View Full Version : ВАЖНО !!! ЗА ВСИЧКИ 7-КЛАСНИЦИ !!!
ГАСУВАЙ !!! ПРАВИМ ГО ЗА НАС !!!
П Е Т И Ц И Я
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.
От: Николета Сашева Петрова
Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/index.html
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.
Адрес за подписване:
http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕМАТА НЕ Е НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО! НО ТОВА Е ЗА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ!!!
Гласувах ... заради лапетата 8)
HeavenSent
06-26-2009, 17:16
Аве вие нормални ли сте?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала :-o ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате деба... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора... :? Нямам думи...
Аве вие нормални ли сте?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала :-o ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате Д**а... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора... :? Нямам думи...
Абе ти луд ли си..? Та 5о задачи да не са малко в сравнение с старите тзпити по 4 задачки.. Я умри! :lol:
Аве вие нормални ли сте?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала :-o ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате Д**а... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора... :? Нямам думи...
Бе кво ти пука?? Аз съм си изкарала четворката ( в сайта на Мон има отговорите и аз помнех кво съм отговорила) Все пак тва ще ни помогне на всички :D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-27-2009, 04:23
Няма да гласувам ... лично проверих теста ... има няколко подвеждащи въпроси ... но не може и без тях ... според мен 90% от теста е за олигофрени ... явно сте от тях .. какво поколение идва ... боже опази
vesito13
06-27-2009, 08:29
Абе ти луд ли си..? Та 5о задачи да не са малко в сравнение с старите тзпити по 4 задачки.. Я умри! :lol:Да , но тези 4 задачки бяха доста по-трудни и ти искаха цялото записване на задачата . Вие , като не сметнете нещо , онче бонче и ограждаш , преди така не ставаше :?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN , подкрепям мнението ти :)
Няма да гласувам ... лично проверих теста ... има няколко подвеждащи въпроси ... но не може и без тях ... според мен 90% от теста е за олигофрени ... явно сте от тях .. какво поколение идва ... боже опази
Би ли го решил за 3 часа, после си сметни точките и кажи ако имаш над заветните 72.
Лично аз също съм против тази петиция - но не защото "теста е за олигофрени като вас :x ", а защото нищо няма да се промени - само ще се самозалъжете с по - високите оценки и пак няма да влезете в желаните училища,защото успоредно с вдигането на вашите оценки, се вдигат и тези на останалите и съответно минималния бал става по висок...
miloto_girl_4e
06-27-2009, 13:22
Лично аз също съм против тази петиция - но не защото "теста е за олигофрени като вас :x ", а защото нищо няма да се промени - само ще се самозалъжете с по - високите оценки и пак няма да влезете в желаните училища,защото успоредно с вдигането на вашите оценки, се вдигат и тези на останалите и съответно минималния бал става по висок...
Взе ми думите от устата .. или пръстите :)
Ще си вдигнете оценките, ще се хвалите пред роднини и приятели с високи оценки, но .. няма да успеете да влезнете в по-елитни гимназии, защото конкуренцията си остава :) :)
Ще си вдигнете оценките, ще се хвалите пред роднини и приятели с високи оценки, но .. няма да успеете да влезнете в по-елитни гимназии, защото конкуренцията си остава :) :)
ъъъ...такова, пешо, нека ми е висок бала, пък нека знам че нищо не знам...нали се усещаш че има разлика ? Че цяла година може да съм учил и изведнъж да не мога да вляза където искам заради една двойка...?!? Българска работа...
+1
HeavenSent
06-27-2009, 19:00
ъъъ...такова, пешо, нека ми е висок бала, пък нека знам че нищо не знам...нали се усещаш че има разлика ? Че цяла година може да съм учил и изведнъж да не мога да вляза където искам заради една двойка...?!? Българска работа...
Именно... българска работа. Все някой друг ви е виновен. А нали се сещаш, че ако беше учил достатъчно щеше да изкараш поне 1 тройка, че да можеш да участваш в класирането? Айде моля ви се, като станете на 30 никой няма да ви смъква задълженията и в същото време да ви дава същата заплата. А и дума не може да става за сравнение между изпитите с 4 задачи и тия смешни тестове с 50. Сами се сещате какво им е нивото на тия 50 задачи... Истината е, че логиката в българското училище въобще не е на почит... повече се гледа да се развива таланта за преписване и използването на късмет... :? После защо учениците не можели да вържат 2 думи... :x
rosskata
06-27-2009, 20:28
Вие дето плюете сте пък много умни... Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас! И моля ви се стига с тва "тъпи са седмокласниците". МНого е лесно да се обижда така... И като почнете "какво младо поколение" направо ми се досира от смях... :razz: Вие на колко сте? На 30? Я стига моля... :lol: Това че сте 4-5 години по- големи зе ви прави кой знае колко по- умни.
Сега всеки който много му знае устата, да седне да направи теста и да видим колко ще изкара- и да има предвид колко би изкарал в7ми кас (по-малко със сигурност). :-o
И ако има огромен процент двойки, е редно да се понижи скалата- не заради повишаването на оценките, а заради тези много деца, на които им се отнема шанса за добро образование, дори и да са много добри по литература и всичко останало, само защото не ги бива в логическите задачи (защото ако имаш двойка, не можеш да кандидатстваш изобщо). :shock: За езикови и хуманитарни гимназии математиката не е токова важна, а на тези които искат да кандидатстват в такива, по правило математиката не им е силния предмет...
Вие дето плюете сте пък много умни... Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас! И моля ви се стига с тва "тъпи са седмокласниците". МНого е лесно да се обижда така... И като почнете "какво младо поколение" направо ми се досира от смях... :razz: Вие на колко сте? На 30? Я стига моля... :lol: Това че сте 4-5 години по- големи зе ви прави кой знае колко по- умни.
Сега всеки който много му знае устата, да седне да направи теста и да видим колко ще изкара- и да има предвид колко би изкарал в7ми кас (по-малко със сигурност). :-o
И ако има огромен процент двойки, е редно да се понижи скалата- не заради повишаването на оценките, а заради тези много деца, на които им се отнема шанса за добро образование, дори и да са много добри по литература и всичко останало, само защото не ги бива в логическите задачи (защото ако имаш двойка, не можеш да кандидатстваш изобщо). :shock: За езикови и хуманитарни гимназии математиката не е токова важна, а на тези които искат да кандидатстват в такива, по правило математиката не им е силния предмет...
Тъпо поколение е това(с изключения) Аз като бях 7ми клас на тия задачи си изкарах 5ца а не бях седнал да уча дори. Всеки човек с добра обща култура ей така за себе си да си я има ще изкара минимум четворка. Логическите задачи са най-важни. Другото може да се назубри а зубрачите са пак малумници с добър хард.
rosskata
06-28-2009, 04:42
Освен ако не си роден преди 85, ти си от това поколение... Най- лесно е да се дават определения, вместо много да знаеш, вземи реши теста :?
Освен ако не си роден преди 85, ти си от това поколение... Най- лесно е да се дават определения, вместо много да знаеш, вземи реши теста :?
Вече съм го решил 8)
NqkfaNikakva21
06-28-2009, 16:28
ае пусни тема в секи раздел, а ? :o :? :? :? :?
Мисля, че задачите са твърде лесни, за да не може да изкараш поне 3. Който не може да я изкара тройката, то той определено не заслужава да учи в "хубаво" училище.
elityyy96
07-01-2009, 15:22
даааааааааааааааааааа :grin:
valence7o
07-01-2009, 17:02
То вече в сайта на МОН има оценките прсто ви трябва входния номер и ЕГН.
problem4ety
07-01-2009, 18:44
Абе ти на колко си ? Изобщо видял ли си теста а ? Абе я си .... :-x :-x
Седнали сте всички дани обвинявате че не сме били учили и някви простотии... :smt097 И казвате че ше решите теста ми даже и 5 ше имате ми решаваите бе ако искате и 10 да изскарате пука ми :x ае гледайте си работата и не се бъркайте нали сте "много умни" :-x :-x :-x :-x :smt013 :smt076 :smt084
djingibi90
07-01-2009, 19:39
+1
Абе ти на колко си ? Изобщо видял ли си теста а ? Абе я си .... :-x :-x
Седнали сте всички дани обвинявате че не сме били учили и някви простотии... :smt097 И казвате че ше решите теста ми даже и 5 ше имате ми решаваите бе ако искате и 10 да изскарате пука ми :x ае гледайте си работата и не се бъркайте нали сте "много умни" :-x :-x :-x :-x :smt013 :smt076 :smt084
+10000000000000000000000000000
Umbrella
08-07-2009, 18:11
Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас!
Миличките...да не ви прегреят мозъчетата... :(
Ай стига ревахте бе, и в нашия миналата година имаше, какво сега да вземат и нашите оценки да вдигнат, а... :D :D :D
shadow4e
08-07-2009, 18:34
Те не реват от повече от месец... Постоянно някой я вдигне, за да се изкаже по тази тема, е ок не мисля, че всяка тема трябва да се заключва, но почна да ми писва вече да трие едно по едно мнения.