PDA

View Full Version : Как?

markeduser
07-01-2009, 20:02
Как да попитам нашите дали мога да ида на дискотека :D Некви тактики ала бала,само да не е като сестра ми преди години когато баща ми я е чакал пред дискотеката с разбрицаната кола :D Но ест след първите пъти се е отказал :D Та как да подходя 8-)

Converse333
07-01-2009, 20:16
Ами кажи:
-Мамо,тате ще има парти еди къде си тази вечер...Всички от компанията са решили да ходят,може ли да отида?
Ако трябва им кажи,че ще се върнеш по-рано от вечерния час (ако имаш) и ще те пуснат. ;)

Rofl4e
07-01-2009, 20:47
просто казваш отивам на дискотека :-o не виждам нищо сложно

какви тактики какви 5 лв... ?

Tempest
07-01-2009, 21:45
мм аз на наще им съобщих преди 2 дена, че след ден-два ше ходя на дискотека и те "ми хуу" :D

Nakadah
07-01-2009, 21:50
ти първо се научи да пускаш теми бе готин, а после се научи да говориш и накрая питай ваще как да отидеш на дискотека нищо че дори нямаш годините...

ghetto_superstar
07-01-2009, 22:14
:lol:
...А защо трябва да ги питаш...?
Просто кажи,че излизаш с фр и ше се забавлявате...задължително ли е да уточняваш къде? :D

Biskfitka
07-02-2009, 07:45
:lol:
...А защо трябва да ги питаш...?
Просто кажи,че излизаш с фр и ше се забавлявате...задължително ли е да уточняваш къде? :D+1
Обаче е важно на колко години си 8-)
А забелязала съм ,че докато питаш ''Може ли..?'' в повечето случаи ти отказват.Направо им кажи ''Отивам на дискотека''(например)...

lipstik
07-02-2009, 09:37
Ем той дори да каже "отивам на дискотека" пак могат да му откажат.

DiScOnEcTeD
07-02-2009, 09:55
Ами кажи:
-Мамо,тате ще има парти еди къде си тази вечер...Всички от компанията са решили да ходят,може ли да отида?
Ако трябва им кажи,че ще се върнеш по-рано от вечерния час (ако имаш) и ще те пуснат. ;)
ЗА кво трябва да лъже кажи отивам на дискотека ще се върна до толкова си часа и им ксжи че не искаш баща ти да те взима и тва за кво трябва да лъжеш или въобще да имаш тактика

sexa_na_kompleksa
07-02-2009, 10:41
Кажи, че всичките ти приятелки ще ходят и ще се чувстваш изолирана, ако не отидеш и ти. Кажи им с кого ще бъдеш, в коя точно дискотека и кога ще се прибереш.

Converse333
07-02-2009, 11:22
Ами кажи:
ЗА кво трябва да лъже кажи отивам на дискотека ще се върна до толкова си часа и им ксжи че не искаш баща ти да те взима и тва за кво трябва да лъжеш или въобще да имаш тактика

Аз не съм казала,че трябва да лъже.Казах,че може да се върне по-рано от вечерния час,ако ходи за пръв път на дискотека.

Tempest
07-02-2009, 11:32
как да им кажеш... давам ти начален тласък: а,б,в,г,д,е,ж,з,и,й,к,л,м,н,о,п,р ,с,т,у,ф,х,ц,ч,ш,щ,Ь,ь,ю,я :)

ако с тия 30 букви, че даже и с по-мялко може, можеш да сформираш едон изречение, въпросително да е, и да ги попиташ може ли... естествено не трябва да се оливаш, не трябва да казваш едно, а да направиш друго, щото втори път няма да те пуснат... ако са разбрани хора, ше те пуснат ;)

KimBerLy1912
07-02-2009, 11:37
Ами кажи:
Това е много добра идея.... Един-два-пет пъти ако трябва се прибери преди вечерния час...И ваще ще видят,че могат да разчитат на теб..И може и да отпадне вечерния час..Или поне ще е по-докъсно...
Прояви сериозно и отговорно отношение,и след време няма да съжеляваш... : )

Tempest
07-02-2009, 12:03
сериозно отношение трябва да се проявява и към правописа... няма да съжЕляваш, вОобще :D

KimBerLy1912
07-02-2009, 12:16
сериозно отношение трябва да се проявява и към правпоиса... няма да съжЕляваш, вОобще :D
:D Цял живот се мъча да пиша съжАлявам с А... Но не ми се пллучава...Мислех,че вече сте свикнали... Въобще не знаех,че съжЕляваш за тва :D :D

Biskfitka
07-02-2009, 13:57
Ем той дори да каже "отивам на дискотека" пак могат да му откажат.Е,може да.Имам предвид,че някои родители свикват така децата им да ги питат за всичко.И стане момичето/момчето на 18 (например) и при поредното питане родителите и не я/го пускат,защото са свикнали да зависи само от тяхното мнение.
П.С. Казвам го,защото съм виждала доста такива примери..

someonerandom
07-02-2009, 18:05
Аз например никога няма да кажа 'може ли'някакси глупаво ми звучи...най-често(ако съм сигурен че няма да има проблем)си казвам просто излизам с еди-кого си(ако го познават)или 'отивам еди-къде си'.Иначе за дискотеката бих казал'Ами едни приятели ме викат на дискотека,нещо против да отида.Ще сме доста хора' или нещо такова

ysmiFchiCa
07-02-2009, 19:06
Миии например за мен:
Идва бпатовчедка ми на гости и нали си говорят с майка ми и тя по едно време пита:
-Ми ти Мони ходиш ли на дискотека?
Аз поглеждам майка ми ... и викам:
- Ми не знам дали ми дават ... ама иначе не.
Майка ми:
-Че ти не си ме питала ? Като искаш си върви с приятелките ти ... 8-)

Така че викни братовчедка ти ... де да знаеш .. може и при теб така да се развият нещата :razz: