View Full Version : Неуспех..
BleedingSoul
06-27-2009, 06:59
Ем.. Предишната ми тема зададох въпрос.. Сега е време да се поизповядм (ако мога така да го нареча) Търпя неуспех с връзките.. Най-дългата ми беше месеци малко,с човек с който се събирахме 3 пъти.. До сега аз съм слага карй само на 2 връзки а останалите 5.. Мисля че се досещате - отрязаха мен (а те бяха по седмица 2..) И ми е малко кофти защото зарибявки ок.. нали..
А стане ли въпрос за нещо по-сериозно всеки се отмята.. Немога да го разбера.. Наистина ми е много досадно като някой ми каже "Еми аз не си падам по сериозните връзки задушават ме".Мамка му виж какво е с мен пък после каже че те задушавам! Стигнала съм до извода че аз съм причината за краткотрйните ми връзки и се чудя как да променя това което плаши повечето момчета.. Съвети..?
:(
pandelka
06-27-2009, 07:01
Може би просто не си попаднала на подходящо момче .. и затова : ) Имай търпение..нищо не става веднага..трябва да минеш през много такива връзки докато срещнеш нещо наистина като за теб ;) . Това е моето мнение . :-)
mechtaq_za_teb
06-27-2009, 07:04
Прекалено много го мислиш и това ти е проблемът. Остави се на течението... на тая възраст не всички са сериозни, но пък все ще случиш на такъв. Просто не го мисли толкова и ще се случи.
bloodylips
06-27-2009, 08:06
Прекалено много го мислиш и това ти е проблемът. Остави се на течението... на тая възраст не всички са сериозни, но пък все ще случиш на такъв. Просто не го мисли толкова и ще се случи.
+1
sladkalady
06-27-2009, 09:07
Според мен проблемът ти е ,че мн избързваш като тръгваш с тях веднага.Ако си харесаш някое момче,гледай да го опознаеш колкото се може по-добре... и не му се връзвай веднага.Прави се на леко недостъпна,а той ако наистина мн иска да е с теб няма да се откаже и ако наистина иска сериозна връзка ще е мн търпелив и няма да му омръзне да тича след теб :)
sladkalady
06-27-2009, 09:09
Така де,ама да не вземеш да прекалиш с това да се правиш на недостъпна,защото момчетата ще те помислят за надувка и няма да се занимават с теб 8-)
BleedingSoul
06-27-2009, 09:14
:D :D мс за съветите :)
soul1199
06-27-2009, 09:28
Може би просто не си попаднала на подходящо момче .. и затова : ) Имай търпение..нищо не става веднага..трябва да минеш през много такива връзки докато срещнеш нещо наистина като за теб ;) . Това е моето мнение . :-)
Мда и на мен това ми ръснаха няколко човека по 90% същия проблем :(
hooliganka89
06-27-2009, 10:48
Сериозни или не връзките си идват от самоесебе си,а не се договарят като на пазара.Колкото и да се пазариш нещата или стават спонтанно или не стават.
Когато човек се влюби не смята,че връзките го задушават.
Ами явно преди да тръгнеш с момчеата не ги опознаваш добре, за да разбереш, че бягта от дългите връзки ... идеята ми е като се запознаеш с някое момче и си го харесаш ... първо го опознай добре ... говорете за тия неща макар и само като приятели, за да знаеш при евентуална връзка с него какво би станало ... а не да останеш накрая зарязана .. :? И между другото има все още момчета, които искат дълги връзки .. лично аз познавам такива ... 8)
Просто не си попаднала на момчета с нагласата и желанието за нещо по - сериозно.. Преди да тръгнеш с някой го поопознай и прецени дали си струва да си с него или не..
И все пак.. все някога ще намериш точното момче.. ;)
buntar90
06-27-2009, 13:41
Дам тая работа с краткотрайните връзки и на мен не ми харесва.....Трябва да се чака и се някога ще се появи точният човек.
valdesbg
06-27-2009, 16:33
А замисляла ли си се че момчетата на 15-16-17-18-19 години наистина не искат сериозна връзка. Таааа проблема не е в теб. Споко. Не знам ти на колко си, но мисля че попадаш в тази категория.
BleedingSoul
06-28-2009, 14:14
Ем.. Предишната ми тема зададох въпрос.. Сега е време да се поизповядм (ако мога така да го нареча) Търпя неуспех с връзките.. Най-дългата ми беше месеци малко,с човек с който се събирахме 3 пъти.. До сега аз съм слага карй само на 2 връзки а останалите 5.. Мисля че се досещате - отрязаха мен (а те бяха по седмица 2..) И ми е малко кофти защото зарибявки ок.. нали..
А стане ли въпрос за нещо по-сериозно всеки се отмята.. Немога да го разбера.. Наистина ми е много досадно като някой ми каже "Еми аз не си падам по сериозните връзки задушават ме".Мамка му виж какво е с мен пък после каже че те задушавам! Стигнала съм до извода че аз съм причината за краткотрйните ми връзки и се чудя как да променя това което плаши повечето момчета.. Съвети..?
Ели аз не съм сигурен че не си имала сериозни предложения ... :-D :-D :-D
Ами Миро... :razz: :razz: :razz:
Няма нищо по сериозно от едно бързо Из***ване ... :razz: :razz: :razz:
Дааа благодаря Заро. Оценявам загрижеността :x :-x
Няма нищо по сериозно от едно бързо Из***ване ... :razz: :razz: :razz:
Дааа благодаря Заро. Оценявам загрижеността :x :-x
Ц ц ц ц.... добре те нахраниха :D
mOBSCENE
06-28-2009, 14:34
Напълно съм съгласна! :-P
Take_That
06-28-2009, 15:45
ТИ НЯМАШ НИКАКВА ВИНА за краткотрайните си връзки :) Просто не си попаднала на подходящото момче, както някой по-горе каза :) Не се хвърляй веднага в някаква връзка, а опознай човека и прецени дали той е готов или не е за нещо сериозно :)
BleedingSoul
06-28-2009, 16:06
Няма нищо по сериозно от едно бързо Из***ване ... :razz: :razz: :razz: [/quote]
Дааа благодаря Заро. Оценявам загрижеността :x :-x[/quote]
Ц ц ц ц.... добре те нахраниха :D[/quote]
Хахаха аз ше почна да говория за Лу ии ше се свие като бито кученце.. :oops: :D Бе нищо айде няма че само още 2 дни ми остават да съм с него.. Фръкна от даскалу и няма да има с кой да се дразня :-k :-k :cry: :D :D :D
:( а аз пък искам сериозна връзка ама........
BleedingSoul
06-28-2009, 16:35
и аз но.. :-o
и аз но.. :-o
..сме изчезващ вид
BleedingSoul
06-28-2009, 17:15
мм да изчезващ вид..
кофти звучи :cry: :cry: :cry: :cry:
Bandolero
06-28-2009, 19:15
Спокич,нямаше ти вина за нашата раздяла :) ( за другите не знам 8-) )
BleedingSoul
06-29-2009, 04:11
Спокич,нямаше ти вина за нашата раздяла :) ( за другите не знам 8-) )
Ъм.. аз.. Ъм.. :-D :D :D Дам кофти е бавно да зацепваш.. :D :D :D :grin: :D
ти си задавай въпросите в една тема а не в три шти ебъ маиката