PDA

View Full Version : Съветче ?! И моля без нападки ...

anity0emko
06-27-2009, 21:12
Преди около 2 седмици когато бяхме голяма компания и повечето бяхме пийнали малко , братовчетка ми (която много обичам попринцип) ми налетя да се целуваме и аз не отказах ...
Сега доста наши приятели се шегуват с това ,но аз не мислия ,че съм Би или лезбийка ...
Имам си гадже (момче) което не обърна мн мн внимание на станалото ...

Но аз се притеснявам и искам да ви попитам ако вие видите подобна сцена какво бихте си помислили ?

И ако вие сте на мое място за Би ли ще се помислите ?

И моля без нападки и тъпи коментари ! Ако не ви се коментира не пишете :)

Bellatrix
06-27-2009, 21:17
Аз по-скоро бих се притеснявала, че ми е братовчедка, не че е моми4е :D
Не си Би. Нормална си си.

anity0emko
06-27-2009, 21:21
ами тя ми е браточетка ,но 4та или 5та , няма кой зн каква роднинска връзка :)

Благодаря за мнението :)

ubuntureload
06-27-2009, 21:28
Ти си проста не си лесбийка ... !!!!

anity0emko
06-27-2009, 21:34

А ОТ ТЕБ ПО ПРОСТ НЯМА В ЦЕЛИЯ САЙТ !!! :-x

Maskata
06-27-2009, 21:45

Остави го момчето да се праи на интересен :grin:

А по темата няма абсолютно никакъв проблем след 3ти братовчед натам даже можете да се жените ... а си обратна чак след като преспиш с някой то твоя пол...да се целуваш с някой неозначава нищо според мен ... поне в тази ситуация де :-P

ubuntureload
06-27-2009, 21:48

Кой те пита ?

kantonecApetur4
06-27-2009, 21:50

А по темата няма абсолютно никакъв проблем след 3ти братовчед натам даже можете да се жените ... а си обратна чак след като преспиш с някой то твоя пол...да се целуваш с някой неозначава нищо според мен ... поне в тази ситуация де :-P

От веднъж несе става! :D

anity0emko
06-27-2009, 21:53
[quote=ubuntureload]Ти си проста не си лесбийка ... !!!!

Кой те пита ?[/quote

Споделям . Мислия ,че сайта е за споделяне :)

И ще те помоля повече в мойте теми да не се включваш , ти и още 2ма от тоя сайт просто не виждам закакво сте се регистрирали , просто няма смисъл . :) Да си тийн означава да си минал 10те годинки , а ти си по акъл на 6-7г ... такаче спокойно може да се делл-неш регистрацията и повече да не се мяркаш :)

А и Сънчо не е ли в 20ч ?! :razz: :razz: :razz: :razz: :D

Rofl4e
06-27-2009, 21:54
според мен не си.. направила си го под влиянието на алкохола...

:o

WhyNot
06-27-2009, 21:58
Преди около 2 седмици когато бяхме голяма компания и повечето бяхме пийнали малко , братовчетка ми (която много обичам попринцип) ми налетя да се целуваме и аз не отказах ...
Сега доста наши приятели се шегуват с това ,но аз не мислия ,че съм Би или лезбийка ...

Но аз се притеснявам и искам да ви попитам ако вие видите подобна сцена какво бихте си помислили ?

И моля без нападки и тъпи коментари ! Ако не ви се коментира не пишете :) не си би не мисял че се става би просто така трябва повече време така че засега поне не си :lol:

Sapphire99
06-27-2009, 22:17
Не си лесбо нито би . Аз съм гледал 2 момичета под въздействието на алкохол разбира се как се натискат 15-20 минути...

Maskata
06-27-2009, 23:20
Абе 2 момичета даже не е проблем...да не говорим,че е яко :grin: :-D

Ilikeliljon
06-28-2009, 07:20
Всяко привличане към момиче означава, че имаш някакви хомосексуални наклонности иначе нямаше да налетиш на което и да е момиче колкото и да си пияна. Алкохола просто освобождава потиснати работи :) :) :)

mim4ety_sara
06-28-2009, 07:37
Eее кфо и аз съм се целувала с момиче,това не означава,че си Би . 8-)

Extremescream
06-28-2009, 07:50
[quote=ubuntureload]Ти си проста не си лесбийка ... !!!!

Кой те пита ?[/quote

Споделям . Мислия ,че сайта е за споделяне :)

И ще те помоля повече в мойте теми да не се включваш , ти и още 2ма от тоя сайт просто не виждам закакво сте се регистрирали , просто няма смисъл . :) Да си тийн означава да си минал 10те годинки , а ти си по акъл на 6-7г ... такаче спокойно може да се делл-неш регистрацията и повече да не се мяркаш :)

А и Сънчо не е ли в 20ч ?! :razz: :razz: :razz: :razz: :D

Първо-Ubunto и аз не го харесвам,защото много често говори глупости.Но на твойте теми как да им отговори човек!? :shock: Задаваш въпроси,на които един средно интелигентен човек може да си отговори сам.Не се прави на шефа на сайта,та да казваш чия регистрация заслужава да бъде изтрита.

А по темата-не,не означава.И аз съм целувала най-добрата ми приятелка,обаче жени не ме привличат по този начин.Просто ни смятам за по-съвършени,по-ефирни и красиви,но не бих легнала с жена.

lifelesscorpse
06-28-2009, 07:56
Да си би на прост тийнейджърски език означава да си падаш по мацки и да спиш с тях и наистина да го чувстваш отвътре,а не просто щото е модерно...Така го разбирайте за по-лесно...

mOBSCENE
06-28-2009, 09:42
Аз пък мисля,че не си БИ.Били сте под влиянието на алкохол! :?
Споко бе!Ти пък.
Аз толкова пъти съм се целувала с момиче..и кво лезби ли съм? :lol:

golqmumnik
06-28-2009, 09:55
Нема се плашиш,с един приятел веднъж се бяхме напушили и се натискахме,дори искаше да ми духа,но предполагам е от силната ганджа. :grin:

u3BaH3eMeH
06-28-2009, 10:04
не не си Би ! :)

noproblembitch
06-28-2009, 10:13

И моля без нападки и тъпи коментари ! Ако не ви се коментира не пишете :)
Мисля, че при момичетата си е нормално... Не си Би според мен.

Addiced
06-28-2009, 10:21

+1 в днешно време сяко второ ф се натиска със някой от нейния пол но кой обръща внимание но с братовчедка ти сигурно е било от алкохола :P

JenataNaShefa
06-28-2009, 13:48
Авторката, вземи малко да почетеш на тази тематика вместо да се вкарваш в някакви филми, а и спри да ми дразниш мъжа че накрая ще ме ядосаш и мен 8-)

wersa4e
06-28-2009, 13:53
Не не си, но за напред избягвай такива случки. 8)

Pepincetyy
06-28-2009, 15:42
Аз по-скоро бих се притеснявала, че ми е братовчедка, не че е момиче.
Не не си Би. Нормална си си.

naN
06-28-2009, 18:55
Да е аз като съм целувала с поне 10 момичета с език да не би да съм обратна с една целувка нищо не е станало :D

misheto0o619
07-01-2009, 00:04
Не си Би. Нормална си си. +1

anity0emko
07-01-2009, 00:08
Не си Би. Нормална си си. +1

Нема к'фо да ми даваш +1 като обясних вече ,че ми е далечна братовчетка .... пууу дае*ба и пиклите дето се навъдиха из сайта....

nPeEbaH
07-01-2009, 00:14
anity0emko що не излезеш на улицата, та да те блъсне камион или нещо по-голямо? Питаш хората за сексуалността ти (която ако не знаеш каква е, трябва да си МЕГА тъпа), те въпреки адски глупавия въпрос ти отговарят и ти пак си недоволна.

anity0emko
07-01-2009, 00:19
anity0emko що не излезеш на улицата, та да те блъсне камион или нещо по-голямо? Питаш хората за сексуалността ти (която ако не знаеш каква е, трябва да си МЕГА тъпа), те въпреки адски глупавия въпрос ти отговарят и ти пак си недоволна.

А що ви не е*ба майките на всички заблудени хора като теб и тая предишната ,а ? :-&

Не питам к'ва ми е сексуалноста ,'щото знам , а питам какво в мнението на околните които гледат отстрани , ясно ли ти е ?

Dollystar
07-01-2009, 06:07
според мен не си.. направила си го под влиянието на алкохола...

:o

cry
07-01-2009, 06:45
Не си

bog4eto
07-01-2009, 09:59
Щом питаш какво бих си помислила при това-гадост.Кофти е момичета да пият,не е приятна гледка(в смис да се напиват) .Познавам една мацка дет заради алкохол и навряха прашките,където не трябва и я минаха 10 човека :shock: Внимавай ;)

INSIDER
07-01-2009, 10:17

Има нещо вярно :lol:

sextazy_baby
07-01-2009, 12:15
Не,не си Би

SpOrTs_GiRl
07-01-2009, 12:19
Не си Би :D .. Какво като си пийнала и си се намляскала с някоя....... Я си задай въпросите: Случайно да те влече женския пол? Би ли го направила, ако тя не ти беше налетяла? А би ли й отвърнала, ако не беше подпийнала?

mechtaq_za_teb
07-01-2009, 12:19
Не си Би.
И аз редовно се целувам с приятелките си, но не съм се съмнявала! :lol:

pe4enkata
07-04-2009, 13:15
не си Би

pe4enkata
07-04-2009, 13:16
абе

pe4enkata
07-04-2009, 13:16
както и да е марзи ме да пиша :D :D :D :D :D :D

GaBiIi__
07-05-2009, 13:55
целувала съм се с толкова приятелки не мисля че съм би или лез ако нямаш някакви по специални чувства ако не те привлича няма за какво да се притесняваш

Krasencety
07-05-2009, 14:40

било е под влиянието на алкохола ..спокойно..не им обръщай внимание след време ще се разсеят бъзиците ;) 8)

Tachko
07-05-2009, 21:01
вии сте били пиинали и сте се разлигавили няма страшно!ако ти си уверена,че не си БИ значи не си :)

plmn
07-05-2009, 21:12
би си
приеми го

XiPiXoPiGiRL
07-06-2009, 06:24
ляляля Ай Кист а Гърл, ака
I kissed a girl and i like it...

8) 8) [/b]

Sun4o19
07-06-2009, 06:25
не си би.. :-P

DiDiChKa
07-06-2009, 08:02

+1

iwancho
07-06-2009, 12:07
Спокойно, а и щом е под влияние на алкохол... Хетеро си си, не се притеснявай..

mimsssssss
07-06-2009, 14:02
Не си Би. Нормална си си.

Ufff
07-06-2009, 14:04
нищо не бих си помислила. спокойно. много хора имат подобни изцепки, не се вживявай 8)

IRule
07-06-2009, 14:15
Нищо осебено, днес в почти всяка женска компания е имало такива случки :D

Extremescream
07-06-2009, 15:09

И моля без нападки и тъпи коментари ! Ако не ви се коментира не пишете :)бих си помислил че сте две филмирани лапетии ,който се правят на интересни ..

+1