.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    дЖигитАй xD

ВАЖНО !!! ЗА ВСИЧКИ 7-КЛАСНИЦИ !!!

ГАСУВАЙ !!! ПРАВИМ ГО ЗА НАС !!!
    П Е Т И Ц И Я
    Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.

От: Николета Сашева Петрова

Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html

Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.

Адрес за подписване:
    http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
    След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕМАТА НЕ Е НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО! НО ТОВА Е ЗА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ!!!
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Гласувах ... заради лапетата

Фен
    Град
    Варна
    Аве вие нормални ли сте?! Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате деба... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора... Нямам думи...

Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
    Аве вие нормални ли сте?! Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате Д**а... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора... Нямам думи...
    Абе ти луд ли си..? Та 5о задачи да не са малко в сравнение с старите тзпити по 4 задачки.. Я умри!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Аве вие нормални ли сте?! Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате Д**а... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора... Нямам думи...
    Бе кво ти пука?? Аз съм си изкарала четворката ( в сайта на Мон има отговорите и аз помнех кво съм отговорила) Все пак тва ще ни помогне на всички
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Няма да гласувам ... лично проверих теста ... има няколко подвеждащи въпроси ... но не може и без тях ... според мен 90% от теста е за олигофрени ... явно сте от тях .. какво поколение идва ... боже опази

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от tedsSs
    Абе ти луд ли си..? Та 5о задачи да не са малко в сравнение с старите тзпити по 4 задачки.. Я умри!
    Да , но тези 4 задачки бяха доста по-трудни и ти искаха цялото записване на задачата . Вие , като не сметнете нещо , онче бонче и ограждаш , преди така не ставаше

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN , подкрепям мнението ти

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Няма да гласувам ... лично проверих теста ... има няколко подвеждащи въпроси ... но не може и без тях ... според мен 90% от теста е за олигофрени ... явно сте от тях .. какво поколение идва ... боже опази
    Би ли го решил за 3 часа, после си сметни точките и кажи ако имаш над заветните 72.

Лично аз също съм против тази петиция - но не защото "теста е за олигофрени като вас ", а защото нищо няма да се промени - само ще се самозалъжете с по - високите оценки и пак няма да влезете в желаните училища,защото успоредно с вдигането на вашите оценки, се вдигат и тези на останалите и съответно минималния бал става по висок...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Лично аз също съм против тази петиция - но не защото "теста е за олигофрени като вас ", а защото нищо няма да се промени - само ще се самозалъжете с по - високите оценки и пак няма да влезете в желаните училища,защото успоредно с вдигането на вашите оценки, се вдигат и тези на останалите и съответно минималния бал става по висок...

Взе ми думите от устата .. или пръстите
    Ще си вдигнете оценките, ще се хвалите пред роднини и приятели с високи оценки, но .. няма да успеете да влезнете в по-елитни гимназии, защото конкуренцията си остава
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e

Ще си вдигнете оценките, ще се хвалите пред роднини и приятели с високи оценки, но .. няма да успеете да влезнете в по-елитни гимназии, защото конкуренцията си остава
    ъъъ...такова, пешо, нека ми е висок бала, пък нека знам че нищо не знам...нали се усещаш че има разлика ? Че цяла година може да съм учил и изведнъж да не мога да вляза където искам заради една двойка...?!? Българска работа...

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    +1
    ACϟDC

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e

ъъъ...такова, пешо, нека ми е висок бала, пък нека знам че нищо не знам...нали се усещаш че има разлика ? Че цяла година може да съм учил и изведнъж да не мога да вляза където искам заради една двойка...?!? Българска работа...
    Именно... българска работа. Все някой друг ви е виновен. А нали се сещаш, че ако беше учил достатъчно щеше да изкараш поне 1 тройка, че да можеш да участваш в класирането? Айде моля ви се, като станете на 30 никой няма да ви смъква задълженията и в същото време да ви дава същата заплата. А и дума не може да става за сравнение между изпитите с 4 задачи и тия смешни тестове с 50. Сами се сещате какво им е нивото на тия 50 задачи... Истината е, че логиката в българското училище въобще не е на почит... повече се гледа да се развива таланта за преписване и използването на късмет... После защо учениците не можели да вържат 2 думи...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Вие дето плюете сте пък много умни... Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас! И моля ви се стига с тва "тъпи са седмокласниците". МНого е лесно да се обижда така... И като почнете "какво младо поколение" направо ми се досира от смях... Вие на колко сте? На 30? Я стига моля... Това че сте 4-5 години по- големи зе ви прави кой знае колко по- умни.

Сега всеки който много му знае устата, да седне да направи теста и да видим колко ще изкара- и да има предвид колко би изкарал в7ми кас (по-малко със сигурност).

И ако има огромен процент двойки, е редно да се понижи скалата- не заради повишаването на оценките, а заради тези много деца, на които им се отнема шанса за добро образование, дори и да са много добри по литература и всичко останало, само защото не ги бива в логическите задачи (защото ако имаш двойка, не можеш да кандидатстваш изобщо). За езикови и хуманитарни гимназии математиката не е токова важна, а на тези които искат да кандидатстват в такива, по правило математиката не им е силния предмет...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Вие дето плюете сте пък много умни... Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас! И моля ви се стига с тва "тъпи са седмокласниците". МНого е лесно да се обижда така... И като почнете "какво младо поколение" направо ми се досира от смях... Вие на колко сте? На 30? Я стига моля... Това че сте 4-5 години по- големи зе ви прави кой знае колко по- умни.

Сега всеки който много му знае устата, да седне да направи теста и да видим колко ще изкара- и да има предвид колко би изкарал в7ми кас (по-малко със сигурност).

И ако има огромен процент двойки, е редно да се понижи скалата- не заради повишаването на оценките, а заради тези много деца, на които им се отнема шанса за добро образование, дори и да са много добри по литература и всичко останало, само защото не ги бива в логическите задачи (защото ако имаш двойка, не можеш да кандидатстваш изобщо). За езикови и хуманитарни гимназии математиката не е токова важна, а на тези които искат да кандидатстват в такива, по правило математиката не им е силния предмет...
    Тъпо поколение е това(с изключения) Аз като бях 7ми клас на тия задачи си изкарах 5ца а не бях седнал да уча дори. Всеки човек с добра обща култура ей така за себе си да си я има ще изкара минимум четворка. Логическите задачи са най-важни. Другото може да се назубри а зубрачите са пак малумници с добър хард.
    ACϟDC

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Освен ако не си роден преди 85, ти си от това поколение... Най- лесно е да се дават определения, вместо много да знаеш, вземи реши теста
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    По балкана някъде..
    Освен ако не си роден преди 85, ти си от това поколение... Най- лесно е да се дават определения, вместо много да знаеш, вземи реши теста
    Вече съм го решил
    ACϟDC

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ае пусни тема в секи раздел, а ?
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Мисля, че задачите са твърде лесни, за да не може да изкараш поне 3. Който не може да я изкара тройката, то той определено не заслужава да учи в "хубаво" училище.

даааааааааааааааааааа
    Kolkoto pove4e tolkova pove4e - kazal me4o puh i umrql ot svruh doza

То вече в сайта на МОН има оценките прсто ви трябва входния номер и ЕГН.

Абе ти на колко си ? Изобщо видял ли си теста а ? Абе я си ....
    Седнали сте всички дани обвинявате че не сме били учили и някви простотии... И казвате че ше решите теста ми даже и 5 ше имате ми решаваите бе ако искате и 10 да изскарате пука ми ае гледайте си работата и не се бъркайте нали сте "много умни"

+1

Град
    дЖигитАй xD
    Цитирай Първоначално написано от problem4ety
    Абе ти на колко си ? Изобщо видял ли си теста а ? Абе я си ....
    Седнали сте всички дани обвинявате че не сме били учили и някви простотии... И казвате че ше решите теста ми даже и 5 ше имате ми решаваите бе ако искате и 10 да изскарате пука ми ае гледайте си работата и не се бъркайте нали сте "много умни"

+10000000000000000000000000000
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас!
    Миличките...да не ви прегреят мозъчетата...

Ай стига ревахте бе, и в нашия миналата година имаше, какво сега да вземат и нашите оценки да вдигнат, а...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си