- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако може съветче от по-възрастен :)
Хмм .. Здравейте![]()
Аз съм на 15г , приятелят ми е на 22г и от известно време много се колебая дали да го направия с него , в смисъл девствена съмиии доста се притеснявам от крайния резултат ... Ще съм благодарна за някакво съветче как да постъпя
[/b]
От колко време сте заедно?Той обича ли те?Ти него?Сигурна ли си,че няма да те зареже след това?Имаш ли необходимата сексуална култура?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Щом задаваш такива въпроси във форум пълен със загорели тийнове и изричаш неща като ''иии доста се притеснявам от крайния резултат'' - значи НЕ.![]()
Не сме от много време заедно ,но силно вярвам ,че след това няма да ме зареже . Аз лично го обичам , а и той не веднъж е доказвал и неговата обич , не съм чула да се е отнасял пренебрежително с момиче (в смисъл да я мине и да я зареже) ... затова искам съвет как да постъпя![]()
Брей биеме рекорди 7 години са доста разлика моя отговор е НЕ !
и аз казвам не.щом задаваш такива въпроси тук,очевидно не си готова.Първоначално написано от anity0emko
щом си деТствена, всичко е окей. виж, ако беше девствена щеше да е проблемно..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
НЕ!![]()
So free
не
не
Първоначално написано от Rayzak
Всъщност ето това сме ние Ани и Емо (: http://www.vbox7.com/play:06b28cf3
Клипчето е правено от него ,което е още една причина
да вярвам ,че изпитва някакви чувства към мен
Мислия ,че момчето е доста сериозно щом ме запозна с родителите си още в първия месец от връзката ни .И също така ще споделя една случка ,която ме кара да си мислия ,че той е сериозен ...
Таа .. случката става на един рожден ден на общ приятел на който рожден ден аз трябваше да остана да спя при приятеля ми и на който ройден ден аз бях пийнала доста в повече , след като се пибрахме вкъщи и си легнахме почнахме да се гушкаме ,цункаме и нещата вървяха към секс... И точно тогава той ми каза ,че неиска да го направи с мен когато не съм готова и когато съм под влиянието на алкохола искал да знае ,че аз наистина го искам ....
Това е случката след която аз доста се замислям ... и казах ,че искам мнението на по възрастен ,не относно правописа ми ,а въпроса ми![]()
да
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ами щом сте от скоро по добре изчакай да мине достааааааааа време пък и малко ти е рано задръж щом те обича няма да избяга
Oф,абе като е свестен и си го познаваш-натаковаите се и да се свършва.
1.Въпроса ти е тъп.
2.На нас какво ни обесняваш някакви глупости?Ти питаш нещо,и после започваш да обясняваш как бил такъв и онакъв.Не го познаваме и не ни пука.
Айде лягай с него и спри да ни занимаваш.
Това,че някой е направил някво клипче не доказва нищоПървоначално написано от anity0emko
Може както да е правено с любов,така и да е правено,за да си мислиш така.
Не знам до колко добре познаваш тва момче/мъж,но и да се обичате,и да е сериозен пак не е нужно това да те прави готова за секс,ако ме разбираш... А според мен не сиПърво,че си само на 15..второ,че си неуверена в действията си (по-точно в тези,които възнамеряваш да предприемеш) което трябва да ти говори,че не му е сега времето. А той ако наистина изпитва тия чувства към теб ще иска да правите секс,когато ти си готова.
Не го познавам,но внимавай само да не се окажеш жестоко манипулирана от ''добрия батко'' .![]()
tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa![]()
естествено че да
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Опрашвайте се бе.акъв е проблема?Трябва да имаш и одобрението на форума и още куп хора,на обществото и т.н. ли ,за да спиш с някого???...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
бахти умрелите педофили,
малей баща ти, ако разбере ще те спука от бой...
колко мъка и типи деца има на тоя свят, Боже...
<N>
Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тяхПървоначално написано от em4etyyy
![]()
Отговори си на въпроса - Чуствам ли се готова да правя секс?
Като си отговориш сама искренно ще знаеш как да постъпиш :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Първоначално написано от Extremescream
ей за всички велики нещастници като този - като нямате мнение, няма нужда да пишете глупости. Ако на вас това ви се струва нищо, за нея не е нищо и на никой не правите впечатление освен на нея с това, че я карате да се чувства зле.
Изчакай още малко. Не за друго.. аз чаках 6 месеца, за да го направя с момчето, което обичам, но пак ми се стори, че е рано (след това). Въпрос на нагласа е де.. аз споделям личен опит.
П.П. момчето наистина изглевжда сериозно и сте мн сладки. пожелавам ти щастлива любов![]()
дръж го на сухо поне още месец два![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Тц... направи го... нека ти го бодне анално, да изкараш сърмите от бъдни вечер...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Имам мнение-да не го прави,щом още не е сигурна.И за мен първия път не е нищо работа,затова смятам,че ако си готов,няма да питаш 'Дали да го направя с гаджето?' по форумите.Първоначално написано от shokoto91
Ако ще питаш някого,питай близките си,а не random хорица из нета.