- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съветче ?! И моля без нападки ...
Преди около 2 седмици когато бяхме голяма компания и повечето бяхме пийнали малко , братовчетка ми (която много обичам попринцип) ми налетя да се целуваме и аз не отказах ...
Сега доста наши приятели се шегуват с това ,но аз не мислия ,че съм Би или лезбийка ...
Имам си гадже (момче) което не обърна мн мн внимание на станалото ...
Но аз се притеснявам и искам да ви попитам ако вие видите подобна сцена какво бихте си помислили ?
И ако вие сте на мое място за Би ли ще се помислите ?
И моля без нападки и тъпи коментари ! Ако не ви се коментира не пишете![]()
Аз по-скоро бих се притеснявала, че ми е братовчедка, не че е моми4е![]()
Не си Би. Нормална си си.
ами тя ми е браточетка ,но 4та или 5та , няма кой зн каква роднинска връзка![]()
Благодаря за мнението![]()
Ти си проста не си лесбийка ... !!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
А ОТ ТЕБ ПО ПРОСТ НЯМА В ЦЕЛИЯ САЙТ !!!![]()
Остави го момчето да се праи на интересенПървоначално написано от anity0emko
![]()
А по темата няма абсолютно никакъв проблем след 3ти братовчед натам даже можете да се жените ... а си обратна чак след като преспиш с някой то твоя пол...да се целуваш с някой неозначава нищо според мен ... поне в тази ситуация де![]()
Кой те пита ?Първоначално написано от anity0emko
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от Maskata
От веднъж несе става!![]()
[quote="ubuntureload"]Кой те пита ?[/quoteПървоначално написано от anity0emko
Споделям . Мислия ,че сайта е за споделяне
И ще те помоля повече в мойте теми да не се включваш , ти и още 2ма от тоя сайт просто не виждам закакво сте се регистрирали , просто няма смисъл .Да си тийн означава да си минал 10те годинки , а ти си по акъл на 6-7г ... такаче спокойно може да се делл-неш регистрацията и повече да не се мяркаш
А и Сънчо не е ли в 20ч ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според мен не си.. направила си го под влиянието на алкохола...
![]()
не си би не мисял че се става би просто така трябва повече време така че засега поне не сиПървоначално написано от anity0emko
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Не си лесбо нито би . Аз съм гледал 2 момичета под въздействието на алкохол разбира се как се натискат 15-20 минути...
Всяко привличане към момиче означава, че имаш някакви хомосексуални наклонности иначе нямаше да налетиш на което и да е момиче колкото и да си пияна. Алкохола просто освобождава потиснати работи![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Eее кфо и аз съм се целувала с момиче,това не означава,че си Би .![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
[quote="anity0emko"]Първо-Ubunto и аз не го харесвам,защото много често говори глупости.Но на твойте теми как да им отговори човек!?Първоначално написано от ubuntureload
Задаваш въпроси,на които един средно интелигентен човек може да си отговори сам.Не се прави на шефа на сайта,та да казваш чия регистрация заслужава да бъде изтрита.
А по темата-не,не означава.И аз съм целувала най-добрата ми приятелка,обаче жени не ме привличат по този начин.Просто ни смятам за по-съвършени,по-ефирни и красиви,но не бих легнала с жена.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да си би на прост тийнейджърски език означава да си падаш по мацки и да спиш с тях и наистина да го чувстваш отвътре,а не просто щото е модерно...Така го разбирайте за по-лесно...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз пък мисля,че не си БИ.Били сте под влиянието на алкохол!![]()
Споко бе!Ти пък.
Аз толкова пъти съм се целувала с момиче..и кво лезби ли съм?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Нема се плашиш,с един приятел веднъж се бяхме напушили и се натискахме,дори искаше да ми духа,но предполагам е от силната ганджа.![]()
не не си Би !![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Мисля, че при момичетата си е нормално... Не си Би според мен.Първоначално написано от anity0emko
+1 в днешно време сяко второ ф се натиска със някой от нейния пол но кой обръща внимание но с братовчедка ти сигурно е било от алкохола :PПървоначално написано от ubuntureload
Авторката, вземи малко да почетеш на тази тематика вместо да се вкарваш в някакви филми, а и спри да ми дразниш мъжа че накрая ще ме ядосаш и мен![]()
Come out, come out wherever you are...
Не не си, но за напред избягвай такива случки.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Аз по-скоро бих се притеснявала, че ми е братовчедка, не че е момиче.
Не не си Би. Нормална си си.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.