- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ВАЖНО !!! ЗА ВСИЧКИ 7-КЛАСНИЦИ !!!
ГАСУВАЙ !!! ПРАВИМ ГО ЗА НАС !!!
П Е Т И Ц И Я
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.
От: Николета Сашева Петрова
Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html
Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.
Адрес за подписване:
http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕМАТА НЕ Е НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО! НО ТОВА Е ЗА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ!!!
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Гласувах ... заради лапетата![]()
Аве вие нормални ли сте?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва, че не сте си седнали на гъза да си научите, не означава, че трябва да променят цялата скала
ОМГ.... до къде я докарахме... Не стига, че изпита ви е някакъв смешен тест и пак се оплаквате деба... След година-две ще има тест 20 въпроса с 2 възможни отговора...
Нямам думи...
Абе ти луд ли си..? Та 5о задачи да не са малко в сравнение с старите тзпити по 4 задачки.. Я умри!Първоначално написано от HeavenSent
![]()
Бе кво ти пука?? Аз съм си изкарала четворката ( в сайта на Мон има отговорите и аз помнех кво съм отговорила) Все пак тва ще ни помогне на всичкиПървоначално написано от HeavenSent
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Няма да гласувам ... лично проверих теста ... има няколко подвеждащи въпроси ... но не може и без тях ... според мен 90% от теста е за олигофрени ... явно сте от тях .. какво поколение идва ... боже опази
Да , но тези 4 задачки бяха доста по-трудни и ти искаха цялото записване на задачата . Вие , като не сметнете нещо , онче бонче и ограждаш , преди така не ставашеПървоначално написано от tedsSs
![]()
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN , подкрепям мнението ти![]()
Би ли го решил за 3 часа, после си сметни точките и кажи ако имаш над заветните 72.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Лично аз също съм против тази петиция - но не защото "теста е за олигофрени като вас", а защото нищо няма да се промени - само ще се самозалъжете с по - високите оценки и пак няма да влезете в желаните училища,защото успоредно с вдигането на вашите оценки, се вдигат и тези на останалите и съответно минималния бал става по висок...
Първоначално написано от john95
Взе ми думите от устата .. или пръстите![]()
Ще си вдигнете оценките, ще се хвалите пред роднини и приятели с високи оценки, но .. няма да успеете да влезнете в по-елитни гимназии, защото конкуренцията си остава![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ъъъ...такова, пешо, нека ми е висок бала, пък нека знам че нищо не знам...нали се усещаш че има разлика ? Че цяла година може да съм учил и изведнъж да не мога да вляза където искам заради една двойка...?!? Българска работа...Първоначално написано от miloto_girl_4e
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
ACϟDC
Именно... българска работа. Все някой друг ви е виновен. А нали се сещаш, че ако беше учил достатъчно щеше да изкараш поне 1 тройка, че да можеш да участваш в класирането? Айде моля ви се, като станете на 30 никой няма да ви смъква задълженията и в същото време да ви дава същата заплата. А и дума не може да става за сравнение между изпитите с 4 задачи и тия смешни тестове с 50. Сами се сещате какво им е нивото на тия 50 задачи... Истината е, че логиката в българското училище въобще не е на почит... повече се гледа да се развива таланта за преписване и използването на късмет...Първоначално написано от Lucho
После защо учениците не можели да вържат 2 думи...
![]()
Вие дето плюете сте пък много умни... Не е нормално да има толкова логически задачи в теста, при положение, че подобен тип задачи не се изучават в 7ми клас! И моля ви се стига с тва "тъпи са седмокласниците". МНого е лесно да се обижда така... И като почнете "какво младо поколение" направо ми се досира от смях...Вие на колко сте? На 30? Я стига моля...
Това че сте 4-5 години по- големи зе ви прави кой знае колко по- умни.
Сега всеки който много му знае устата, да седне да направи теста и да видим колко ще изкара- и да има предвид колко би изкарал в7ми кас (по-малко със сигурност).![]()
И ако има огромен процент двойки, е редно да се понижи скалата- не заради повишаването на оценките, а заради тези много деца, на които им се отнема шанса за добро образование, дори и да са много добри по литература и всичко останало, само защото не ги бива в логическите задачи (защото ако имаш двойка, не можеш да кандидатстваш изобщо).За езикови и хуманитарни гимназии математиката не е токова важна, а на тези които искат да кандидатстват в такива, по правило математиката не им е силния предмет...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Тъпо поколение е това(с изключения) Аз като бях 7ми клас на тия задачи си изкарах 5ца а не бях седнал да уча дори. Всеки човек с добра обща култура ей така за себе си да си я има ще изкара минимум четворка. Логическите задачи са най-важни. Другото може да се назубри а зубрачите са пак малумници с добър хард.Първоначално написано от rosskata
ACϟDC
Освен ако не си роден преди 85, ти си от това поколение... Най- лесно е да се дават определения, вместо много да знаеш, вземи реши теста![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Вече съм го решилПървоначално написано от rosskata
![]()
ACϟDC
ае пусни тема в секи раздел, а ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Мисля, че задачите са твърде лесни, за да не може да изкараш поне 3. Който не може да я изкара тройката, то той определено не заслужава да учи в "хубаво" училище.
даааааааааааааааааааа![]()
Kolkoto pove4e tolkova pove4e - kazal me4o puh i umrql ot svruh doza
То вече в сайта на МОН има оценките прсто ви трябва входния номер и ЕГН.
Абе ти на колко си ? Изобщо видял ли си теста а ? Абе я си ....Първоначално написано от HeavenSent
![]()
Седнали сте всички дани обвинявате че не сме били учили и някви простотии...И казвате че ше решите теста ми даже и 5 ше имате ми решаваите бе ако искате и 10 да изскарате пука ми
ае гледайте си работата и не се бъркайте нали сте "много умни"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от HeavenSent
Първоначално написано от problem4ety
+10000000000000000000000000000
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Миличките...да не ви прегреят мозъчетата...Първоначално написано от rosskata
![]()
Ай стига ревахте бе, и в нашия миналата година имаше, какво сега да вземат и нашите оценки да вдигнат, а...![]()
![]()
![]()