брат беше в такава ситуация,но му дойде акъл в главата и се справи чисто сам без ничия помощ,но му костваше много нерви усилия,абстиненции,лежане по болници и тн.. моля ви споделете вашето мнение,ако има какво да кажете без нападки ако обичате ... изглежда като някоя сапунка,но силно се надявам да ми помогнете по някакъв начин за да го отърва от тези неща,защотото аз съм единственият човек,който не се е отказал от него и иска да му помогне ... Благодаря ви :)))

BornToRaiseTheHell
09-03-2012, 13:40
Вземи си поговори с него, и ако наистина друса, го зарязвай по най-бързия начин.
Две години и половина изкарах в такава връзка, и повярвай ми, не искаш да знаеш в какви състояния ще го видиш.
Ако не е така, тегли майната на П. и си дръж ненаркоманското гадже здраво.

Zarity
09-03-2012, 13:46
Чакай сега,с какво се бил друсал?И то хубаво са ти казали че са го видели ама това практика ли е?Говори с приятеля си,момиче,недей да гадаеш,на тоя етап ми се струва твърде крайно да заявяваш че ще късате.Първо се говори с първо лице,не с някой дето ти бил казала еди кво си.

пп: Айде стига смятахте тая мара за наркотик!

Dagichka
09-03-2012, 13:57
темата е от 2009 .. :д

aloha11 - ако само се напушва, не е фатално положението, имам много такива приятели.. колко често пуши? наистина, вреди доста на организма, мозъка и тн., но по-важното е да не стане апатичен и просто да се държи stoned 24/7. амфетамините са пълни боклуци, трябва да ги спре! а доколкото разбрах, и ти си взимала? защо го направи?

chushkopek
09-03-2012, 21:41
А дали П. не е скалъпил работата за да ви раздели? Много лесно може да се разбере дали някой се друса.

Това! Предполагам, че П. лъже, но разбери ти от ГАДЖЕТО СИ! Ако е наркоман, може да го оправиш, но не ти препоръчвам да губиш толкова време и емоции....

fenkaaa
09-05-2012, 01:08
И какво ДРУСА? Ако е марихуана,не се учудвай,в днешно време почти всеки пуши.Ако е друго,по-сериозно и си взима редовно,по-добре първо поговори с него и тогава реши какво да правиш.

Lisinka
09-08-2012, 23:27
И все още не мога да проумея как от едно изречение, дори казано от ДРУГ... ти реши да сложиш за заглавие "приятеля ми е наркоман" ....

druzilla
09-08-2012, 23:34
Вероятността П. да те лъже е голяма..Все пак не виждам как и къде може да го е видял,докато се друса?От друга страна не знам как може да му хрумне да ти казва такова нещо,ако не е вярно..Говори с приятеля си и виж какво ще ти каже.Ако редовно е употребявал наркотици,би трябвало да си забелязала :?

kikitoka
09-08-2012, 23:46
probwali li si narkotici ? ako ne probwai s nego mnogo splotqvashto i tova nqma da ti prechi moje i da kajesh taq pa e da ama e taka probvai ama ako pochva s tejkite narkotici da gi namali da ne vseki den probvwai s nego mn e qko i qnam da imash qdove seriozno i az ne bqh probwala bqh mn protiv tfa ne mi precheshe de ama probwah s nego edin put i ni behse strahotno no da ne se osnovava vruzkata vi na tova