View Full Version : Бягство към победата
iiordanova
06-23-2009, 11:40
Здравейте. Гледате ли Бягство към победата? В петък 26 е финала. Според Вас кой ще спечели? Дадоха как Марина плаче , а манекенките се радват. Аз лично много се кефя на братовчедите. Дано спечелят. :grin:
Е.. казвайте какво мислите и кой искате да спечели също , ако познавате някои от финалистите , споделете мнението си за него. :)
DivoTo_KoTe
06-23-2009, 12:15
Ох ами предималко за 1 път го гледах на повторение и страшно ми хареса. Иначе не знам сега,кой са отпаднали.
Марина и Христо (ако не се лъжа за името) ми харесват,забавни са.
myHeartIsOnlyForYou
06-23-2009, 12:16
Гледала съм го няколко пъти и много ми хареса,но все забравям да си го пусна :D .Не им знам имената,но може би искам да спечелят русото момиче и слабичкото момче,дето се жениха :)
Аз съм за братовчедите. Адски са забавни. Христо малко докарва на селянин като почне да псува, ама иначе е пич :D
playfootball6
06-23-2009, 14:02
Братовчедите :grin: =D> :smt023
nesquiky
06-23-2009, 14:35
Братовчедите са страшно забавни особено като се карат!!! :D :D :grin:
Cathylicious
06-23-2009, 15:32
Манекенките или братовчедите .. разбиват ме :grin:
Отначалото бях за Нелитата,ама след като отпаднаха само защото Емануела и Крум са Vip :o :o :o (Тва не беше честно според мен , защото все пак и те изпълняват същите задачи като другите и не са по различни с нищо.) Ама сега сам за Братчедите. :D :D :D Картят от всякъде :D :D :-D :-D
ThePowerOfLove
06-23-2009, 18:14
И аз съм за братовчедите :grin:
mim4ety_sara
06-23-2009, 18:20
Братовчедите са най-веселите от всичките...най-голям смях правят като се карат и почнат да се псуват взаимно.Особено като почне Христо да вика :Марино ма 8-) :lol: :razz: :razz: Аз се казвам Марина 8-) :lol:
Glezanka
06-23-2009, 23:47
Братовчедите 8-) 8-)
братовчедите са лудаци те... евала им :D най-големите, дано те спечелят
братчедите :razz: ейй опасни и двамата, тия Бог ги е събрал, че си приличат толко, моделите нещо се излагат по-специално Златка, иначе и те да спечелят няма да ме е яд, ама ако са Ирина и Христо :-& :-& :-&
iiordanova
06-24-2009, 09:46
Cherryy - Ирина и Иван :-D искаше да напишеш .. нали ? :-D
обърках му името :-D мерси за поправката
Хохо тея братовчеди,особено мъжа е :D
cLaDyRcHe
06-24-2009, 10:28
с две ръце съм за братовчедите =D>
гледам го предаването от самото начало :grin: яко е, интересно ми е. За братовчедите съм и аз - големи са образи :D
ysmiFchiCa
06-24-2009, 16:11
Манекенките или братовчедите.
Някъде четох,че братовчедите печелят :) И аз бях за тях,луди глави са 8-)
TheNewReligion
06-24-2009, 19:56
Предаването ми е много интересно, но участниците и общата им култура са под всякаква критика. Христо Ботев бил убит на връх Мола, богът на прабългарите бил Нептун, а гражданската защита защитава правата на гражданите. :? Никой от тези, които останаха, не заслужава да спечели.
Братовчедите.. един път беше казал на Марина : Мноу си умнааа мааа ама си мноу долна 8-) 8-)
iiordanova
06-25-2009, 16:45
Поразпитах насам-натам . . доколкото ми казаха Братовчедите печелят :grin: :grin: . Дано са ми казали вярно. :grin:
YouCantStopMe
06-26-2009, 05:03
Братовчедите са много умни,бе..каак.
Направо ме разбиват от смях,като седна да ги гледам.
Ако си бяха тръгнали преди това нямаше да е толкова забавно,според мен.
Разбиват ме.Евалаа..страотни. 8-)
Ама като гледам може и да са манекенките.
Ония бивши гаджета...амииии..малко :? .
8-)
гледам бягство към кенефа
mucinkata93
06-26-2009, 13:27
Ооо.. да.. И аз определено съм за Братовчедите.. Супер са лудаци, много ме радват :-P
манекенките мн са яки :D :-P дано са те
Финалът днеска ли ще е?
..
гледах го от самото начало...
бях подала документи да участвам с една приятелка... не ни избраха :D
имаха много интересни препятствия... а колко жалки бяха всички, когато не знаеха къде е убит ботев :(
имаше лесни, имаше и трудни задачи....
хубаво предаване се получи ;)
detelina101
07-06-2009, 13:18
Братовчедите :-) :-)