.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

секс без презерватив

Пия противозачатъчни,но този месец ги спрях за почивка.С приятелят ми бяхме разделени 15 дена и сега се връща и ест ще иска секс ,но за 2 год май съм го разглезила доста и за секс с презерватив и дума не може да става.Та въпросът ми е чувала съм за разни гелове, които се слагат преди секса ако някои знае нещо по въпроса да ми даде малко повече инфо

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Гелове?
    Незнам обаче как се съгласяваш без презерватив?
    И не само той трябва да го иска за да го направите!

П.П Пиши в бате гугъл - там всичко има!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ииии я по-точно обясни защо НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА за секс без презерватив... След като се налага, нищо няма да му стане..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, сещам се какво имаш предвид- локални спермициди. На пазара има препарати Фарматекс- крем, глобули и др. Не съдържат хормони изобщо, само бензалковиен хлорид. Поставят се 15 мин преди половия акт. Важно е обаче след това да не се подмиваш със сапун! Преди следващия полов акт отново нанасяш от крема/слагаш глобула без значение дали е свършил вътре или не.
    Коригирам- 8 минути преди акта. И изчакваш 8-10 да се разтвори.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

kalpazanka мерси за отг ,но знаеш ли дали може да се разчита изцяло на тях.От 2 години съм на ОК и с приятелят ми сме се опитвали да го правим със презерватив,но няма и 5мин и му спада, това е причината.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Има свръх тънки презервативи, пробвайте с тях. Геловете не знам колко защита дават, вижте описаните.
    Ако решите ползвайте ги, но да не свършва в теб.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Гелове?

Доверието играе роля

Град
    пространството на Дисе
    Нямам идея колко процента ефективност притежават. Би трябвало да е голяма, тъй като променя рН, намалява подвижността на сперматозоидите и ги убива, разрушавайки опашката, а после и главата на *калпазаните*. Можеш да потърсиш повече информация за лекарствените форми и да прочетеш упътването тук: http://www.doctorbg.com/drugs.php?ch=20
    Авторке, защо си пила ОК? Лекувала си проблем или само заради идеята за контрацепция?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    песари.. фарматекс песари мисля че се казваха.. от доста време не съм ползвала.. (цена около 15 лв)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я му сложи презерватива и да не се прави. Попитай го директно готов ли е да е татко.

Град
    Хасково
    АБСОЛЮТНО НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ПРАВИ СЕСК БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ВЕДНАА СЛЕД СПИРАНЕ НА ПРОТИВОЗААТЪЧНИТЕ! Когато ги спреш и веднага след това правиш секс без предпазни средства риска да забременееш е 50/50. Доста е опасно! Повече отколкото да не пиеш противозачатъчни и да го правиш без. Ако не си чула- на жените които не могат да забременеят им изписват да пият противозачатъчни, именно за да хванат по- лесно като ги спрат.. Недей се пробва и слагайте презерватива.. А щом той не иска- кажи му да се оправя сам!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    А щом той не иска- кажи му да се оправя сам!
    А така...много съм съгласна
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    песари.. фарматекс песари мисля че се казваха.. от доста време не съм ползвала.. (цена около 15 лв)
    Не са само песари. Всеки си купува това, което предпочита. И което му е по джоба, разбира се.

Питай в аптеката за спермицидни гелове, но не са особено надеждни, а при положение, че току-що си спряла противозачатъчните вероятността да забременееш е голяма.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Град
    София
    Да, вярно е, че след спиране на противозачатъчни се прави лесно бебе. Зная от опитПо-добре не рискувай, освен ако не искаш да ставаш мама

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Да, вярно е, че след спиране на противозачатъчни се прави лесно бебе. Зная от опитПо-добре не рискувай, освен ако не искаш да ставаш мама
    +1000000000001

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Значи имаше 1 такъв гел , но му забравих името ... Слагаше се 30 мин преди секс и после няма смисъл от смазка и т.н. А и наистина работи Ама за всеки случай е добре да не свършва в теб , а преди това може да си го изкара
    Станислава

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Гелове?

Доверието играе роля

Извинявай обаче тук става дума не само за доверие!Опастно е!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не разбирам това с доверието и секса без кондом.Ти може цялото доверие на света да му имаш,ама пак да стане гафа случайно.Една съфорумничка,май беше bitterbloom,беше забременяла като го правели без кондом,ама не свършил в нея.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Не разбирам как може да играеш по свирката ( ) на приятеля си ?!
    Нали няма в него да е бебето после.Мн знае да не иска с презерватив ама като му кажеш щастливата новина че ще става татко ще избяга до 2 По добре му обясни ясно и точно че или ще го прави с презерватив или ще си го прави с ръка Все пак мисля че живота ти е по важен от неговото ПЪЛНО удоволствие

Задачата на тия мазилца е да убият сперматозоидите, но не мога да кажа, че са надежден метод на контрацепция !!

Град
    София
    от гинеколожката ми знам че не са мн сигурни. ако ще ги ползваш, да не свършва в тебе все пак.

В никакъв СЛУЧАЙ !!!!
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си