- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягство към победата
Здравейте. Гледате ли Бягство към победата? В петък 26 е финала. Според Вас кой ще спечели? Дадоха как Марина плаче , а манекенките се радват. Аз лично много се кефя на братовчедите. Дано спечелят.![]()
Е.. казвайте какво мислите и кой искате да спечели също , ако познавате някои от финалистите , споделете мнението си за него.![]()
Ох ами предималко за 1 път го гледах на повторение и страшно ми хареса. Иначе не знам сега,кой са отпаднали.
Марина и Христо (ако не се лъжа за името) ми харесват,забавни са.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Гледала съм го няколко пъти и много ми хареса,но все забравям да си го пусна.Не им знам имената,но може би искам да спечелят русото момиче и слабичкото момче,дето се жениха
![]()
Аз съм за братовчедите. Адски са забавни. Христо малко докарва на селянин като почне да псува, ама иначе е пич![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Братовчедите=D>
![]()
Братовчедите са страшно забавни особено като се карат!!!![]()
![]()
![]()
Манекенките или братовчедите .. разбиват ме![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Отначалото бях за Нелитата,ама след като отпаднаха само защото Емануела и Крум са Vip![]()
![]()
(Тва не беше честно според мен , защото все пак и те изпълняват същите задачи като другите и не са по различни с нищо.) Ама сега сам за Братчедите.
![]()
![]()
Картят от всякъде
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм за братовчедите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Братовчедите са най-веселите от всичките...най-голям смях правят като се карат и почнат да се псуват взаимно.Особено като почне Христо да вика :Марино ма![]()
![]()
![]()
Аз се казвам Марина
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
братовчедите са лудаци те... евала имнай-големите, дано те спечелят
братчедитеейй опасни и двамата, тия Бог ги е събрал, че си приличат толко, моделите нещо се излагат по-специално Златка, иначе и те да спечелят няма да ме е яд, ама ако са Ирина и Христо
![]()
![]()
![]()
One 21 GunS
обърках му иметомерси за поправката
One 21 GunS
гледам го предаването от самото началояко е, интересно ми е. За братовчедите съм и аз - големи са образи
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Манекенките или братовчедите.
Някъде четох,че братовчедите печелятИ аз бях за тях,луди глави са
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Предаването ми е много интересно, но участниците и общата им култура са под всякаква критика. Христо Ботев бил убит на връх Мола, богът на прабългарите бил Нептун, а гражданската защита защитава правата на гражданите.Никой от тези, които останаха, не заслужава да спечели.
Братовчедите.. един път беше казал на Марина : Мноу си умнааа мааа ама си мноу долна![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Поразпитах насам-натам . . доколкото ми казаха Братовчедите печелят![]()
. Дано са ми казали вярно.
![]()
Братовчедите са много умни,бе..каак.
Направо ме разбиват от смях,като седна да ги гледам.
Ако си бяха тръгнали преди това нямаше да е толкова забавно,според мен.
Разбиват ме.Евалаа..страотни.![]()
Ама като гледам може и да са манекенките.
Ония бивши гаджета...амииии..малко.
![]()