View Full Version : Голяма възрастова разлика-13 години...Какво да правя???
la_panterita
06-23-2009, 14:42
Ами какво да ви кажа,аз съм на 15,той на 28,кажете какво да правя?Той ме възприема само като по-малка сестра и приятелка,а аз него по друг начин.
Кажи му чувствата си преди да се пръснеш това е моят съвет успех!
la_panterita
06-23-2009, 14:47
благодаря ти много
Ми кажи му и после гледай тва отрязване... лично аз мисля ,че ти е доста голям, има една друга тема подобна за това дето една мацка се двоуми между 27 и 17 годишни батковци... виж сега обикновенно възможноста батковците да те зарежат понеже явно са видели истинския път към живота си започва някъде около 22/23 ,че може и по-рано , определено нямаш работа при него, ако тръгнеш с него това да е за най-много 3 месеца и после пича ще си намери мацка и тебе само дето ще ти е кофти, кажи му, обясни му, но не тръгвай с него... все пак чуй мненията на другите.
LittlePrincess
06-23-2009, 14:53
Мисля, че е голям за теб. 13 години не са никак малко.. Но както си решиш, ако толкова много го харесваш му го кажи.
ghetto_superstar
06-23-2009, 14:56
И да му казваш и да не му казваш,той със сигурност знае,или поне подозира.И щом не се е дръпнал досега,и няма нищо против да е с теб,значи имаш шансове.И не му казвай направо,подготви си почва.Бъзикай му се и ти за гаджета тва онва или го накарай да те пичувства по близка.Тогава няма да има нужда дори да му казваш.Good luck :P
Предварително се извинявам, защото знам, че ще звучи грубо, но аз мисля, че ти сама ще се убедиш, че ще понесеш загубата му... Дори и да му кажеш и той да откликне на чувствата ти, няма да е нищо сериозно и скоро ще срещне някоя на своята възраст, с която ще те смени... Така или иначе ще трябва да го преживееш... просто обществото и времето, в което живеем не са подходящи за подобна връзка! :?
Намери си някой на твоите години. Той е на 28, вече би трябвало да мисли за сериозни връзки, та дори семейство. Едва ли му е до тинейджърки, които не могат да предложат почти нищо. Ако е достатъчно разумен, когато разбере за твоите чувства, ще се отдръпне. Според мен нищо добро няма да излезе от цялата тази работа. Моя съвет е да не му казваш нищо и да му намериш заместител по-бързичко. ;]
rusoto_baby_f
06-23-2009, 15:13
Разликата е голяма - 13години са си 13 години...Трябва да се замислиш, над нещата и последствията от една такава връзка....Според мен нямате бъдеще!...Та той след 1-2 години ще иска да има семейство, дом, деца...А твоят живот тепърва започва....Тепърва ще ти се излиза, ще се запознаеш с нови хора..Нека не се залъгваме.Едва ли ще ти се стои вкъщи и ще ти се друса бебе....Защото този период, които ти предстои тепърва (на излизания, запозннства, нови връзки - тепърва започваш истинските преживявания) - той вече е минал през него...
незнам...
Каквото и да ти кажа, ти си имаш своя гледна точка за нещата...Ти го познаваш най-добре...Така, че накрая решението си е твое... :-) Успех
:-)
malka_sladkka
06-23-2009, 15:20
И да му казваш и да не му казваш,той със сигурност знае,или поне подозира.И щом не се е дръпнал досега,и няма нищо против да е с теб,значи имаш шансове.И не му казвай направо,подготви си почва.Бъзикай му се и ти за гаджета тва онва или го накарай да те пичувства по близка.Тогава няма да има нужда дори да му казваш.Good luck :P
готин аватар :P :P :P
Cathylicious
06-23-2009, 15:20
Мисля,че е голям за теб .. Все пак си само на 15,не си си изживявала детството,така да се каже .. Примерно,ако беше поне на 18,щеше да е по по-различен начин .. За мен максималната разлика за връзка са 9-10 години .. 13 вече ми е прекалено много .. А и 28 мъж,не съм сигурна,но няма нищо да излезе .. Съжелявам ..
vesSynkaa
06-23-2009, 15:28
Не е сигурно, че пича ще е зареже , щото на тая възраст
той си е седнал на гъза и вече иска сериозна връзка и мисли повечето
момичета на своята възраст за курвички и т.н .. за тва може би иска да си
хване по-малка, с която да бъде повече години .. не всички искат да те
наебат и шута в гъза .. познавам много такива момчета, затова казвам тези думи ..
а до авторката,моят съвет е да не тръгваш с него, щото ае
заеби години ся ще се почнат с мненията "за любовта няма граници" , ами
има друго , че животът е пред теб , тва момче е видяло вече всичко от живота, наживяло се е ,
било е по всички възможни купони,докато на теб сега ти предстоят ..
и нали се сещаш, че ще започне да иска да излизаш постоянно с него и т.н .. пък ии .. все още сме деца , никой на тая възраст
не е готов за сериозна връзка ..хващам бас , че ако тръгнеш с него най-много след 2 месеца ще ти писне .. знам сега кво си мислиш "той е мъжа за мен,влюбена съм" и т,н .. нормално е всеки го мисли , но според мене не бива изобщо да се хващаш с него .. бъдете си приятели,стойте по пейките, но само тва.. живей си живота, излизай с приятели ,весели се докато е време ..
kobrichka
06-23-2009, 15:30
По -добре не му казвай за чувствата си, защото ще го загубиш и като приятел. Разликата е доста. Един 28 годишен мъж мисли за много по-ралични неща от една 15 годишна. Той вече е на възраст на която трябва да се орентира към семейство и т.н, а ти определно си далеч от това. Връзката ви просто няма никакво бъдеще. Според мен не трябва да признаваш чувствата си, но ти решаваш.
golqmumnik
06-23-2009, 16:11
Това не е никаква разлика,една съученичка ходи с дядото на един приятел-тя е на 17,а той-на 68.Дори бил много добър в леглото. :)
кво да правиш ли?
не се занимавай с чичовци.
а ако ще го правиш, поне влизайте в бизнеса, пари ше видиш.
Щом 28 годишен мъж си контактува с теб не иска да ти е само приятел ! Но според мен внимавай и то много!
Ако му кажеш той ще се дръпне от теб ако е разумен, защото си все още дете ... :? Може да е само увлечение ... изчакай ... :-o
lips_of_anegel
06-23-2009, 16:19
По-добре не му казвай,след като гледа на теб само като приятелка,той те възприема точно така. За него ти си едно момиче,колкото и да те боли от това. Надали ще иска да се обвързва с дете(съжалявам за думата),но е точно така -могат да го съдят за това. А и той най-вероятно вече иска семейство,не вярвам на 15 да можеш да му го дадеш. Ще трябва да се примириш
Ilikeliljon
06-23-2009, 16:25
За какво изобщо се обсъжда това :shock: :shock: Този 28 годишния ако е с нея за нещо повече от приятели, това би говорило само лошо за него. Момиче не надскачай ранга си и възможностите си. Това е моя съвет :-o :-o
la_panterita
06-23-2009, 17:15
да,може би наистина сте прави и трябва да го забравя :smt087
kobrichka
06-23-2009, 17:21
la_panterita ти си едва на 15 след 3-4 години мисленето ти ще се е променило много. Живота кипи с бурна сила и то едва 18- 19 са най-бурните години. Приятелите ти ще веселят, ще са студенти, а ти ще дундуркаш бебе и мъж на 32 години?!? Това решение е много сериозно и не се взима толкова лесно и барзо.
Първо искам да благодаря на всички,които са обърнали мнимание на проблема ми.Осъзнавам,че сте прави,но ме разберете,както беше казал един аз чувствам,че наистина "той е мъжът на живота ми".А и аз не съм му напълно безразлична.По някаква странна причина(може би съдбата)винаги,когато ме види,казва,че колегата му го оставил и идва при мен.Първият път дойде при мен в заведението, а втория път на пейката и така си говорим доста време...Обичам тези моменти.Когато съм с него се чувствам спокойна и защитена.Той ме разбира и ми дава съвети-Когато си държим ръцете(при здрависване)сърцето ми бие по-силно и не ме интересуват нито годините му,нито пречките между нас.
А и той ми е казвал,че ако съм била по-голяма ,щял да ме сваля.Значи все пак съм му направила някакво впечатление.Казва ми,че ще се видим пак к и т.н.Точно тези малки жестове ми дават надежда,но в същото време ме съсипват,защото мечтая за човек,с когото вероятно никога няма да бъда...А аз го обичам толкова много.Много често сънувам,че сме двамата и дори се женя за него.Чувала съм,че сънищата показват най-горещото желание на сързата ни.Е,може би това не е просто увлечение,както казват някои,а става дума за истинска любов.
Някой беше писал дали съм готова да гледам дете и къща.Мога да кажа,че да него бих направила всичко.Разбира се,не сега,защото съм малка,но може би след поне 3-4 години,ако той е склонен да ме изчака.
Да ти кажа честно докато ти четох поста ми се иска вече да седна и едвали не на колене да те моля да не правиш тази грешка, обикновенно това го правя само с най-близките ми хора ,но kobrichka е много права и не знам защо си решила да поемеш по този път.. да ти кажа откровенно доста ще ми е жал ако решиш все пак да тръгнеш с него. Макър и да не те познавам... :smt012
Sisito941
06-23-2009, 18:06
Ми кажи му и после гледай тва отрязване... лично аз мисля ,че ти е доста голям, има една друга тема подобна за това дето една мацка се двоуми между 27 и 17 годишни батковци... виж сега обикновенно възможноста батковците да те зарежат понеже явно са видели истинския път към живота си започва някъде около 22/23 ,че може и по-рано , определено нямаш работа при него, ако тръгнеш с него това да е за най-много 3 месеца и после пича ще си намери мацка и тебе само дето ще ти е кофти, кажи му, обясни му, но не тръгвай с него... все пак чуй мненията на другите.
Аз бях тая "мацка".. мии в крайна сметка решихме да се пробваме със 17-годишния.С другия имаме разлика 12 години :oops:
Аз бях тая "мацка".. мии в крайна сметка решихме да се пробваме със 17-годишния.С другия имаме разлика 12 години :oops:
Екстра начи, успех ви пожелавам :-P Да се обичате много :smt057
;)
Sisito941
06-23-2009, 18:22
Екстра начи, успех ви пожелавам :-P Да се обичате много :smt057
;)
Мерсии :-) :-) :-)
Абе вие се побъркахте :shock: Хващайте си ако искате 80 годишни... сърцето не я слушало...
ghetto_superstar
06-23-2009, 18:48
Абе стига сте обезнадеждавали девойката ве!
:D :D
Душко помни винаги има надежда! :-D :D :D
vesSynkaa
06-23-2009, 19:45
Т'ва за "мъжа на живота ти" ще го мислиш след всяко следващо влюбване..
Не си ли усетила, че всяко следващо влюбване е по-силно от предишното?
А и т'ва че след 3 години ще си готова за деца са ПЪЛНИ глупости ..
Сега си мислиш така, ама след 3 години като прочетеш к'во си писала и
ще ти се иска да се хвърлиш от петия етаж .. Не се излагай , момиче !
Я си живей живота и го остави .. Има милиони момчета по света , ти баш
на този се спря .. То винаги харесваме този , който не може да е наш , но ..
Та вие нямате общи теми .. Имате различни възгледи над нещата ,
различни интереси , вкусове .. Няма смисъл просто !
unicorn_f
06-23-2009, 20:59
Това не е никаква разлика,една съученичка ходи с дядото на един приятел-тя е на 17,а той-на 68.Дори бил много добър в леглото. :)
да бееее повярвах ти :lol: :lol: :lol: :lol:
а по темата-според мен разликата е огромна,избий си го от главата човека е почти на 30 скоро трябва да мисли за семейство...ти си на 15 живей си живота не се занимавай с такива намери си някой на твоите години или малко по-голям ама не чак толкова :)
vampirekiss
06-23-2009, 21:03
Колко мъже на този свят,а ти си се лепнала точно на този.Ако ти беше по-голяма и разликата можеше да не е толкова натрапваща,но при това положение просто няма шанс.Мислиш ли,чи той ще те предпочете пред неговите наборки и дори и да тръгне с тебе мислиш ли,чи ще го направи за нещо друго освен за секс.Сори,но просто съм откровена.
браво , много добра логика
buffalo88
06-24-2009, 08:08
Ако пича си пада педофил и не може да си намери мацка на неговата възраст горе-доло, защо да няма шанс със това момиче?Нали и без това така правят всички задръстеняци - тръгват със някви 15-16 годишни пикли???
JustLikeHeaven
06-24-2009, 09:01
Еееее голяма работа,13 години е нищо в сравнение с онази Росица на Зографски...Тяхната разлика превишаваше 45 години :D
dimitar_ak
06-24-2009, 09:16
Най-вероятно пича не е педофил и изобщо не възприема момичето като сексуален обект. Едно разкриване на чувства само ще я постави в неловка ситуация.
presinceto123
06-24-2009, 10:47
Първо се увери дали си сигурна в чувствата си и, ако е така му ги признай!!! :smt060 :smt008 :grin:
Wrathchild
06-24-2009, 11:01
Малко вероятно е мъж на 28 да откликне на чувствата на 15 годишна. Най-малкото, на различни етапи от живота са. И както сега на нея й се купонясва, то на него съвсем скоро ще му се прииска семейство...
bloodylips
06-24-2009, 13:57
Кажи му чувствата си преди да се пръснеш това е моят съвет успех!
+1
Ами какво да ви кажа,аз съм на 15,той на 28,кажете какво да правя?Той ме възприема само като по-малка сестра и приятелка,а аз него по друг начин.
Не съм чел другите мнения и с риск да повторя някой ще ти кажа ТИ ЛУДА ЛИ СИ???
Той е мъж за женене а ти не знаеш още дали ти се пикае или ти се е*е.Ами извинявай ама ми е мн смешно като видя някоя като тебе с "татко си" да крачи гордо из улиците.Тва е недопустимо поне според мене.
estellle
06-25-2009, 15:49
аз пък имам познати които са на принципа 13/14 - 25/28 ... до никъде не се стига :)
Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 08:54
фъзраста не от чак толкофа голямо значение ... обичате ли се нищо не трябфа да фе притесняфа...а и по голям на години партньор .. по сериозна фръзка...
valdesbg
08-05-2009, 08:55
Айде още една тема за шефката :)
Ако се обичате да не ви пука от възрастовата разлика.
Майка ми е с 11 години по-малка от баща ми. Смятай... :)
Magic_Girl
08-05-2009, 09:20
Кажи му го пък да става каквто ще. Може пък и той да те харесва, но заради разликата да не го казва и да не го показва.
mariqqqqq
08-05-2009, 09:46
еми щом те приема само така по-добре не се занимавай.. :?
mitternacht
08-05-2009, 09:53
Аз съм на 19 и не бих желал да се занимавам с 15 годишно девойче, нищо лично, а онзи какво го е прихванало... Както и да е.Успех.Само после да няма сълзи и драми :)
vampire_girl_
08-05-2009, 09:57
Не се надявай много на сериозна връзка,при тази разлика...
Най-малко интересите ви,вероятно ще са доста различни...
ItalianMafia
08-05-2009, 10:00
ОМГ!
Ама вие добре ли стееееее!?
По-добре си хвани някое момче на тая възраст..
Какво освен може би визията те привлече в него!? Колата!?
Аре стига, кви са тия.. Нямате общи интереси, той вече сигурно мисли за семейство, какво можеш да му предложиш ти!? Тцъ тцъ ..
KimBerLy1912
08-05-2009, 21:22
Съмнявам се че те възприема по какъвто и да било начин...
Дори не мисля,че като приятелка те възприема... Това са много години,не смятам че имате какво да си кажете...
Или ако имате,явно един от двама ви е лузър (визирам него...) 8)
Директно се отказвай ...
Ти си едва на 15,а той е кажи речи на 30 ! Двойно по-голям от теб ! Разликата е ОГРОМНА и нямаш с работа с него .. разбери го ! Пичът няма да си направи труда да тръгне с такава малка като теб .. неговата цел са най-малко 18-19 годишните ! Казвам ти нещата така както стоят !
BePoHuKa
08-05-2009, 23:33
Той няма да тръгне с теб, а ти ще се самоизмъчваш напразно. ;) Най-добре зарави за него.
П.П. Наясно ли си, че е противозаконно да имате връзка? :-o Това би трябвало да говори само по себе си. :?
NamelessRomantic
08-06-2009, 00:53
По добре недей...не мисля че пича ще иска да има връзка с теб с 13 години разлика - ти сама си го каза че те намира просто за приятелка.Помисли все пак - има някой неща които едно момиче около неговата възраст може да му даде,ти не...ако ме разбираш.И най-накрая но не на последно място помисли за факта,че това да тръгне с малолетна го прави педофил малко или повече...
И все пак ако чак толкова те гори отвътре,леко намеквай с времето колкото да не седиш и да се чудиш - макар че аз смятам че няма да се получи.
Все пак късмет :) .
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-06-2009, 01:07
Разликата е голяма - 13години са си 13 години...Трябва да се замислиш, над нещата и последствията от една такава връзка....Според мен нямате бъдеще!...Та той след 1-2 години ще иска да има семейство, дом, деца...А твоят живот тепърва започва....Тепърва ще ти се излиза, ще се запознаеш с нови хора..Нека не се залъгваме.Едва ли ще ти се стои вкъщи и ще ти се друса бебе....Защото този период, които ти предстои тепърва (на излизания, запозннства, нови връзки - тепърва започваш истинските преживявания) - той вече е минал през него...
незнам...
Каквото и да ти кажа, ти си имаш своя гледна точка за нещата...Ти го познаваш най-добре...Така, че накрая решението си е твое... :-) Успех
:-)
по точно не мога да го кажа но съм на същото мнение :)
Swingswing
08-06-2009, 03:32
Бившата ми(16) сега си ходи с един 37 годишен и са си много щастливи :lol: :lol: Няма невъзможни неща! :lol:
Отделно познавам една двойка, момиче на 19 и мъж на 52 :-D
п.с. не се шегувам
BePoHuKa
08-06-2009, 04:22
Бившата ми(16) сега си ходи с един 37 годишен и са си много щастливи :lol: :lol: Няма невъзможни неща! :lol:
Отделно познавам една двойка, момиче на 19 и мъж на 52 :-D
п.с. не се шегувамКато сестра ми.. на 19 ходи с един дъртак.. за няколко месеца. Не беше любов- само пари ;)
А какво да си намери някой пикльо на нейната възраст, който още не знае какво е любов и мисли коя да наебе първо ли? :-D
TheGirlNextDoor
08-06-2009, 07:42
А какво да си намери някой пикльо на нейната възраст, който още не знае какво е любов и мисли коя да наебе първо ли? :-D
а 30-годишният кво мислиш,че иска?
:-o
YourPoison
08-06-2009, 08:55
не смяташ ли ,че е мааалко голям за теб ?
и такива ги има вече.. що не си харесаш някой на твоите години .. тръгнала да харесва мъже на по 30 години ..
и кво те привлече в него . парите,колите или ?!
Ако беше на 20 да .. но си едва на 13 .. не се занимавай с чичковци .. :? :?
0nem0retIme
08-06-2009, 09:48
Голям е...
kindergarden
08-06-2009, 09:52
Че то му е време да се жени бе,момиче.Къде си тръгнала ти изобщо :?
Snickers
08-06-2009, 09:54
откажи се.
VampireGirl666
08-06-2009, 13:00
Запазете приятелството си,ако има такова.Както казаха другите,на него му е време да мисли за по-сериозни неща.Не му казвай и си намери момче,с което ще имате общи интереси.
PurpleDream
08-06-2009, 13:19
нормално е да те възприема така,изобщо не се занимавай с него...
mArMaLaDkA
08-06-2009, 13:20
Както винаги не си разбрала.
Не момичето, а разликата й с въпросния е 13 години.
Много е отвеяна хил :lol:
По темата-какво да правиш ли? Не се излагай-няма ли момчета на по 16-17-18 който да ти допадат
Както винаги не си разбрала.
Не момичето, а разликата й с въпросния е 13 години.
Добре, че си ти да ме поправиш ...
Мнението ми остава същото .. :? :?
аз също се захванах с батко 13 по-голям,признах му и той се двуомя но в крайна сметка решихме да сме заедно !наистина не съм с акала на фръцлите и пиклите на 14-15 и не изглеждам като тях,с това го спечелих!е помисли си защото секса е неизбежен и задължителен ! :booooomb: =P~ :-)
MetalZone
08-06-2009, 14:31
защото секса е неизбежен и задължителен !
:smt018 :smt102
Dimana99
08-06-2009, 17:48
Оставяй го, тази връзка няма никакво бъдеще..
кажи му за чуствата си ,а за разликата не се притеснявай ако те обича това няма да има знечение :)
PurpleDream
08-06-2009, 22:53
кажи му за чуствата си ,а за разликата не се притеснявай ако те обича това няма да има знечение :)
да бе,най -много да и се изсмее в лицето...човека след година,две ще се жени...къде ти ще се занимава с 15 годишна :?
Dimana99
08-07-2009, 20:31
Ще ти отговоря с едно линкче ... http://kakvomislish.com/za-liubovnite-vruzki-s-golqma-vuzrastova-razlika.htm надявам се да намериш отговор на твоя въпрос
therichbitch
08-07-2009, 22:09
Не е сигурно, че пича ще е зареже , щото на тая възраст
той си е седнал на гъза и вече иска сериозна връзка и мисли повечето
момичета на своята възраст за курвички и т.н .. за тва може би иска да си
хване по-малка, с която да бъде повече години .. не всички искат да те
наебат и шута в гъза .. познавам много такива момчета, затова казвам тези думи ..
а до авторката,моят съвет е да не тръгваш с него, щото ае
заеби години ся ще се почнат с мненията "за любовта няма граници" , ами
има друго , че животът е пред теб , тва момче е видяло вече всичко от живота, наживяло се е ,
било е по всички възможни купони,докато на теб сега ти предстоят ..
и нали се сещаш, че ще започне да иска да излизаш постоянно с него и т.н .. пък ии .. все още сме деца , никой на тая възраст
не е готов за сериозна връзка ..хващам бас , че ако тръгнеш с него най-много след 2 месеца ще ти писне .. знам сега кво си мислиш "той е мъжа за мен,влюбена съм" и т,н .. нормално е всеки го мисли , но според мене не бива изобщо да се хващаш с него .. бъдете си приятели,стойте по пейките, но само тва.. живей си живота, излизай с приятели ,весели се докато е време ..
^^ мн точно мнение :)
а иначе е мн шибана работа момиче на твоите години да се влюби в мъж,просто гадно е много, не заради разлика, не заради друго, просто ако е истински влюбване си остава психическа травма, ако връзката не с получи, а такива в 70% от случаите не се получават, не говоря за самата разлика, а за периода, в който сте ти и той, друга хава е вече, ако си на 20+, но сега си мъничка за такова нещо от мн аспекти погледнато
therichbitch
08-07-2009, 22:36
сега прочетох и другия ти пост по темата: сам ти го е казал,ако беше по-голяма щеше да те сваля, ми за момента много добре го е казал, затова не му се бутай, да го разубедиш, защото както днес го е преценил, е мъж се пак и явно има аспирации към теб и така утре вече може да не му дреме мн за тая разлика, недей да правиш тая грешка, само ще останеш наранена
Kukumqvka
08-07-2009, 22:41
Забрави го.
Предишната ми връзка беше такава....
Издържахме половин годинаа... И до там ........
Момчето сигурно вече си мисли за сериозна връзка и за семейство.Остави го,нее само той има и други ;)
Ти добре ли си?! 13 години разлика е доста и то като се има предвид годините на които сте... Такава връзка е обречена просто защото интересите ви ще се разминават главоломно, пък и замисли се скъпа на този човек му е време за семейство ... деца... можеш да ли му дадеш това?!
ShtrudeL
08-09-2009, 11:57
:-o Не искам да прозвучи грубо или заядливо но... играй си с куклите Оо
Dollystar
08-10-2009, 10:28
На 28 о нене не може да говорим за батко, той вече е мъж, няма да има успех подобна връзка, вместо да търси сигурност и жена до себе си той се занимава с тийнейджърки :shock: отврад 8)
ImmortalForever
08-10-2009, 18:33
Е, ти как искаш да ме приема..Аз съм на 18, 27 годишен не ме въприема като нещо повече от добра позната..А ти си едва на 15..Забрави го...на него му е време за други неща, а на теб ще ти се живее..Обричаш се