PDA

View Full Version : Овулационен календар

malka_zapushalka
06-24-2009, 13:09
Проблема ми е следния,мисля да правя секс утре с гаджето ми,но има един овулационен календар в интернет,които показва,че утрешния ден не е един от най-безопасните дни за секс, но не ме разбирайте погрешно ние използване всеки път презервативи и го вади преди да свърши,но все пак се притеснявам, знам че ще ми кажете тогава да изчакам да не е утре,но много рядко ни се отдава възможност да сме насаме...
Та въпроса ми е вие бихте ли се доверили на такъв тип календари в нета или не бихте им обърнали внимание,при положение,че се пазите?

Благодаря ви предварително за мнениеята.

Ilikeliljon
06-24-2009, 13:16
При положение, че ползвата презервативи, защо му трябва да си го вади нещо не ми се вързват тук нещата. Не мисля, че имам проблем щом ползвате презерватив да го направите утре, пък било то и в не толкова безопасен ден. Това е моето мнение :) :)

LovelyGirl
06-24-2009, 13:59
Е вие пък дай само по календар да правите секс :?
А и не винаги може да се сметне точно кога настъпва овулацията.
Щом се пазите няма проблем.

Kато толкова се притесняваш, къде е удоволствието от секса :neutral:

malka_zapushalka
06-24-2009, 14:02

Kато толкова се притесняваш, къде е удоволствието от секса :neutral:
Да и аз това започвам да си мисля,обаче съм си такава... паника и половина ...

malka_zapushalka
06-24-2009, 14:04
При положение, че ползвата презервативи, защо му трябва да си го вади нещо не ми се вързват тук нещата.
Защото винаги с презерватива може да е станал някъв гаф,без да сме разбрали

Ilikeliljon
06-24-2009, 16:30
При положение, че ползвата презервативи, защо му трябва да си го вади нещо не ми се вързват тук нещата.

Определено си шаш и паника. :) :) На колко си

Rayzak
06-24-2009, 16:48
хей аз съм момче и незнам защо толко се впрягаш 1-во ако случайно стане нещо с презерватива на момчето което е около 1 на 100 на дали ще уцелите ... но да чукам на дърво... тааа ако стане нещо има хапчета които действат до 5 дни след "ГАФ-а" ии няма никъв проблем ако е станало нещо лошо хапчето прави така че се 1 премахва сперматозоидите от твоита отроба и си напълно чиста ... недеи да бъдеш толко строга с момчето .. :-D и не бъди толко шашната .. :-D :-D

djuki
06-24-2009, 17:25
първо го правите с презерватил и второ той не свършва с теб ... ако стане нещо ще си вземеш едно хапче ... но при това положение мисля че нямаш за какво да се притесняваш

LovelyGirl
06-24-2009, 19:59
тааа ако стане нещо има хапчета които действат до 5 дни след "ГАФ-а"

В грешка си.Хапчето действа до 3 дни след акта.

jenichka
06-24-2009, 20:52

Kато толкова се притесняваш, къде е удоволствието от секса :neutral: :smt038
много точно казано

vde
06-25-2009, 08:09
С презерватив правете каквото, когато искате. Освен ако не са пробити или сложени погрешно защитата им клони към 100%

До сега с всичките ми партньорки никога не съм имал проблем когато съм използвал презерватив.

shokoto91
06-25-2009, 08:24

Определено си шаш и паника. :) :) На колко си

шаш и паника, ама после като псуне тема "презерватива се скъса" ти щя е нахлиш нали?

Аз не правя секс в тия дни и с гаджето ми сме точно като теб - с презерватив и го вади преди да свърши.
Тези календари изчисляват приблизителната дата. Трябва да наблюдаваш тялото си - при мен, когато съм в овулация, имам белезникаво течение, което е нормално и е симптом за овулация. Също така чувствам тялото си все едно ще ми дойде цикъла - леко напрежение, изтръпналост... Ако отделиш малко повече време на тези неща, ще започнеш и ти така сама да разбираш. Овулационния календар го ползвам само, за да разбера г/д каква е датата.