PDA

View Full Version : зодия овен...

isthislove
07-02-2009, 00:22
Искам да ви попитам същото и за зодия овен с какво впечетление сте останали към тая зодия.. от към мъжкия пол дали изневеряват и дали лажат половинката си ?... :)

mArMaLaDkA
07-02-2009, 04:26
Оо, мамка му, спрете се вече! Егати и суеверните тийнове! Всичко си е до човек. Ако този, който харесваш е Овен и ние ти кажем, че представителите на тази зодия са такива и онакива, какво? Ще заебеш всичко, само защото си чула/прочела нещо си за дадената зодия, де мек, някакви жалки общи знаменатели? Ха-ха! :?

AnzaRe
07-02-2009, 04:41
Попитай батко Гугъл. :lol:

mechtaq_za_teb
07-02-2009, 05:05
Стига де.... зодия та зодия! Ами не зависи от зодията!

MiseryBusiness
07-02-2009, 05:32
:lol:

THeCheRry
07-02-2009, 05:39
Искам да ви попитам същото и за зодия овен с какво впечетление сте останали към тая зодия.. от към мъжкия пол дали изневеряват и дали лажат половинката си ?... :)

ами незнам ама определено НЕ ЛААЖАТ а ЛЪЖАТ

xplay
07-02-2009, 06:10
Ем не знам... Познавам само един индивид от тази зодия.. и то само от скайп. Понеже говорим постоянно, съм останала с впечатлението, че не е женкар, пич е. :)

bog4eto
07-02-2009, 06:47
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

RaZzer
07-02-2009, 06:57
Слез на Земята!!! :grin:

DJ_Mrav4o
07-02-2009, 07:34
Гаджето ми е овен, ама к'во от т'ва?! :lol: То си е до човека, не до зодията

DevilWish
07-02-2009, 07:47
ОМФГ :# Пробвай с всички от зодиака и ще си намериш правилния :Д

soul1199
07-02-2009, 10:16
:razz: :razz: :razz:

lifelesscorpse
07-02-2009, 10:44
Егати...аз съм овен и сега ще изкарате сигурно,че всички момичета са такива или онакива,само защото са зодия овен...Щото вече и такива съм чувала... :? :o Ненормална работа...Вместо само да се чудите на какво да вярвате,по-добре си създайте свое виждане...Както и да е...

lipstik
07-02-2009, 12:17
Аз съм овен :P

soul1199
07-02-2009, 12:47
Аз съм овен :Pи аз,ама съм моми4е,кога си роден? :)

NaNa_SladuRana
07-02-2009, 15:01
самонадеяни,нетктични,обич ат да се хвалят,бъбриви,смели инатмета са излезеш ли с такъв на среща,бъди точна,защото мразят да чакат,ще ти го натяквят до безкрай :?

Yancheto
07-02-2009, 20:06
самонадеяни,нетктични,обич ат да се хвалят,бъбриви,смели инатмета са излезеш ли с такъв на среща,бъди точна,защото мразят да чакат,ще ти го натяквят до безкрай :?

Тру,аз съм овен и съм същата :D ... По въпроса, не бих изневерявала,честна съм ,не умея да лъжа и ми е страшно неприятно да го правя.

AliceSw
07-02-2009, 22:01
хах, психопрофил на мъжа овен е невъзможено да се направи...общувай с него, ако те обикне и ти го каже, ще имаш целия свят от него...ако не се получи отведнъж се чака....адски много

иначе самовлюбени, самонадеяни, саможиви!!!, обичат хората, но мразят хората да им се бъркат в личния живот, да ги насилват, когато веднъж са с някой, това е начало на история, която не свършва

честно казано. изневеряват доста даже...чисто физически обаче...в смисъл, изневеряват, защото мразят несигурните хора, някакъв чиста проба инстинкт

обичат мнооооого слино, което не е гаранция, че няма да изневерят, за тях по-силна в пъти е психическата изневяра /че си пожелал друг/ не, че си бил с друг

malka_sladkka
07-03-2009, 06:27
Попитай батко Гугъл. :lol:

не беше ли чичко :lol:

Forester
07-04-2009, 00:03

Тру,аз съм овен и съм същата :D ... По въпроса, не бих изневерявала,честна съм ,не умея да лъжа и ми е страшно неприятно да го правя.

+1

и аз съм овен

ElinoOor
07-04-2009, 04:31
кво общо има зодията :smt104

BleedingSoul
07-04-2009, 05:11
Страстна зодия.. :oops: :oops: :oops:

anyfany2
07-04-2009, 06:06
Мъжът ОВЕН

Кое прави мъжа Овен толкова секси?
Носи те на ръце. Романтичният мъж овен би направил всичко за щастието ти – цветя, концерти, страстни целувки...
Похотливата му креативност те подлудява. Той прекарва голяма част от времето си в премислянето на интересни фантазии... и изпробването им върху теб.
Държи всичко под контрол. От планирането на съвместния ви уикенд до това какво се случва в спалнята – всичко е перфектно изпипано, а твоята роля е единствено да се отпуснеш и наслаждаваш.

Как да спечелиш сърцето му?
Овенът ужасно си пада по предизвикателствата, така че ако си поиграеш на недостъпна ще успееш да разпалиш интереса му. Примерен сценарий: Най-безсрамно флиртувай с него (като „срамежливо“ докосваш ключицата си), след това задръж темпото и го изчакай да поиска номера ти. Така ще те иска повече.

Какво го дразни?
Обича спонтанните забавления – независимо дали става дума за импровизирана среща или едно бързо в гардеробната по време на парти. При най-малкия ти опит да направиш дългосрочни планове (например да уреждаш лятната ви ваканция през януари) ще го накарат да се почувства притиснат до стената.

Секси трик, за който мечтае
Заведи го на шопинг обиколка за бельо (ще получиш бонус точки, ако го замъкнеш в пробната за предварителен преглед). Пред гледката на палавото ти облекло, богатото му въображение ще се развихри.

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

Hilary_
07-04-2009, 07:17
... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Много тъп въпрос бих казала ... :razz: :razz: Се едно да питаш за всеки един ден от годината, в който някой се е родил кво мислим.. :? :?

exclusive__16
07-04-2009, 08:25
АЗ СЪМ ОВЕН .... :P

co0L_gIrL
07-04-2009, 20:05
АЗ СЪМ ОВЕН .... :P

и аз :D

beachy_bunny
07-04-2009, 20:21
с ругато да си нямаш работа :D

Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 08:49
мойта зодия...страшно големи инати сме ... но наумим ли си нещо го постигаме на фсяка цена .. :)

alex861
08-05-2009, 11:22
Бившата ми приятелка е Овен.Тя е момичето което за пръв път ме накара да обичам от цялото си сърце.За времето през което бяхме заедно, ми показа ,че няма друга като нея.Невероятен човек е. Ако спорите за нещо едва ли ще можеш да го убедиш в обратното на това което тои мисли.

slun4ice_90
08-06-2009, 17:22
мойта зодия...страшно големи инати сме ... но наумим ли си нещо го постигаме на фсяка цена .. :) Най-яката зодияяя!И аз съм овен,няма други като нас наистина! :) :grin: :grin: :-P

Snickers
08-06-2009, 17:33
Хах.
Импулсивен. Ама наистина импулсивен. Умеят да разбират хората до себе си, дават добри съвети, започнат ли нещо го правят до край. Мразят отказите. Нежен и раним. Изгарящи, всичко им идва от вътре. Ако нещо не им харесва-не го правят. Настоятелни са. Кипят от енергия. О.о още колко определения мога да дам. С една дума - НЕВЕРОЯТНИ СА!

най-добрия ми приятел е овен и... говоря от лични наблюдения.

slun4ice_90
08-06-2009, 17:46
Хах.
Импулсивен. Ама наистина импулсивен. Умеят да разбират хората до себе си, дават добри съвети, започнат ли нещо го правят до край. Мразят отказите. Нежен и раним. Изгарящи, всичко им идва от вътре. Ако нещо не им харесва-не го правят. Настоятелни са. Кипят от енергия. О.о още колко определения мога да дам. С една дума - НЕВЕРОЯТНИ СА!

най-добрия ми приятел е овен и... говоря от лични наблюдения. Най-доброто описание даде,но наистина има още доста положителни и отрицателни черти.Бях чела в една книга за зодии,че сме й най-чаровните от всички зодии. :grin: :-P

scanadal
08-06-2009, 17:49
Аве няма по-готина зодия от Лъв :grin:
Просто Царят... :oops:

Snickers
08-06-2009, 17:52
Хах.

най-добрия ми приятел е овен и... говоря от лични наблюдения. Най-доброто описание даде,но наистина има още доста положителни и отрицателни черти.Бях чела в една книга за зодии,че сме й най-чаровните от всички зодии. :grin: :-P Ами не знам, той е чаровен, наистина. Имате една такава могъща сила... не мога да я опиша. Може да зареди и най-безсилния човек с енергия. Страстни сте. Спори, дори да знае, че греши... хах, и баща ми е овен и... бе, хубава зодия сте. Аз много се разбирам с овните. 8-)

Snickers
08-06-2009, 17:53
Аве няма по-готина зодия от Лъв :grin:
Просто Царят... :oops:асцендента ми е лъв ;/
8-)

slun4ice_90
08-06-2009, 18:06
Ето какво намерих за моята зодия: http://primen-silvanka.blogspot.com/2008/08/blog-post_1751.html

Snickers
08-06-2009, 18:14
^сега ще го прочета
преди имах едно точно описание за зодиите, ама наистина точно. наблюдател (набл'давал в продължение на години) описваше. доста точен беше, ако го намеря ще ти го пратя на ЛС, ако изявяваш желание.

slun4ice_90
08-06-2009, 18:18
^сега ще го прочета
преди имах едно точно описание за зодиите, ама наистина точно. наблюдател (набл'давал в продължение на години) описваше. доста точен беше, ако го намеря ще ти го пратя на ЛС, ако изявяваш желание. Ще съм ти много благодарна,ако го намериш и ми го пратиш.По принцип и аз много се ровя и чета,за да научавам повече неща. :)

AFT
08-06-2009, 18:30
И аз съм овен... Мисля, че Snickers най-добре го каза (btw искам и аз това описание от наблюдател, ако може ^^ ) и не защото каза все хубави неща. ;д В един сайт бях чела, че овните пък имат най-много отрицателни черти или нещо подобно. о_O Но от друга страна не трябва да разчиташ на това, че щом е овен, значи е 100% такъв.

galu6a
08-06-2009, 18:35
приятелят ми е зодия овен :-D ами заедно сме от година без да сме се разелали дори за час :-D да чукна да дърво прави си изводи.междодругото аз съм телец :-D

oasis
08-06-2009, 18:41
Snickers прати и на мен, ако го намериш. (:

lipsvashh_mi
08-06-2009, 19:07
имам няколко познати овена и бих казала,че са мили хора,които държат на човека до себе си и трудно биха изневерили..о пък не вярвам много в зодиака и всичко си зависи от самия човек и типа характер :)

alex861
08-07-2009, 03:19
мойта зодия...страшно големи инати сме ... но наумим ли си нещо го постигаме на фсяка цена .. :) Най-яката зодияяя!И аз съм овен,няма други като нас наистина! :) :grin: :grin: :-P
така е
съгласен съм.
наумите ли си нещо,край :lol:

isthislove
09-29-2009, 21:05
И аз съм овен наистина сме много имполсивни .. ако някои ми докосне момичето или пък недаи си боже одари мога да саборя света за нея :D апак от ревност може и да обия.. несам такаф гад но .. когато откача

ShtrudeL
09-29-2009, 21:08
уу какъв импОлс прелетя

ShtrudeL
09-29-2009, 21:09
И аз съм овен наистина сме много имполсивни .. ако някои ми докосне момичето или пък недаи си боже одари мога да саборя света за нея :D апак от ревност може и да обия.. несам такаф гад но .. когато откача

Как си минал първи клас?! Оо

Spider4eto
09-29-2009, 22:04
лАжат, лАжат много яко. Най-шибаната зодия са Овните...

BuzkatA
09-29-2009, 23:23
Жените овен са уникално красиви но са и много гадни по характер :D

Spider4eto
09-29-2009, 23:26
Аз съм жена овен, ама чак пък да съм уникално красива.... :-o

BuzkatA
09-29-2009, 23:30
Аз съм жена овен, ама чак пък да съм уникално красива.... :-o

еми сигурно има изключения :D

но наистина овничките сте красавици

isthislove
09-30-2009, 13:47
защо питаш как съм минал 1 клас .. просто неми се занимава да пиша правилно тфа е аслдйасксйда;дласдас пак и несам в час по бг .. тфа е пука ми ..

ShtrudeL
09-30-2009, 13:53
защо питаш как съм минал 1 клас .. просто неми се занимава да пиша правилно тфа е аслдйасксйда;дласдас пак и несам в час по бг .. тфа е пука ми ..

Защото си глупав. Не може един нормален човек да пише толкова неграмотно. Не знаеш колко ми падат в очите такива,независимо какви други качества притежават. И би трябвало да ти пука. Какво е тва: "Не ми се занимава да пиша правилно"? О.о Или го можеш или не. ТИ не го можеш => (тоя знак е "следователно",за да не се чудиш) си глупав.

vikipf
09-30-2009, 14:15
И аз съм овен.

isthislove
10-05-2009, 05:25

Защото си глупав. Не може един нормален човек да пише толкова неграмотно. Не знаеш колко ми падат в очите такива,независимо какви други качества притежават. И би трябвало да ти пука. Какво е тва: "Не ми се занимава да пиша правилно"? О.о Или го можеш или не. ТИ не го можеш => (тоя знак е "следователно",за да не се чудиш) си глупав.

какав ти е проблема бе я го духаи ... не ми пука за твоето мнение.. или пиши по темата или се испаряваи и аз също мразя такива като тебе.. не по темата кфо ще ме обучаваш ли глупаф сам бил аи мн дане знаеш каф съм И КОИ СЪММ...

LovelyGirl
10-05-2009, 07:55
Овните са отвратително проклета зодия :?

anyfany2
10-05-2009, 08:12
Овните са отвратително проклета зодия

Само понякога.. Когато се наложи..
:grin:

ShtrudeL
10-05-2009, 11:59

какав ти е проблема бе я го духаи ... не ми пука за твоето мнение.. или пиши по темата или се испаряваи и аз също мразя такива като тебе.. не по темата кфо ще ме обучаваш ли глупаф сам бил аи мн дане знаеш каф съм И КОИ СЪММ...

Аз проблеми нямам. Просто констатирам,че си неграмотен. Ужасно неграмотен. Като не ти пука не ми отговаряй. Какво да не знам? Че то си личи от километри,че си зле с правописа. ТОлкова е грозно,че си нямаш и идея.

iiirish
10-05-2009, 12:05
зодията няма значение, важен е човекът и неговият характер. макар че като ми се ядоса мъжо ми вика "ама че си овен" :D

slun4ice_90
10-05-2009, 13:43
зодията няма значение, важен е човекът и неговият характер. макар че като ми се ядоса мъжо ми вика "ама че си овен" :D Едно момче от моята копания,като започне.."Тъп овен,ама го прави много смешно,като малко дете"... :razz: И аз му викам:"Тъпа деба",щото е дева... :lol: Готини сме си,спор няма. :grin:

icecream3
10-05-2009, 14:55
Какво значение има каква зодия си??Един човек винаги може да бъде печен независимо коя зодия е....Колкото до мъжа овен-печени са :) , но едно момче може да бъде печено и ако е зодия риби примерно ;)

LoveRetroMusic
10-05-2009, 15:02
Брат ми е зодия овен, тааа той е на 11 и е раздвоен между 2 момичета, но всъщност има чувства към трето, но с него не може да се получи, защото има приятел, който й е предложил по скайп, но сега момчето си е забравило паролота и не могат да си пишат, това е шанс за брат ми, остават първите 2 момичета, ноо той не може да определи в коя е влюбен за това взема третата :)