View Full Version : Раздялата
абе колко време е тва гадно чувство на липса? или тряя си намеря заместител за да спре, ама не искам така веднага. Абе до кога ще е така? ходихме 2год и са минали 4 дни.
:lol: :lol: :lol:
При всеки е различно... зависи от много неща.
NaNa_SladuRana
06-30-2009, 18:07
и аз с бившия ходих 2 години,не мина месец откакто скъсахме и тръгнох с сегашния :grin:
got2Bthe1
06-30-2009, 18:18
Следвай съветите на дядо ми - Напий се! това винаги помага...
Тва помага знам :) ама работата е че не искам да показвам слабост пред няква путка. Нека да си мисли че не ме ебе, ама все пак е било истинско за да я боли шибаното сърце повече
cinderella_gugutka
06-30-2009, 19:54
еми из4акай 2-3 месеца и после си хвани друг/а
sladkish_14
06-30-2009, 20:00
И к`фо ? Като изтрезнее по- добре ли ще се чувства ,, :?
При всеки си е различно , някой както казаха са си хванали още на първия месец друг , аз минаха 7 месеца и още не мога :) ..
Много си е относително и различно за всеки :)
vagarious
06-30-2009, 20:02
Всичко е индивидуално.Когато му дойде времето-тогава това чувсто ще се махне.Кво да праиш-природа,съдба .. :? :(
brokeNsyde
06-30-2009, 20:24
намери си нещо което да те разсейва,зап0знай се с повече хора ... излизай повече ии ако имаш добри приятели дай им шанс да ти помогнат с каквото могат ... щото ние понякога несъзнателно пречим на приятелите ни да ни помагат ии п0сле "Аз нямам приятели" ... :? :wink: :wink: :wink:
намери си нещо което да те разсейва,зап0знай се с повече хора ... излизай повече ии ако имаш добри приятели дай им шанс да ти помогнат с каквото могат ... щото ние понякога несъзнателно пречим на приятелите ни да ни помагат ии п0сле "Аз нямам приятели" ... :? :wink: :wink: :wink:
абе приятелите не са проблем, имам какво да правя даже време не ми остава, ама като се разделиме вечер и се сещтам как тръгвах към нея с тръпка да я видя и ми става тъпо и стомаха ми става на кълбо. и тва за 4 дена, ибахти ташака начи простотия пълна, утре ще ходя на дискотека, ще опитам да се запозная с няколко за да ме разсеят, ама от дискотеките нищо сериозно неможе да излезе, абе некъф тъп филм братле кво да ти говоря! Вие като писахте във форума, много ми липсва кофти ми е, ми беше смешно, то се оказа че хич не е така.
xXxMixXx
06-30-2009, 20:56
охооо ще има да си почакаш доста докато отмине ;) при връзка 2 год. а от както не сте заедно са отминали само 4 дни... поеми въздух и дишай, намери си занимание да те разсейва и да не мислиш за нея/него :)
+1 :grin:
rosko_bosko
06-30-2009, 21:46
абе колко време е тва гадно чувство на липса? или тряя си намеря заместител за да спре, ама не искам така веднага. Абе до кога ще е така? ходихме 2год и са минали 4 дни.
трябва да си намериш заместител иначе няма да мине :)
Тва помага знам :) ама работата е че не искам да показвам слабост пред няква п***а. Нека да си мисли че не ме е**, ама все пак е било истинско за да я боли шибаното сърце повече
ъЪ, извинявай, но не е ли тъпо да наричаш момиче, с което си ходил 2 години, п***а
valdesbg
07-01-2009, 05:02
Времето е толкова, колкото си наложиш. Мен ми мина за седмица, ходихме 2 години и половина :)
BleedingSoul
07-01-2009, 08:12
Ходили сте 2 години ?! Чувството на празнина тепърва предствой :) Няма да ти мине скоро .. :)
MiseryBusiness
07-01-2009, 08:21
Винаги е трудно. Зависи колко силни са били чувствата, и дали още ги има..
Но новото начало е нещо хубаво.
dimitar_ak
07-01-2009, 08:54
и аз с бившия ходих 2 години,не мина месец откакто скъсахме и тръгнох с сегашния :grin:
Примера не е уместен. Толкова скорошно тръгване говори или, че изобщо не си обичала предния, или че новия е просто спасителната сламка за да не се чувстваш сама. И двата варианта са кофти.
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 09:11
Това чувство изчезва след различен период от време за всеки. На някои им отнема малко, за да забравят раздялата, на други повече. Общо взето всичко зависи от теб. Дали ще се оставиш на спомените или ще продължиш напред. Колкото по-бързо спреш да мислиш за станалото, толкова по-бързо липсата ще изчезне.
mOBSCENE
07-01-2009, 09:30
Винаги е трудно. Зависи колко силни са били чувствата, и дали още ги има..
Но новото начало е нещо хубаво.
+ :)
sextazy_baby
07-01-2009, 11:56
Ще почакаш доста...при връзка 2 години.Но все пак,при всеки е различно
FiRe_LaDy
07-01-2009, 12:05
Ще е доста трудно,но ще отмине всичко.С времето нещата ще утихнат и няма да ти е толкова гадно.Не мога да ти кажа колко време ще продължи,защото при всек ие различно.Аз бя хразделена с приятеля ми за около 2 седмици и едвам го преживях.Добре,че се оправихме.Ако и ти го приемаш тежко като мен - ще ти трябва повече време,но ако го приемаш по-леко - скоро ще си като нов.Недей стоя сам,излизай и се забавлявай повече,запознай се с нови хора,намери си нови занимания,направи нещата,за които до сега си нямал време.Дано успееш бързо да я преодолееш.
NaNa_SladuRana
07-01-2009, 17:12
Примера не е уместен. Толкова скорошно тръгване говори или, че изобщо не си обичала предния, или че новия е просто спасителната сламка за да не се чувстваш сама. И двата варианта са кофти. обичах предишния,това беше първата ми любов,а новия не е сламка щото ходим вече 9 месеца.Просто не съм от хората,които изпадат в депресии и се тръшкат заради спомен,"най-хубавото предстои" :)