Влез

View Full Version : Ако може съветче от по-възрастен :)

anity0emko
06-24-2009, 16:11
Хмм .. Здравейте :)

Аз съм на 15г , приятелят ми е на 22г и от известно време много се колебая дали да го направия с него , в смисъл девствена съм :oops: иии доста се притеснявам от крайния резултат ... Ще съм благодарна за някакво съветче как да постъпя :)[/b]

Extremescream
06-24-2009, 16:28
От колко време сте заедно?Той обича ли те?Ти него?Сигурна ли си,че няма да те зареже след това?Имаш ли необходимата сексуална култура?

Punisherrr
06-24-2009, 16:30
Щом задаваш такива въпроси във форум пълен със загорели тийнове и изричаш неща като ''иии доста се притеснявам от крайния резултат'' - значи НЕ. ;)

anity0emko
06-24-2009, 16:34
Не сме от много време заедно ,но силно вярвам ,че след това няма да ме зареже . Аз лично го обичам , а и той не веднъж е доказвал и неговата обич , не съм чула да се е отнасял пренебрежително с момиче (в смисъл да я мине и да я зареже) ... затова искам съвет как да постъпя :)

MarkKnight
06-24-2009, 16:34
Брей биеме рекорди 7 години са доста разлика моя отговор е НЕ !

Extremescream
06-24-2009, 16:47
Не сме от много време заедно ,но силно вярвам ,че след това няма да ме зареже . Аз лично го обичам , а и той не веднъж е доказвал и неговата обич , не съм чула да се е отнасял пренебрежително с момиче (в смисъл да я мине и да я зареже) ... затова искам съвет как да постъпя :)

и аз казвам не.щом задаваш такива въпроси тук,очевидно не си готова.

ScionOfStorm
06-24-2009, 16:48
щом си деТствена, всичко е окей. виж, ако беше девствена щеше да е проблемно..

Rayzak
06-24-2009, 17:03
Сигурно си някъква малка сладуранка такава притеснителна... и той е видял точно това в теб ... и се е захванал с теб ... аз също мисля,че 7 години са си доста.... и мисля,че той е с теб само заради това макар,че си мислиш че е показвал любовта си ..

MayKyTy
06-24-2009, 17:06
НЕ! :?

plmn
06-24-2009, 17:07
не
не

anity0emko
06-24-2009, 17:11
Сигурно си някъква малка сладуранка такава притеснителна... и той е видял точно това в теб ... и се е захванал с теб ... аз също мисля,че 7 години са си доста.... и мисля,че той е с теб само заради това макар,че си мислиш че е показвал любовта си ..

Всъщност ето това сме ние Ани и Емо (: http://www.vbox7.com/play:06b28cf3
Клипчето е правено от него ,което е още една причина
да вярвам ,че изпитва някакви чувства към мен :)

Мислия ,че момчето е доста сериозно щом ме запозна с родителите си още в първия месец от връзката ни .И също така ще споделя една случка ,която ме кара да си мислия ,че той е сериозен ...

Таа .. случката става на един рожден ден на общ приятел на който рожден ден аз трябваше да остана да спя при приятеля ми и на който ройден ден аз бях пийнала доста в повече , след като се пибрахме вкъщи и си легнахме почнахме да се гушкаме ,цункаме и нещата вървяха към секс... И точно тогава той ми каза ,че неиска да го направи с мен когато не съм готова и когато съм под влиянието на алкохола искал да знае ,че аз наистина го искам ....

Това е случката след която аз доста се замислям ... и казах ,че искам мнението на по възрастен ,не относно правописа ми ,а въпроса ми :)

eXpl0d3
06-24-2009, 17:13
да

djuki
06-24-2009, 17:14
ами щом сте от скоро по добре изчакай да мине достааааааааа време пък и малко ти е рано задръж щом те обича няма да избяга

Extremescream
06-24-2009, 17:20
Oф,абе като е свестен и си го познаваш-натаковаите се и да се свършва.
1.Въпроса ти е тъп.
2.На нас какво ни обесняваш някакви глупости?Ти питаш нещо,и после започваш да обясняваш как бил такъв и онакъв.Не го познаваме и не ни пука.
Айде лягай с него и спри да ни занимаваш.

Punisherrr
06-24-2009, 17:30
Всъщност ето това сме ние Ани и Емо (: http://www.vbox7.com/play:06b28cf3
Клипчето е правено от него ,което е още една причина
да вярвам ,че изпитва някакви чувства към мен :)

Мислия ,че момчето е доста сериозно щом ме запозна с родителите си още в първия месец от връзката ни .И също така ще споделя една случка ,която ме кара да си мислия ,че той е сериозен ...

Таа .. случката става на един рожден ден на общ приятел на който рожден ден аз трябваше да остана да спя при приятеля ми и на който ройден ден аз бях пийнала доста в повече , след като се пибрахме вкъщи и си легнахме почнахме да се гушкаме ,цункаме и нещата вървяха към секс... И точно тогава той ми каза ,че неиска да го направи с мен когато не съм готова и когато съм под влиянието на алкохола искал да знае ,че аз наистина го искам ....

Това е случката след която аз доста се замислям ... и казах ,че искам мнението на по възрастен ,не относно правописа ми ,а въпроса ми :)

Това,че някой е направил някво клипче не доказва нищо ;) Може както да е правено с любов,така и да е правено,за да си мислиш така.
Не знам до колко добре познаваш тва момче/мъж,но и да се обичате,и да е сериозен пак не е нужно това да те прави готова за секс,ако ме разбираш... А според мен не си ;) Първо,че си само на 15..второ,че си неуверена в действията си (по-точно в тези,които възнамеряваш да предприемеш) което трябва да ти говори,че не му е сега времето. А той ако наистина изпитва тия чувства към теб ще иска да правите секс,когато ти си готова.
Не го познавам,но внимавай само да не се окажеш жестоко манипулирана от ''добрия батко'' . :?

em4etyyy
06-24-2009, 17:32
tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa ;)

heroine
06-24-2009, 19:48
естествено че да

lifelesscorpse
06-24-2009, 20:40
Опрашвайте се бе.акъв е проблема?Трябва да имаш и одобрението на форума и още куп хора,на обществото и т.н. ли ,за да спиш с някого???...

Neftochimic
06-24-2009, 20:46
бахти умрелите педофили,
малей баща ти, ако разбере ще те спука от бой...

колко мъка и типи деца има на тоя свят, Боже...

Extremescream
06-24-2009, 20:51
tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa ;)

Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях :shock:

vde
06-25-2009, 08:05
Отговори си на въпроса - Чуствам ли се готова да правя секс?
Като си отговориш сама искренно ще знаеш как да постъпиш :_)

shokoto91
06-25-2009, 08:30
1.Въпроса ти е тъп.
2.На нас какво ни обесняваш някакви глупости?Ти питаш нещо,и после започваш да обясняваш как бил такъв и онакъв.Не го познаваме и не ни пука.

ей за всички велики нещастници като този - като нямате мнение, няма нужда да пишете глупости. Ако на вас това ви се струва нищо, за нея не е нищо и на никой не правите впечатление освен на нея с това, че я карате да се чувства зле.
Изчакай още малко. Не за друго.. аз чаках 6 месеца, за да го направя с момчето, което обичам, но пак ми се стори, че е рано (след това). Въпрос на нагласа е де.. аз споделям личен опит.
П.П. момчето наистина изглевжда сериозно и сте мн сладки. пожелавам ти щастлива любов :)

Slawi92
06-25-2009, 08:47
дръж го на сухо поне още месец два :)

MetalZone
06-25-2009, 08:52
Тц... направи го... нека ти го бодне анално, да изкараш сърмите от бъдни вечер...

Extremescream
06-25-2009, 09:14
1.Въпроса ти е тъп.

ей за всички велики нещастници като този - като нямате мнение, няма нужда да пишете глупости. Ако на вас това ви се струва нищо, за нея не е нищо и на никой не правите впечатление освен на нея с това, че я карате да се чувства зле.
Изчакай още малко. Не за друго.. аз чаках 6 месеца, за да го направя с момчето, което обичам, но пак ми се стори, че е рано (след това). Въпрос на нагласа е де.. аз споделям личен опит.
П.П. момчето наистина изглевжда сериозно и сте мн сладки. пожелавам ти щастлива любов :)

Имам мнение-да не го прави,щом още не е сигурна.И за мен първия път не е нищо работа,затова смятам,че ако си готов,няма да питаш 'Дали да го направя с гаджето?' по форумите. :? Ако ще питаш някого,питай близките си,а не random хорица из нета.

lipstik
06-25-2009, 09:54
Не,малка си и какво изобщо правиш с такъв голям мъж?

gabi7u
06-25-2009, 10:18
..

em4etyyy
06-25-2009, 10:37
em4etyyy написа:
tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa

Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях

ее гледай сау мене да не заразиш :D:D :razz:

Extremescream
06-25-2009, 11:04
em4etyyy написа:
tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa

Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях

ее гледай сау мене да не заразиш :D:D :razz:
С алергия ли да те заразя?
И само погледни как пишеш,пък после се прави на интересна.

LiSicHkAa
06-25-2009, 11:14
Щом се колебаеш, че даже пишеш в форум значи не.

anity0emko
06-25-2009, 13:14
1.Въпроса ти е тъп.

Наистина имах нужда да прочета нещо подобно ..благодаря ти :)

А за всички които ми казаха ,че 7 години са много и какво правия с такъв мъж ,и там всекви подобни ,просто ще приема ,че НЕ СА СЕ ВЛЮБВАЛИ !!!

Благодаря и на em4etyyy ,че се включва в "чата" и ме разбира и защитава .... И ще помоля Extremescream повече да не се мярка из темата :)

CragHack
06-25-2009, 15:35
Момичето иска съвет от по-зрели хора, а получава коментари от пикльовци/пикли близки до нейната възраст...

Ето ти един съвет от по-възрастен:

1. Говори с майка си. Ако тя е интелигентна жена ще те разбере и няма да те ограничава, а само ще ти помогне сама да вземеш решението си. Същевременно тя ще ти каже най-добре какви предпазни мерки да вземеш за всяко едно отношение.

2. Говори с гаджето си. Сподели му, че се чувстваш неуверена. Не му казвай, че няма да му пуснеш. Не му казвай и че ще му пуснеш. Просто му кажи, че не искаш да прецакаш нещата.

3. Не е задължително да почвате директно със секса. Може да почнете първо с опипване, галене (включително и на голо). Така ще свикнете с голотата си, с присъствието, със сексуалния заряд.

Може да пробвате френска, ако разбира се чувстваш желание за това.

В някой от сеансите по средата така ще се разгорещите, че ти сама ще го поискаш. И ще си стане напълно естествено, без да има никакви притеснения от твоя страна. (тук прочети отново точка 1, за да не се налага аз да ти обяснявам за предпазните мерки).

И накрая - не се притеснявай от това, че в момента се страхуваш.

Много ясно, че ако почнеш да размишляваш на "трезва" глава (тоест докато не си възбудена), подобно ново и непознато нещо ще те плаши. Човек е устроен така, че се притеснява от абсолютно всяко непознато нещо. Не само в секса, а изобщо.

Затова прочети отново точки 1, 2 и 3 и действай.

ПП. Искам да ти обърна внимание обаче на "влюбването" ти, което ти така настойчиво визираш.

Имай в предвид, че е много възможно ти да се привържеш към него много повече, отколкото той към теб. Има възможност след време интересът му към теб да намалее, докато твоя към него да се увеличи. Често това стига до маниакални нива.

И предвид възрастовата граница има опасност той да почне да злоупотребява с теб. Дано при вас да не се случва, но хич не са редки такива случаи. Те са факт.

Затова просто ти препоръчвам да споделяш на по-зрели от теб хора как се развива връзката ти. Какво е отношението му към теб и т.н. Ти в любовта си може да си сляпа за някои очевидни неща, но поне другите хора да могат да ги забележат и да те предупредят. Пак ти казвам - споделяй. Дали с майка ти. Дали с кака ти (ако имаш), дали с братовчедка, дали с някоя по-възрастна от теб приятелка... Просто им споделяй.

Extremescream
06-25-2009, 15:44
Щом се колебаеш, че даже пишеш в форум значи не.

spirtt
06-25-2009, 15:46
много ясно че не , много си обла ..

Fritz
06-25-2009, 15:47
Хахахаха къв искаш да е крайния резултат,да ти свърши на муцината най-много :D Намери си некой по-млад,ше го тикнат за педофилство 5-10 годинки.

mOBSCENE
06-27-2009, 18:52
Според мен изчакай.Нищо не губиш. :?
Трябва да обичаш човека до теб,а не щото има някаква случка,която те кара да се замисляш дали той е сериозен или не ..естествено ,че трябва да е.

Та по-добре изчакай. :P