Влез

View Full Version : секс без презерватив

anonimnata_
07-01-2009, 09:00
Пия противозачатъчни,но този месец ги спрях за почивка.С приятелят ми бяхме разделени 15 дена и сега се връща и ест ще иска секс ,но за 2 год май съм го разглезила доста и за секс с презерватив и дума не може да става.Та въпросът ми е чувала съм за разни гелове, които се слагат преди секса ако някои знае нещо по въпроса да ми даде малко повече инфо :)

mOBSCENE
07-01-2009, 09:18
Гелове? :shock:
Незнам обаче как се съгласяваш без презерватив?
И не само той трябва да го иска за да го направите!

П.П Пиши в бате гугъл - там всичко има! :-D

SpOrTs_GiRl
07-01-2009, 09:20
Ииии я по-точно обясни защо НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА за секс без презерватив... След като се налага, нищо няма да му стане.. :?

kalpazanka
07-01-2009, 09:22
Мда, сещам се какво имаш предвид- локални спермициди. На пазара има препарати Фарматекс- крем, глобули и др. Не съдържат хормони изобщо, само бензалковиен хлорид. Поставят се 15 мин преди половия акт. Важно е обаче след това да не се подмиваш със сапун! Преди следващия полов акт отново нанасяш от крема/слагаш глобула без значение дали е свършил вътре или не.
Коригирам- 8 минути преди акта. И изчакваш 8-10 да се разтвори.

anonimnata_
07-01-2009, 09:30
kalpazanka мерси за отг ,но знаеш ли дали може да се разчита изцяло на тях.От 2 години съм на ОК и с приятелят ми сме се опитвали да го правим със презерватив,но няма и 5мин и му спада, това е причината.

vde
07-01-2009, 15:32
Има свръх тънки презервативи, пробвайте с тях. Геловете не знам колко защита дават, вижте описаните.
Ако решите ползвайте ги, но да не свършва в теб.

spensi
07-01-2009, 15:36

Доверието играе роля

kalpazanka
07-01-2009, 15:59
Нямам идея колко процента ефективност притежават. Би трябвало да е голяма, тъй като променя рН, намалява подвижността на сперматозоидите и ги убива, разрушавайки опашката, а после и главата на *калпазаните*. Можеш да потърсиш повече информация за лекарствените форми и да прочетеш упътването тук: http://www.doctorbg.com/drugs.php?ch=20
Авторке, защо си пила ОК? Лекувала си проблем или само заради идеята за контрацепция?

Rofl4e
07-01-2009, 20:39
песари.. фарматекс песари мисля че се казваха.. от доста време не съм ползвала.. (цена около 15 лв)

dimitar_ak
07-02-2009, 07:26
Я му сложи презерватива и да не се прави. Попитай го директно готов ли е да е татко.

t1n4e7o
07-02-2009, 08:39
АБСОЛЮТНО НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ПРАВИ СЕСК БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ВЕДНАА СЛЕД СПИРАНЕ НА ПРОТИВОЗААТЪЧНИТЕ! Когато ги спреш и веднага след това правиш секс без предпазни средства риска да забременееш е 50/50. Доста е опасно! Повече отколкото да не пиеш противозачатъчни и да го правиш без. Ако не си чула- на жените които не могат да забременеят им изписват да пият противозачатъчни, именно за да хванат по- лесно като ги спрат.. Недей се пробва и слагайте презерватива.. А щом той не иска- кажи му да се оправя сам!

banbina
07-02-2009, 08:46
А щом той не иска- кажи му да се оправя сам!

А така...много съм съгласна ;-) ;-) :wink:

kalpazanka
07-02-2009, 10:28
песари.. фарматекс песари мисля че се казваха.. от доста време не съм ползвала.. (цена около 15 лв)
Не са само песари. Всеки си купува това, което предпочита. :) И което му е по джоба, разбира се.

mmrammstein
07-06-2009, 09:54
Питай в аптеката за спермицидни гелове, но не са особено надеждни, а при положение, че току-що си спряла противозачатъчните вероятността да забременееш е голяма.

Gary
07-06-2009, 10:03
Да, вярно е, че след спиране на противозачатъчни се прави лесно бебе. Зная от опит;)По-добре не рискувай, освен ако не искаш да ставаш мама:)

iwancho
07-06-2009, 12:04
Да, вярно е, че след спиране на противозачатъчни се прави лесно бебе. Зная от опит;)По-добре не рискувай, освен ако не искаш да ставаш мама:)
+1000000000001 :shock:

t0d1t0
07-06-2009, 12:36
Значи имаше 1 такъв гел , но му забравих името ... Слагаше се 30 мин преди секс и после няма смисъл от смазка и т.н. :D А и наистина работи ;) Ама за всеки случай е добре да не свършва в теб , а преди това може да си го изкара :)

mOBSCENE
07-06-2009, 17:49

Доверието играе роля

Извинявай обаче тук става дума не само за доверие!Опастно е!

Extremescream
07-06-2009, 19:34
Не разбирам това с доверието и секса без кондом.Ти може цялото доверие на света да му имаш,ама пак да стане гафа случайно.Една съфорумничка,май беше bitterbloom,беше забременяла като го правели без кондом,ама не свършил в нея.

Little_Lady93
07-07-2009, 19:13
Не разбирам как може да играеш по свирката ( :-D ) на приятеля си ?!
Нали няма в него да е бебето после.Мн знае да не иска с презерватив ама като му кажеш щастливата новина че ще става татко ще избяга до 2 :? По добре му обясни ясно и точно че или ще го прави с презерватив или ще си го прави с ръка :D Все пак мисля че живота ти е по важен от неговото ПЪЛНО удоволствие

Leopardess
07-08-2009, 21:22
Задачата на тия мазилца е да убият сперматозоидите, но не мога да кажа, че са надежден метод на контрацепция !!

Ufff
07-08-2009, 21:52
от гинеколожката ми знам че не са мн сигурни. ако ще ги ползваш, да не свършва в тебе все пак.

srebrity
07-09-2009, 22:33
В никакъв СЛУЧАЙ !!!! :o