Влез

View Full Version : Голяма издънка...

deSaa
06-24-2009, 11:45
Здравейте! Реших и аз да си споделя проблема с вас и да видя вие какво ще кажете :) и така... Стана нещо, което никога до сега не ми се е случвало. Почвам от начало... Преди няколко месеца излизах с моя приятелка, един приятел и мойто гадже. И постоянно се виждахме четиримата. Един ден аз оставих моя приятел, защото научих някои неща. Оставих го и не съм го срещала повече. След това продължих да излизам с приятелката ми и момчето, но и с други хора. С приятелката ми всичко си споделяме и тя каза, че харесва това въпросно момче и аз я подкрепих, казах, че е симпатичен и т.н. Те започнаха да се държат като двойка, обаче не ходеха, защото приятелката ми скоро заминава за др. град и раздялата щяла да бъде тежка и т.н. Аз постоянно й виках да тръгне с него, но тя казваше твърдо не. След това започнахме аз и момчето да си пишем. Разни шегички, галени имена и постоянно се виждаме и чатим. През цялото време сме заедно, понеже приятелката ми не може да излиза толкова често. Не знам какво ми става, но май започвам да изпитвам нещо към това момче. Не съм аз единствената кандидатка. Има и много други момичета, но той не им обръща внимание. Не искам да се карам с приятелката ми, нито да си развалям отношенията с някой, но не знам какво да правя сега. Ако някой може да даде някое съветче какво да направя.. Дали да го забравя или нещо друго. Не знам. Много съм объркана.... :-o

Благодаря на хората, които го прочетоха :-)

NeZaPoznat
06-24-2009, 11:53
Здравейте! Реших и аз да си споделя проблема с вас и да видя вие какво ще кажете :) и така... Стана нещо, което никога до сега не ми се е случвало. Почвам от начало... Преди няколко месеца излизах с моя приятелка, един приятел и мойто гадже. И постоянно се виждахме четиримата. Един ден аз оставих моя приятел, защото научих някои неща. Оставих го и не съм го срещала повече. След това продължих да излизам с приятелката ми и момчето, но и с други хора. С приятелката ми всичко си споделяме и тя каза, че харесва това въпросно момче и аз я подкрепих, казах, че е симпатичен и т.н. Те започнаха да се държат като двойка, обаче не ходеха, защото приятелката ми скоро заминава за др. град и раздялата щяла да бъде тежка и т.н. Аз постоянно й виках да тръгне с него, но тя казваше твърдо не. След това започнахме аз и момчето да си пишем. Разни шегички, галени имена и постоянно се виждаме и чатим. През цялото време сме заедно, понеже приятелката ми не може да излиза толкова често. Не знам какво ми става, но май започвам да изпитвам нещо към това момче. Не съм аз единствената кандидатка. Има и много други момичета, но той не им обръща внимание. Не искам да се карам с приятелката ми, нито да си развалям отношенията с някой, но не знам какво да правя сега. Ако някой може да даде някое съветче какво да направя.. Дали да го забравя или нещо друго. Не знам. Много съм объркана.... :-o

Благодаря на хората, които го прочетоха :-)

Моля ! За теб - всичко :lol:

bloodylips
06-24-2009, 13:53
просто го забрави момчета - много докато приятелите не са чак толкова много

raia338
06-24-2009, 13:57
не постъпвай гадно с приятелката ти

blackvelvet
06-24-2009, 13:58
просто го забрави момчета - много докато приятелите не са чак толкова много

+1

angeltears
06-24-2009, 14:04
Не постъпвай гадни с приятелката си. Щом изпитва нещо към него не я наранявай.. много е кофти да ти вземат момчето, камоли ако е някоя твоя близка приятелка.. :? Момчета - бол, все ще си намериш някой, който да ти хареса :)

deSaa
06-24-2009, 14:14
Само забравих да спомена, че тя харесва друг, но не знам какво я прихваща и нея... Един ден харесва въпросното момче, а на другия ден ми говори как харесва други момчета. Не знам и аз вече. Нямам намерение да си развалям отношенията с нея, нито пък с него или да им преча, но просто исках да чуя вашите мнения. Благодаря все пак :)

RaZzer
06-24-2009, 14:26
Имаш 3 варианта:
а) да го превъзмогнеш;
б) да говориш с приятелката си като се опиташ да й обясниш нещата и да получиш нейното одобрение;
в) да изчакаш просто да си замине;

FiRe_LaDy
06-24-2009, 14:56
Не постъпвай гадни с приятелката си. Щом изпитва нещо към него не я наранявай.. много е кофти да ти вземат момчето, камоли ако е някоя твоя близка приятелка.. :? Момчета - бол, все ще си намериш някой, който да ти хареса :)

+1
От личен опит ще ти кажа,че ще я нараниш много.Бившия ми е сега с момиче,с което само здрасти си казвахме и се засичахме по купони,но ми е супер гадно!Непропилявай приятеството ви за нещо,което не е сигурн одали ще се получи дори!

Hilary_
06-24-2009, 16:00
Абее щом тя си го е харесала ... за нея да со остане!!! Баси приятелката си ... :? :?

BleedingSoul
06-24-2009, 16:06
Съвет : Не бъди кучка.. !
Правило изчакай тръпката на твоята приятелка да отмине.Говори със нея.Сподели хлътването си.Попитай я дали ще е проблем ако нещо се получи.Ако тя те отреже (което ме съмнява) ЗАБРАВИ! за него.. :) Ще изгубиш човек на когото държиш заради една глупава авантюра.. :) Не го прави Боли :)

PartOfTheAutumnHarmony
06-24-2009, 16:21
момчетата "идват" и "си отиват", докато приятелите остават за цял живот :) ... ако съумем да ги задържим до себе си :)

haritov
06-27-2009, 14:15
тя си го е заплюла първа 8-)

taffy
06-27-2009, 17:56
Ами изчакай.. И най-добре не се сближавай повече с момчето...
Или поне изчакай приятелката си да замине.. :lol:

WhyNot
06-27-2009, 21:51
Само забравих да спомена, че тя харесва друг, но не знам какво я прихваща и нея... Един ден харесва въпросното момче, а на другия ден ми говори как харесва други момчета. Не знам и аз вече. Нямам намерение да си развалям отношенията с нея, нито пък с него или да им преча, но просто исках да чуя вашите мнения. Благодаря все пак :) аве поговори с нея може пък да го е заебала вече