Влез

View Full Version : поредния отчаян човек

_mimi7y_
06-28-2009, 19:06
Знам че не ви е приятно,съфорумници,някакв и олигофрени да ви се оплакват,че не им се живее и да си мислят,че е дошъл края на света след като момчето/момичето,което харесват няма дори и минимални чувства към него ..
Аз явно съм поредния човек, който ще ви надува главата с простотиите си ,но просто много ме боли, а той не се интересува от мен.
Нямам намерение да ви разказвам цялата история, но ще ви кажа накратко, че момчето което отчаяно харесвам днес тръгна с момиче, което аз мразя.Няма думи, с които да опиша състоянието си вмомента.Болката е убийствена, а най лошото, е че го виждам всеки Божи ден и се побърквам, че не мога да го имам, а толкова много го искам.Той е едно от малкото момчета, които са наистина достойни да бъдат нарекани момчета.Не е някое фешънче..гъзарче..абее не е вманиачен в стремежа си да бъде като другите т.нар. момчета.Много е хубав.Мечтата на всяко обикновено момиче.Харесват го дори тъпите лигли и курви, но за такива той е недостъпен и си мислех, че никога няма да падне на това ниво,да тръгне с момиче, което не го заслужава, и която няма никакви чувства към него. Искам го повече от всичко на тоя свят, но повече желая той да бъде щастлив, а когато той е щастлив и аз съм щастлива.Когато видя прелестната му усмивка..Когато отново пусне някой бъзик..Дори когато се уригва ..това ме прави щастлива. Във всеки един момент той е в мислите ми. Сигурно ще ме помислите за отчаяна.Аз сама ще си призная, че съм такава.Отчаяна.Дори надеждата в мен умря.Колкото и да мразя това момиче,ако той е щастлив с нея се радвам за него.И единственото, което мога да направя е да се моля тя да не го нарани, защото той не заслужава да бъде наранен.Дано тя да го обича поне наполовина колкото аз го обичам!
Целта на тази тема - няма цел
Не направих темата, за да се оплаквам или още по-малко, за да бъда съжалена.Надявах се, че ще ми олекне но майй не се получи.

Hilary_
06-28-2009, 19:11
След като той така е преценил нека прави каквото знае .. :? Той управлява живота си .. не ти ... кофти е да!! Но с нерви нищо няма да промениш .. а след като си убедена, че е такава просто изчакай и той сам да го разбере без да се намесваш ..

Kukumqvka
06-28-2009, 19:11
И в крайна сметка никой не можа да намали болката ти,защото никой не може да я изтърпи вместо теб! Всичко зависи от теб колкото и глупаво да звучи .. трябва да си силна! :)

_mimi7y_
06-28-2009, 19:15
След като той така е преценил нека прави каквото знае .. :? Той управлява живота си .. не ти ... кофти е да!! Но с нерви нищо няма да промениш .. а след като си убедена, че е такава просто изчакай и той сам да го разбере без да се намесваш ..
Нямам намерение да се намесвам..както казах желая му доброто и се надявам да бъде щастлив с нея.

Hilary_
06-28-2009, 19:17
Нямам намерение да се намесвам..както казах желая му доброто и се надявам да бъде щастлив с нея.
.. ти самата каза, че тя не си струва .. така че няма да бъде за дълго това "щастие" .. :?

_mimi7y_
06-28-2009, 19:21
да, ноо незнам дали той ще го осъзнае това, че тя не е достойна за него.Не казвам, че аз съм, но тя наистина не го заслужава.Абее здраве да е пъкк аз ще се опрая, а тойй много ще съжалява след време, че е допуснал тази грешка да тръгне с нея.

Take_That
06-28-2009, 19:38
И в крайна сметка никой не можа да намали болката ти,защото никой не може да я изтърпи вместо теб! Всичко зависи от теб колкото и глупаво да звучи .. трябва да си силна! :)

+++

got2Bthe1
06-28-2009, 19:44
Такам едно нещо не разбрах ... начи той е най-гоелмия пич на света тва ясно не е фешън не е гъзар но пък е хубав и се уригва.... ясно....
едно въпросче : неможа ли да опишеш някои други качества на двамата влюбени поне за да посхванем малко ситуацията???

Иначе сам съгласен както винаги със Hilary_ не тряа се впрягаш толкова...

oasis
06-28-2009, 19:46
На колко си години?
Изобщо казвала ли си му, че го харесваш, показвала ли си му по някакъв начин?

fenasf
06-28-2009, 19:47
Знам че не ви е приятно,съфорумници,някакв и олигофрени да ви се оплакват,че не им се живее и да си мислят,че е дошъл края на света след като момчето/момичето,което харесват няма дори и минимални чувства към него ..
Аз явно съм поредния човек, който ще ви надува главата с простотиите си ,но просто много ме боли, а той не се интересува от мен.
Нямам намерение да ви разказвам цялата история, но ще ви кажа накратко, че момчето което отчаяно харесвам днес тръгна с момиче, което аз мразя.Няма думи, с които да опиша състоянието си вмомента.Болката е убийствена, а най лошото, е че го виждам всеки Божи ден и се побърквам, че не мога да го имам, а толкова много го искам.Той е едно от малкото момчета, които са наистина достойни да бъдат нарекани момчета.Не е някое фешънче..гъзарче..абее не е вманиачен в стремежа си да бъде като другите т.нар. момчета.Много е хубав.Мечтата на всяко обикновено момиче.Харесват го дори тъпите лигли и к**ви, но за такива той е недостъпен и си мислех, че никога няма да падне на това ниво,да тръгне с момиче, което не го заслужава, и която няма никакви чувства към него. Искам го повече от всичко на тоя свят, но повече желая той да бъде щастлив, а когато той е щастлив и аз съм щастлива.Когато видя прелестната му усмивка..Когато отново пусне някой бъзик..Дори когато се уригва ..това ме прави щастлива. Във всеки един момент той е в мислите ми. Сигурно ще ме помислите за отчаяна.Аз сама ще си призная, че съм такава.Отчаяна.Дори надеждата в мен умря.Колкото и да мразя това момиче,ако той е щастлив с нея се радвам за него.И единственото, което мога да направя е да се моля тя да не го нарани, защото той не заслужава да бъде наранен.Дано тя да го обича поне наполовина колкото аз го обичам!
Целта на тази тема - няма цел
Не направих темата, за да се оплаквам или още по-малко, за да бъда съжалена.Надявах се, че ще ми олекне но майй не се получи.

това е най-страшното...не знам какво мога да те посъветвам защото съм в сходна ситуация...просто опитай, колкото и болезнено да е, да се откъснеш от спомените и мислите за него...бори се - няма да е лесно, но не се оставяй на болката

_mimi7y_
06-28-2009, 20:03
Такам едно нещо не разбрах ... начи той е най-гоелмия пич на света тва ясно не е фешън не е гъзар но пък е хубав и се уригва.... ясно....
едно въпросче : неможа ли да опишеш някои други качества на двамата влюбени поне за да посхванем малко ситуацията???

от това, което написа си помислих, че това което ти разбираш, е че харесвам само външния му вид в него.Момичето е като всяка лигла, която си мисли, че света и е в краката, и че понеже познава 1-2 човека с връзки и вече никой няма да я барне.Адското самочувствие без никакво покритие, не е кой знае колко хубава, иска да е център на внимание, а той е толкова добричък и толкова много е нараняван, но когато прави нещо няма задни мисли.. смисъл да го прави ,за да постигне някоя своя цел.Той я харесва, а тя него не или поне така си мисля, че стоят нещата, защото не ми споделя много.

oasis
06-28-2009, 20:12
Мислиш ли да отговориш на моите въпроси?

got2Bthe1
06-28-2009, 20:15

от това, което написа си помислих, че това което ти разбираш, е че харесвам само външния му вид в него.Момичето е като всяка лигла, която си мисли, че света и е в краката, и че понеже познава 1-2 човека с връзки и вече никой няма да я барне.Адското самочувствие без никакво покритие, не е кой знае колко хубава, иска да е център на внимание, а той е толкова добричък и толкова много е нараняван, но когато прави нещо няма задни мисли.. смисъл да го прави ,за да постигне някоя своя цел.Той я харесва, а тя него не или поне така си мисля, че стоят нещата, защото не ми споделя много.

това исках да чуя....тоест да видя но както и да е....

angeltears
06-28-2009, 20:30
Продължавай.. бори се. Ще боли, но ще го преживееш.

sladur4etyYy
06-28-2009, 20:38
спокойно, мила, все някога ще скъсат :D а докато са заедно, можеш пак да си общуваш с него, да се сближаваш с него, и когато скъсат, да си там и да го утешиш... :-D само не почвай да си мислиш някакви крайни неща, все пак.. той е просто едно момче. ;]

_mimi7y_
06-28-2009, 21:14
Мислиш ли да отговориш на моите въпроси?
да разбира се..
не мисля че годините ми много ви интересуват но както и да е ..на 14 съм

и да казах му в очите че го харесвам преди седмица някъде

totik
06-28-2009, 21:26
На 14 ти е доста рано да се отчайваш-колко още момчета ще срещаш просто не е истина :)

beb4yy
06-28-2009, 21:31
Ох толко ли е гаден живота че отчаяните и тъжните хора са повече от щастливите :(