Shia
06-23-2009, 12:37
Става въпрос за изпълнението на малки задачки в леглото,като част от игра за разнообразяване(уж,сигурно ,може би) за сексуалния живот на двойките.
Взимат се два чифта зарчета,хвърлят се и в зависимост от падналото се число,някой от двата партньора изпълнява отредената за това число задача,в сексуален аспект,разбира се.
Попринцип знам за подобни чифтета зарове,единият е с числа,другият с цветове,но,предполагам,са скъпи,макар че става въпрос за зарчета.
Та основният ми въпрос тук е-какви сексуални занимания бихте включили,ако случайно "играете".
Тъй като сте двама,всичко трябва да е разделно по равно
-удоволствия за НЕЯ
-удоволствия за НЕГО
дали ще е френска любов,употреба на играчка,задни занимания,няма значение.
Попринцип много лесно може да се мини с прости действеи,който сме свикнали да си правим и без ,така наречената,игра.
Може би неща,които трябва да са нови за двойката.
Два зара 6х6,12 числа.
-6 занимания за Нейно УДОВОЛСТВИЕ.
-6 занимания за НЕГОВО удоволствие.
Вие,какво бихте сложили в списъка?
Взимат се два чифта зарчета,хвърлят се и в зависимост от падналото се число,някой от двата партньора изпълнява отредената за това число задача,в сексуален аспект,разбира се.
Попринцип знам за подобни чифтета зарове,единият е с числа,другият с цветове,но,предполагам,са скъпи,макар че става въпрос за зарчета.
Та основният ми въпрос тук е-какви сексуални занимания бихте включили,ако случайно "играете".
Тъй като сте двама,всичко трябва да е разделно по равно
-удоволствия за НЕЯ
-удоволствия за НЕГО
дали ще е френска любов,употреба на играчка,задни занимания,няма значение.
Попринцип много лесно може да се мини с прости действеи,който сме свикнали да си правим и без ,така наречената,игра.
Може би неща,които трябва да са нови за двойката.
Два зара 6х6,12 числа.
-6 занимания за Нейно УДОВОЛСТВИЕ.
-6 занимания за НЕГОВО удоволствие.
Вие,какво бихте сложили в списъка?