.

Виж резултатите на анкетата: Да го направия ли с момчето ?

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

37 67,27%
  • Да

11 20,00%
  • Да

7 12,73%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Ако може съветче от по-възрастен :)

Хмм .. Здравейте

Аз съм на 15г , приятелят ми е на 22г и от известно време много се колебая дали да го направия с него , в смисъл девствена съм иии доста се притеснявам от крайния резултат ... Ще съм благодарна за някакво съветче как да постъпя [/b]

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    От колко време сте заедно?Той обича ли те?Ти него?Сигурна ли си,че няма да те зареже след това?Имаш ли необходимата сексуална култура?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Щом задаваш такива въпроси във форум пълен със загорели тийнове и изричаш неща като ''иии доста се притеснявам от крайния резултат'' - значи НЕ.

```

Не сме от много време заедно ,но силно вярвам ,че след това няма да ме зареже . Аз лично го обичам , а и той не веднъж е доказвал и неговата обич , не съм чула да се е отнасял пренебрежително с момиче (в смисъл да я мине и да я зареже) ... затова искам съвет как да постъпя

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Брей биеме рекорди 7 години са доста разлика моя отговор е НЕ !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: ```

Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Не сме от много време заедно ,но силно вярвам ,че след това няма да ме зареже . Аз лично го обичам , а и той не веднъж е доказвал и неговата обич , не съм чула да се е отнасял пренебрежително с момиче (в смисъл да я мине и да я зареже) ... затова искам съвет как да постъпя
    и аз казвам не.щом задаваш такива въпроси тук,очевидно не си готова.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

щом си деТствена, всичко е окей. виж, ако беше девствена щеше да е проблемно..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Сигурно си някъква малка сладуранка такава притеснителна... и той е видял точно това в теб ... и се е захванал с теб ... аз също мисля,че 7 години са си доста.... и мисля,че той е с теб само заради това макар,че си мислиш че е показвал любовта си ..

Град
    (: Русе :)
    НЕ!
    So free

не
    не

Цитирай Първоначално написано от Rayzak
    Сигурно си някъква малка сладуранка такава притеснителна... и той е видял точно това в теб ... и се е захванал с теб ... аз също мисля,че 7 години са си доста.... и мисля,че той е с теб само заради това макар,че си мислиш че е показвал любовта си ..

Всъщност ето това сме ние Ани и Емо (: http://www.vbox7.com/play:06b28cf3
    Клипчето е правено от него ,което е още една причина
    да вярвам ,че изпитва някакви чувства към мен

Мислия ,че момчето е доста сериозно щом ме запозна с родителите си още в първия месец от връзката ни .И също така ще споделя една случка ,която ме кара да си мислия ,че той е сериозен ...

Таа .. случката става на един рожден ден на общ приятел на който рожден ден аз трябваше да остана да спя при приятеля ми и на който ройден ден аз бях пийнала доста в повече , след като се пибрахме вкъщи и си легнахме почнахме да се гушкаме ,цункаме и нещата вървяха към секс... И точно тогава той ми каза ,че неиска да го направи с мен когато не съм готова и когато съм под влиянието на алкохола искал да знае ,че аз наистина го искам ....

Това е случката след която аз доста се замислям ... и казах ,че искам мнението на по възрастен ,не относно правописа ми ,а въпроса ми

да
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

ами щом сте от скоро по добре изчакай да мине достааааааааа време пък и малко ти е рано задръж щом те обича няма да избяга

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Oф,абе като е свестен и си го познаваш-натаковаите се и да се свършва.
    1.Въпроса ти е тъп.
    2.На нас какво ни обесняваш някакви глупости?Ти питаш нещо,и после започваш да обясняваш как бил такъв и онакъв.Не го познаваме и не ни пука.
    Айде лягай с него и спри да ни занимаваш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Всъщност ето това сме ние Ани и Емо (: http://www.vbox7.com/play:06b28cf3
    Клипчето е правено от него ,което е още една причина
    да вярвам ,че изпитва някакви чувства към мен

Мислия ,че момчето е доста сериозно щом ме запозна с родителите си още в първия месец от връзката ни .И също така ще споделя една случка ,която ме кара да си мислия ,че той е сериозен ...

Таа .. случката става на един рожден ден на общ приятел на който рожден ден аз трябваше да остана да спя при приятеля ми и на който ройден ден аз бях пийнала доста в повече , след като се пибрахме вкъщи и си легнахме почнахме да се гушкаме ,цункаме и нещата вървяха към секс... И точно тогава той ми каза ,че неиска да го направи с мен когато не съм готова и когато съм под влиянието на алкохола искал да знае ,че аз наистина го искам ....

Това е случката след която аз доста се замислям ... и казах ,че искам мнението на по възрастен ,не относно правописа ми ,а въпроса ми
    Това,че някой е направил някво клипче не доказва нищо Може както да е правено с любов,така и да е правено,за да си мислиш така.
    Не знам до колко добре познаваш тва момче/мъж,но и да се обичате,и да е сериозен пак не е нужно това да те прави готова за секс,ако ме разбираш... А според мен не си Първо,че си само на 15..второ,че си неуверена в действията си (по-точно в тези,които възнамеряваш да предприемеш) което трябва да ти говори,че не му е сега времето. А той ако наистина изпитва тия чувства към теб ще иска да правите секс,когато ти си готова.
    Не го познавам,но внимавай само да не се окажеш жестоко манипулирана от ''добрия батко'' .

tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa

Град
    Hate City Sofia.
    естествено че да
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Опрашвайте се бе.акъв е проблема?Трябва да имаш и одобрението на форума и още куп хора,на обществото и т.н. ли ,за да спиш с някого???...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    бахти умрелите педофили,
    малей баща ти, ако разбере ще те спука от бой...

колко мъка и типи деца има на тоя свят, Боже...
    <N>

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa
    Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Отговори си на въпроса - Чуствам ли се готова да правя секс?
    Като си отговориш сама искренно ще знаеш как да постъпиш :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    1.Въпроса ти е тъп.
    2.На нас какво ни обесняваш някакви глупости?Ти питаш нещо,и после започваш да обясняваш как бил такъв и онакъв.Не го познаваме и не ни пука.

ей за всички велики нещастници като този - като нямате мнение, няма нужда да пишете глупости. Ако на вас това ви се струва нищо, за нея не е нищо и на никой не правите впечатление освен на нея с това, че я карате да се чувства зле.
    Изчакай още малко. Не за друго.. аз чаках 6 месеца, за да го направя с момчето, което обичам, но пак ми се стори, че е рано (след това). Въпрос на нагласа е де.. аз споделям личен опит.
    П.П. момчето наистина изглевжда сериозно и сте мн сладки. пожелавам ти щастлива любов

Град
    Улицата
    дръж го на сухо поне още месец два
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Тц... направи го... нека ти го бодне анално, да изкараш сърмите от бъдни вечер...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    1.Въпроса ти е тъп.

ей за всички велики нещастници като този - като нямате мнение, няма нужда да пишете глупости. Ако на вас това ви се струва нищо, за нея не е нищо и на никой не правите впечатление освен на нея с това, че я карате да се чувства зле.
    Изчакай още малко. Не за друго.. аз чаках 6 месеца, за да го направя с момчето, което обичам, но пак ми се стори, че е рано (след това). Въпрос на нагласа е де.. аз споделям личен опит.
    П.П. момчето наистина изглевжда сериозно и сте мн сладки. пожелавам ти щастлива любов
    Имам мнение-да не го прави,щом още не е сигурна.И за мен първия път не е нищо работа,затова смятам,че ако си готов,няма да питаш 'Дали да го направя с гаджето?' по форумите. Ако ще питаш някого,питай близките си,а не random хорица из нета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си