- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ролеви игри в леглото.
Става въпрос за изпълнението на малки задачки в леглото,като част от игра за разнообразяване(уж,сигурно ,може би) за сексуалния живот на двойките.
Взимат се два чифта зарчета,хвърлят се и в зависимост от падналото се число,някой от двата партньора изпълнява отредената за това число задача,в сексуален аспект,разбира се.
Попринцип знам за подобни чифтета зарове,единият е с числа,другият с цветове,но,предполагам,са скъпи,макар че става въпрос за зарчета.
Та основният ми въпрос тук е-какви сексуални занимания бихте включили,ако случайно "играете".
Тъй като сте двама,всичко трябва да е разделно по равно
-удоволствия за НЕЯ
-удоволствия за НЕГО
дали ще е френска любов,употреба на играчка,задни занимания,няма значение.
Попринцип много лесно може да се мини с прости действеи,който сме свикнали да си правим и без ,така наречената,игра.
Може би неща,които трябва да са нови за двойката.
Два зара 6х6,12 числа.
-6 занимания за Нейно УДОВОЛСТВИЕ.
-6 занимания за НЕГОВО удоволствие.
Вие,какво бихте сложили в списъка?
Аз преди време ги гледах даже тези зарчета ето тук : http://www.podaraci.bg/index.php/pro.../category/158/
Не са скъпи - 8лв.Бях го вкарала като идея, но не сме го направили още.
Има време![]()
На тях си пише действия и места, на които да се извършат.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Уникални зарчета .. кефят на максПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Марио
Я си представете той хвърля само свирка, свирка, свирка... а ти погъделичкай ми гърба или гушни ме.... Ох, забавно! Много яка игра са измислили хората, може да пробвам някой път да я вкарам в действие.
Идеални са за разнообразяване \/
^ Значи и сега си зле. Щото, щом опреш до зарчета вече си правил тооолкова много неща, че искаш нещо съвсем различно, а в случая явно нямаш много опит и не си изчерпал идеите си..![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
http://www.podaraci.bg/index.php/pro.../category/158/
тези ми се виждат по интересни![]()
Е,предполага се,ако нямаш купените зарчета,че ще сложиш по-пикантни неща от "гушни ме".Аз проблем със зарчетата не виждам,има една философия в тях.Ако си ги правиш сам,можеш да включиш неща,които половинката ти,може би,не иска да опитва,но щом приеме играта,няма да има избор...примерно.
Тогава просто ще ги направите заедно.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
занчи не практикуваш редовно секс ... ако го практикуваше редовно щеше да искаш разнообразиеПървоначално написано от NeZaPoznat
май вярно си зле а![]()
Е направо да вадим D&D-то.![]()
![]()
![]()
Offfff skuka..........
да и на мене тези по ми харесватПървоначално написано от rusoto_baby_f
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()