PDA

View Full Version : Намалява болка ..

sweet_f_pz
06-27-2009, 15:55
Такам да питам при коя поза е най-малка болката при първият път?!И може ли да се "отворим" с тампон ?!

djuki
06-27-2009, 15:58
за първи път мисионерска поне моята беше тази според мен е най- лесно за момичето може да се отпусне .За тампона не би трябвало ще си вземеш някакви по малки, които се препоръчват за девствени момичета и си готова

ubuntureload
06-27-2009, 15:59
Аз до колкото знам с тирбушон се отваря една бутилка хубаво вино 8)
Не се научихте че отнемането на девственост се нарича дефлорация а не отваряне бе .... Ти твойта пyтkaта като порта ли я чувстваш... Сезам отвори се,Сезам затвори се ....

ChocolateGirl
06-27-2009, 16:00
За първия път най-добре е да сте в мисионерската поза (тоест ти отдолу) ,тъй като така проникването е изцяло,а и болката е по-малко(е при всеки различно).Може да разкъсаш химена си с тампон,но зависи какъв е и колко надълбоко го сложиш (има тампони за девственици които немогат да скъсат химена на момичето). А иначе дори да скъсаш химена си с тампон,пак ще си останеш девствена докато не го направиш с момче :)

wersa4e
06-27-2009, 16:05
djuki и ChocolateGirl ти го написаха ще ти го напиша и аз мисионерската поза ако не знаеш каква е си купи камасутра :lol: 8-)

sweet_f_pz
06-27-2009, 16:05
За първия път най-добре е да сте в мисионерската поза (тоест ти отдолу) ,тъй като така проникването е изцяло,а и болката е по-малко(е при всеки различно).Може да разкъсаш химена си с тампон,но зависи какъв е и колко надълбоко го сложиш (има тампони за девственици които немогат да скъсат химена на момичето). А иначе дори да скъсаш химена си с тампон,пак ще си останеш девствена докато не го направиш с момче :)

Да,но няма ли да се намали болката след като вече съм използвала тампон ?

Shia
06-27-2009, 16:08
А ,ако си момиче и първият си път го направиш с момиче пак ли си девствена ????

gabi7u
06-27-2009, 16:09
....

djuki
06-27-2009, 16:10
Да,но няма ли да се намали болката след като вече съм използвала тампон ?ами това не мисля че трябва да те успокоява в началото бях с об мини и дори те ми бяха наудобни сега съм с нормал и са ми добре ... то си се разширява ама тампона се съмнявам да ти помогне ! А в същност е възможно въобще да не те боли при всеки е различно

MetalZone
06-27-2009, 16:13
И може ли да се "отворим" с тампон ?!

С тампон, не. Може да се отвориш с кисела краставичка. ;-) Взимай от на баба ти зарзавата и почвай ;-)

opaaaaaaaaaaaa
06-27-2009, 16:26
И може ли да се "отворим" с тампон ?!

С тампон, не. Може да се отвориш с кисела краставичка. ;-) Взимай от на баба ти зарзавата и почвай ;-)
или с люта чушка 8-)

WhyNot
06-27-2009, 16:29
Аз до колкото знам с тирбушон се отваря една бутилка хубаво вино 8)
Не се научихте че отнемането на девственост се нарича дефлорация а не отваряне бе .... Ти твойта пyтkaта като порта ли я чувстваш... Сезам отвори се,Сезам затвори се .... поредния нареждащ коментар :D :D :grin: :grin: