View Full Version : секс без презерватив
anonimnata_
07-01-2009, 09:00
Пия противозачатъчни,но този месец ги спрях за почивка.С приятелят ми бяхме разделени 15 дена и сега се връща и ест ще иска секс ,но за 2 год май съм го разглезила доста и за секс с презерватив и дума не може да става.Та въпросът ми е чувала съм за разни гелове, които се слагат преди секса ако някои знае нещо по въпроса да ми даде малко повече инфо :)
mOBSCENE
07-01-2009, 09:18
Гелове? :shock:
Незнам обаче как се съгласяваш без презерватив?
И не само той трябва да го иска за да го направите!
П.П Пиши в бате гугъл - там всичко има! :-D
SpOrTs_GiRl
07-01-2009, 09:20
Ииии я по-точно обясни защо НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА за секс без презерватив... След като се налага, нищо няма да му стане.. :?
kalpazanka
07-01-2009, 09:22
Мда, сещам се какво имаш предвид- локални спермициди. На пазара има препарати Фарматекс- крем, глобули и др. Не съдържат хормони изобщо, само бензалковиен хлорид. Поставят се 15 мин преди половия акт. Важно е обаче след това да не се подмиваш със сапун! Преди следващия полов акт отново нанасяш от крема/слагаш глобула без значение дали е свършил вътре или не.
Коригирам- 8 минути преди акта. И изчакваш 8-10 да се разтвори.
anonimnata_
07-01-2009, 09:30
kalpazanka мерси за отг ,но знаеш ли дали може да се разчита изцяло на тях.От 2 години съм на ОК и с приятелят ми сме се опитвали да го правим със презерватив,но няма и 5мин и му спада, това е причината.
Има свръх тънки презервативи, пробвайте с тях. Геловете не знам колко защита дават, вижте описаните.
Ако решите ползвайте ги, но да не свършва в теб.
Доверието играе роля
kalpazanka
07-01-2009, 15:59
Нямам идея колко процента ефективност притежават. Би трябвало да е голяма, тъй като променя рН, намалява подвижността на сперматозоидите и ги убива, разрушавайки опашката, а после и главата на *калпазаните*. Можеш да потърсиш повече информация за лекарствените форми и да прочетеш упътването тук: http://www.doctorbg.com/drugs.php?ch=20
Авторке, защо си пила ОК? Лекувала си проблем или само заради идеята за контрацепция?
песари.. фарматекс песари мисля че се казваха.. от доста време не съм ползвала.. (цена около 15 лв)
dimitar_ak
07-02-2009, 07:26
Я му сложи презерватива и да не се прави. Попитай го директно готов ли е да е татко.
АБСОЛЮТНО НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ПРАВИ СЕСК БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ВЕДНАА СЛЕД СПИРАНЕ НА ПРОТИВОЗААТЪЧНИТЕ! Когато ги спреш и веднага след това правиш секс без предпазни средства риска да забременееш е 50/50. Доста е опасно! Повече отколкото да не пиеш противозачатъчни и да го правиш без. Ако не си чула- на жените които не могат да забременеят им изписват да пият противозачатъчни, именно за да хванат по- лесно като ги спрат.. Недей се пробва и слагайте презерватива.. А щом той не иска- кажи му да се оправя сам!
А щом той не иска- кажи му да се оправя сам!
А така...много съм съгласна ;-) ;-) :wink:
kalpazanka
07-02-2009, 10:28
песари.. фарматекс песари мисля че се казваха.. от доста време не съм ползвала.. (цена около 15 лв)
Не са само песари. Всеки си купува това, което предпочита. :) И което му е по джоба, разбира се.
mmrammstein
07-06-2009, 09:54
Питай в аптеката за спермицидни гелове, но не са особено надеждни, а при положение, че току-що си спряла противозачатъчните вероятността да забременееш е голяма.
Да, вярно е, че след спиране на противозачатъчни се прави лесно бебе. Зная от опит;)По-добре не рискувай, освен ако не искаш да ставаш мама:)
Да, вярно е, че след спиране на противозачатъчни се прави лесно бебе. Зная от опит;)По-добре не рискувай, освен ако не искаш да ставаш мама:)
+1000000000001 :shock:
Значи имаше 1 такъв гел , но му забравих името ... Слагаше се 30 мин преди секс и после няма смисъл от смазка и т.н. :D А и наистина работи ;) Ама за всеки случай е добре да не свършва в теб , а преди това може да си го изкара :)
mOBSCENE
07-06-2009, 17:49
Доверието играе роля
Извинявай обаче тук става дума не само за доверие!Опастно е!
Extremescream
07-06-2009, 19:34
Не разбирам това с доверието и секса без кондом.Ти може цялото доверие на света да му имаш,ама пак да стане гафа случайно.Една съфорумничка,май беше bitterbloom,беше забременяла като го правели без кондом,ама не свършил в нея.
Little_Lady93
07-07-2009, 19:13
Не разбирам как може да играеш по свирката ( :-D ) на приятеля си ?!
Нали няма в него да е бебето после.Мн знае да не иска с презерватив ама като му кажеш щастливата новина че ще става татко ще избяга до 2 :? По добре му обясни ясно и точно че или ще го прави с презерватив или ще си го прави с ръка :D Все пак мисля че живота ти е по важен от неговото ПЪЛНО удоволствие
Leopardess
07-08-2009, 21:22
Задачата на тия мазилца е да убият сперматозоидите, но не мога да кажа, че са надежден метод на контрацепция !!
от гинеколожката ми знам че не са мн сигурни. ако ще ги ползваш, да не свършва в тебе все пак.
srebrity
07-09-2009, 22:33
В никакъв СЛУЧАЙ !!!! :o