Влез

View Full Version : имам проблем..и съм много тъжна

cantlaugh
06-29-2009, 06:43
така, значи много ми е неудобно, но какво да се прави. Значи едната ми малка срамна устна не само,че е доста по-голяма от другата, но и е по-тъмно оцветена. Незнам дали е нормално- те стъчи като езиче.. просто ми се струва нередно. Не става вапрос,че е малко по-различна от другата. Не е до това,че тялото е несъвършено-както например едната гърда е по-голяма от другата -това е съвсем незабележимо. При мен просто е ненормално..изрод ли съм? трябва ли да се консултирам с гинеколог? Чували ли сте да има хора с подобни проблеми? Знам, че на много момичета едната им малка срамна устна е различна от другата, но при мен е доста очевадно. Имам чувството, че ако го види момче ще избяга с писъци. Моля ви помагайте ! ;(

Ilikeliljon
06-29-2009, 06:45
Имаш предвид вътрешните срамни устни, принципно е нормално едната да стърчи между големите срамни устни или пък и двете да стърчат. Уточни какво имаш предвид под ненормално голяма. Макар че аз все си мисля, че няма проблем :) :) И все пак, ако много те притеснява просто отиваш на гинеколог или на личния лекар и му казваш :)

NeZaPoznat
06-29-2009, 06:48
така, значи много ми е неудобно, но какво да се прави. Значи едната ми малка срамна устна не само,че е доста по-голяма от другата, но и е по-тъмно оцветена. Незнам дали е нормално- те стъчи като езиче.. просто ми се струва нередно. Не става вапрос,че е малко по-различна от другата. Не е до това,че тялото е несъвършено-както например едната гърда е по-голяма от другата -това е съвсем незабележимо. При мен просто е ненормално..изрод ли съм? трябва ли да се консултирам с гинеколог? Чували ли сте да има хора с подобни проблеми? Знам, че на много момичета едната им малка срамна устна е различна от другата, но при мен е доста очевадно. Имам чувството, че ако го види момче ще избяга с писъци. Моля ви помагайте ! ;(

Никой няма да избяга. Оцветяването се дължи на загрубяването. Ако си обръсната изцяло и устните ти излизат - нормално е. И моята главичка е различно оцветена и по-груба там където не е покрита с кожа. Не се притеснявай, но тъй като аз говоря от обща култура - иди на гинеколог. За тях такива въпроси са нормални. :)

lifelesscorpse
06-29-2009, 09:34
Ако толкова много тепритеснява отиди на гинеколог да си успокоиш душичката.Иначе няма нищо ненормално в твоя случай.На много момичета едната срамна устна(независимо голяма или малка)е по-различна от другата.Нищо в човешкото тяло не е съвършено еднакво(ръце,крака,гърди,оч и,уши......и т.н. и т.н.).Нормално е... :)

Nadelina
06-29-2009, 09:44
Глупости, изрод била. И моите срамни устни са такива, от едната страна и на мен ми е като езиче и ми е по-тъмна, ама е нормално. На всички са различни - на някои по-прибрани, на други - не. И мога да ти кажа, че до сега на никое момче не са му останали очите там, зяпнал, защото съм ненормална.

brokli
06-29-2009, 12:38
Значи ако си девствена е нормално .. и не забравяй по добър генеколог от мен няма ! пиши за визитка!

ladykeisy
06-29-2009, 12:44
Значи ако си девствена е нормално .. и не забравяй по добър генеколог от мен няма ! пиши за визитка!

Време рекламно ! Да се записваме при вас "чичо Докторе" ?

brokli
06-29-2009, 12:46
Доктор Дачо на вашите услуги?!

shortygr
06-29-2009, 14:42
това ще се оправи просто ти трябва мн ебане не секс а ебане нали разбра ебане

LovEsIckk
06-29-2009, 14:54
Значи ако си девствена е нормално
По-голяма глупост не бях чела!
Няма две напълно еднакви части на тялото,като например при гърдите,дланите и т.н. така и при срамните устни.Не си създавай излишни притеснения.Ако толкова ти пречи върви на гинеколог,има такива операции.

WhyNot
06-29-2009, 14:57
напълно нормално е не се притеснявай :)

djingibi90
06-29-2009, 15:29

Дай по-добре снимки

AlMiNaToRa
06-29-2009, 15:50
да ти имам проглемите! :-x

DaniG
06-29-2009, 17:47
и аз имам подобен проблем .. да дам ли снимки да кажете дали е фрапиращо.. зашото именно това винаги м ее спирало да не стигна до секс... била съм на косъма но винаги се спирам там именно заради комплекса ми :? :oops:

Thunder01
06-29-2009, 19:14
На никой не давайте снимка е . Стига са се надъхвали пуберите обърнете се към някой друг :/

vankata_kz1991
06-29-2009, 20:07
дай снимка а видим и ще ти кажем :-D :-D бз се :) ми отиди най-донре на гинеколог,пък незнам сигурно е нормално :) :)

DaniG
06-29-2009, 20:11
ти не виждаш ли че е ирония... хя да не мислиш че ше дам хаяхахяха :razz:

WhyNot
06-29-2009, 21:13
и аз имам подобен проблем .. да дам ли снимки да кажете дали е фрапиращо.. зашото именно това винаги м ее спирало да не стигна до секс... била съм на косъма но винаги се спирам там именно заради комплекса ми :? :oops: :grin: :grin: тя надъхана за снимка :grin:

DaniG
06-30-2009, 05:38
хахухихи... налиим ... :-D

plmn
06-30-2009, 05:59
секси! :-)