PDA

View Full Version : Пристратеност към компа ;)

anonymous01
06-29-2009, 08:37
Имам следния проблем мисля само за тояя шибан комп ... смсл като сам на даскало чакам да свърша и веднага да се пребера да седна на компа .... имам монети коига не ми пислва , случвало се е да стоя и по 15 часа на ден ... и просто нз какво да правя провъл сам да го оставя но немога ... само когато съм наказан и меркитя бяха че ми зека видео карата иначе нестава чоек пробваха наште каков ли не заключваха го ( аз намирах ключа ) пароли слагака :razz: принципно мога да издаржа без комп ако 1 седмица сам без комп после става лесно ама иначе ...... тта искам да знам имали други като мене във форума ... и дали са се справили САМИ с този проблем ????

elito6754
06-29-2009, 09:08
Аз не съм пристрастена, но ако искаш един съвет: занимавай се с нещо друго, което те интересува. то ще ти отвлича вниманието от компютъра и няма да имаш нужда по 15 часа на ден да си на него. Другото е, че можеш да си развалиш очите от това постоянно седене. :-o

lipstik
06-29-2009, 09:46
Намери си работа и като се връщаш изморен няма да се сещаш за компа...

NeverTheSame
06-29-2009, 10:06
Какво толкова правиш на тоя компютър... о.О
15 часа на ден о.О
игри ли играеш или кфо...то остави,че си пристрастен/а ми и скоро и очите ти ще окапят о.О

term0t0
06-29-2009, 10:45
Какво толкова правиш на тоя компютър... о.О
15 часа на ден о.О
игри ли играеш или кфо...то остави,че си пристрастен/а ми и скоро и очите ти ще окапят о.ОСтоял съм 19 часа :-)

doomkillerr
06-29-2009, 11:30
Здравей "anonymous01"! Има различни варианти, с които да заместиш стоенето пред компютъра толкова много часове на ден! Както другите изброиха: намери си някаква работа, тоест друго развлечение и т.н. Аз бих ти препоръчал едно нещо, което е най ефективно от всички други... :) Бих те насърчил да си намериш приятелка... и тогава няма да се сещаш въобще за PC-то... :-D

П.С. - Методът е изпробван и работи!!! Личен опит... :D

Pepincetyy
06-29-2009, 14:03
какво правиш на тоя комп по 15 часа на ден :shock: :-o

kuklichka_bg
06-29-2009, 14:31
Моя винаги е включен.Не може да съм в къщи и той да не е включен.Все някой ще ми пише,все ще искам да видя нещо.Ама чак пък да нямам търпение да се прибера... :lol:

anonymous01
06-29-2009, 15:06
хора не всеки дено по 15 часа вие ме искарахте най - пристрастения :D казвам че се е случвало и по 15 не всеки ден по 15
това с приятелката ми хареса аз си знам че така ше стане ама немога си намера ... приятекла , гаджето на сестра ми беше като мене обаче тя го омая :-D иии нали се сещаш .... :)

Force_bladeR
06-30-2009, 22:29
Хора стига с тези очи.. имало е моменти когато съм седял много .. имам впредвид преди няколко години, когато бях 'зарибен', седях по цял ден :lol: и абсолютно нищо ми нямаше.. не знам железни ли са, но не мисля, че на очите ще му има нещо. Ако например монитора му е от казаните от които 15 мин. седяне ти стават понички може.. но малка вероятност. Колкото и да слушам глупостите по телевизията, че се развалят очите и т.н не ми се вярва..

.. но както и да е както в по-горен пост съм съгласен, че трябва да си намериш друго занимание, което да ти е интересно :)

Tempest
07-01-2009, 10:03
и аз съм седял.. рекорда ми беше 22 часа едно лято... естествено ставах да ям, по нужда, ала бала... ама от скука кво да правя... ся излизам навън с приятели, ако те не щат, сам се ограничавам - вземам си мп3 плеъра и с колелото се разкарвам по пътищата... пак добре, че си се сетил навреме... когато започнеш да го отричаш, това вече е пристрастяване...

YakUZa777
07-01-2009, 11:18
И аз стоя доста на компа, но от скука, ако има за пиене не съм сядал с дни :D излизаи с приятели намери си и други занимания, за да не се застоявам започнах да ходя на фитнес :)