View Full Version : Проникването.
venom0706
07-03-2009, 05:33
Приятелката ми е девствена,а аз имам доста дебела главичка на пениса.Прбовахме да правим секс веднъж,но не можах да и го вкарам,не бяхме взели и лубрикант.Въпросът ми е,как да успея да проникна в нея?Ако сложим лубрикант,дали ще стане,в предвид дебелата главичка на пениса ми,или пак няма да успея?А ако тя застане върху мен и просто му седне и си го намести дали ще стане?Задължителна ли е мисионерската?Дайте съвет как най-лесно да го вкарам.Мерси предварително. :)
П.С Аз съм на 16,тя на 15.
vesi1985
07-03-2009, 06:07
ако имаш нужда от помощ - ВИКАЙ!
:D
Ilikeliljon
07-03-2009, 06:29
Пробвай с лубрикант иначе относно позите. Повечето момичета предпочитат мисионерската, но напоследък все по-често се избира тя да е отгоре, за да може тя да регулира процеса на проникване и да не я боли толкова, но не знам, аз все си мисля, че мисионерската е най-добрия вариант. :) :)
venom0706
07-03-2009, 06:31
Да,но на мисионерската на мен ми е по-неудобно...Сигурно ли е,че ще успея да проникна,ако сложа лубрикант?
Ilikeliljon
07-03-2009, 06:38
Хм, защо да ти е по-неудобно, какво му е неудобното? Ами то на този свят нищо сигурно няма, пробвай и ще разбереш. Но трябва и тя да е добре овлажнена, както и ти да си си го намазал добре с лубрикант :) :)
venom0706
07-03-2009, 06:42
А на нея мога ли да и сложа лубрикант?За всеки случай...
Ilikeliljon
07-03-2009, 06:46
Ами можеш да и сложиш да, но ако е овлажнена не виждам голям смисъл, но има вероятно при проникването да стане суха, защото понякога възбудата спада и тя спира да се овлажнява, така че можеш и на нея да и сложиш. :) :)
NeZaPoznat
07-03-2009, 07:53
Добреее добрееее ... похвали се !
Айде сега спирай да чаткаш и отивай да чу*аш ....
Ееей мързелив народ беееееее :?
За всичко вика неволята 8)
mOBSCENE
07-03-2009, 07:53
Не при всички става от първия път!Какво като имаш голяма главичка?
Ти не пробва ли първо с пръсти?
Пробваш с един..след това два ..три и чак тогава опитваш с члена си.
Мойта приятелка чак на 3тия път я отвориха както трябва..нещо била много тясна :-D ..
П.П бъди внимателен. :-o
slun4evka
07-03-2009, 07:54
абе с пръсти я отвори и после ... знаеш :)
Ако ще и е за пръв път недей да я отваряш с пръсти... Не е ли по-добре да изживее първия си път както трябва? Дали ще е с пръсти или с пенис.. пак ще я боли. :wink:
Използвайте лубрикант и гледай да я възбудиш максимално :)
УсПеХ!
mOBSCENE
07-03-2009, 09:34
xplay първият и път няма как да е с пръсти!Просто неможе да я отвори с тях..болката е различна..Всмисъл по-лека!
По-добре да не тормози момичето.
А за възбуждането е ясно..то трябва да си голям кретен за да не се сетиш!
:? :? :?
xplay първият и път няма как да е с пръсти!Просто неможе да я отвори с тях..болката е различна..Всмисъл по-лека!
По-добре да не тормози момичето.
А за възбуждането е ясно..то трябва да си голям кретен за да не се сетиш!
:? :? :?
Казах си мнението.. и друг път съм забелязала, че с теб сме на различни мнения. Не е нужно да ми обясняваш кое как е.
При отваряне по-внимателно и по-бавно, даже можеш да пробваш преди ерекция да проникнеш и да еректираш в нея, по принцип отварянето е тежка работа, а и да ти кажа братле тия дето отварят обикновено са некви междинни гари, т.е. много е вероятно само заради отварянето да е с тебе, и после да те зареже :(
Чувал съм за 1 истински случай при който една я отворили с крак на кукла, ама не ти го препоръчвам, просто е смешна случка :razz:
guinessgirl
07-03-2009, 12:30
направо с kyрa бе.
по-добре в мисионерската.
hamacs563
07-03-2009, 14:42
Културата (общата сексуална култура) си казва думата :o
krem4et0
07-03-2009, 15:20
Стига с това "отваряне" все едно е консерва русенско варено. Ако е възбудена, овлажнена, ако се е отпуснала и спокойна, нещата са прости и лесни. не гледай на това като на тежък физически труд, а като на интимно преживяване между вас. Нека проникването стане естествено продължение на любовната ви игра, нека просто това е завършека на един хубав интимен акт.
nemo_awp
07-03-2009, 15:28
Какъв лубрикант е :D :D естественото най-добро :) :D :P
SpOrTs_GiRl
07-03-2009, 15:29
Стига с тия пръсти, бе ...... С пръст не можеш да я отвориш. Ако ще и с морков да е, пак ще я боли, нали?
venom0706
07-03-2009, 16:04
Пробвах и мисионерска,и тя върху мен,сложихме и лубрикант,но пак не стана..Докато беше отгоре и си го вкара с ръка,почти стана,но беше тясна,а и нали главичката ми е дебела,и не успя да влезе.Вече губя надежда дали някога ще успея да проникна в нея....Явно не правя нищо като хората... :(
venom0706
07-03-2009, 16:21
Моля за съвети... :cry:
krem4et0
07-03-2009, 16:22
Ако съм достатъчно възбудена и мокра, няма да усетя какво влиза. Трябва да тече, бе човек. Като я пипнеш ръката ти да е мокра, а не да има влага по пръстите.
Ако съм достатъчно възбудена и мокра, няма да усетя какво влиза. Трябва да тече, бе човек. Като я пипнеш ръката ти да е мокра, а не да има влага по пръстите.
Забравяш,че това са първите и сексуални контакти и необходимото отпускане е трудно постижимо.Не всички се навлажняват толкова много.
venom0706
07-03-2009, 16:27
Ем тя се овлажнява,но отвора пак си остава тесен,въпреки че вкарвам пръсти....
Разширяването на вагиналните мускули първите няколко пъти ще е трудничко,опитвайте пак и пак и със всеки изминал път ще влиза повече.И един ден ще се наслаждавате взаимно на секса.
venom0706
07-03-2009, 16:35
Дам,но вече няколко пъти опитвахме и все не мога да и го вкарам,чувствам се ужасно пред нея..
Дам,но вече няколко пъти опитвахме и все не мога да и го вкарам,чувствам се ужасно пред нея..
Нямаш вина за случилото се,нито пък тя.Явно изпитва и болка и не може да се отпусне на макс.Ще видиш,че съвсем скоро като посвикне със това,ще се отпусне и ще става все по приятно.
krem4et0
07-03-2009, 16:40
Аз и до ден днешен съм доста тясна. НО първият ми път беше след леко хапване(сготвено от мъжа), малко вино и 5 часа любовна игра. Бях си доста влажна и отпусната. Естествено, че в момента, когато това стана имаше лека тъпа болка, но в последствие е имало пъти, в които ме е боляло в пъти повече. При възбуда влагалището нараства 3 пъти на само на дължина. След като той не може да проникне в нея, значи тя не е възбудена. Сори, ама си е така. Защо не пробва да проникне в нея малко преди да е възбуден до край. Големината на члена варира, а ако чака пълната си възбуда, то той ще е определено и по дълъг, и по-дебел. Просто трябва да бъдеш нежен и търпелив. Мисионерската поза с възглавничка под кръста е най-удачна. Помоли я да разтвори широко крака. така влагалището става по-широко, но внимавай!!! по-късо. Проникни така, но много малко. Остани в нея без да се движиш, за да свикне с размера.
venom0706
07-03-2009, 16:57
Да,но дори като тръгна да и го вкарам и не стане,от мисълта че не съм успял ерекцията ми спада и става още по-кофти ситуацията. :(
Добре бе пич нали ти казах, вкарай и го нееректирал, и после вече тръгвай да еректираш колкото можеш, така ще стане, като по друг начин не иска, освен тва, тва не е нещо което си остава с тия размери, все пак цяла бебешка глава би трябвало да може да мине от там 8) :shock: , а и като цяло ако не обичаш да лижеш, тва вече си е твой проблем, но без :P всеки го вкарва по-трудно :grin:
krem4et0
07-03-2009, 17:40
Да,но дори като тръгна да и го вкарам и не стане,от мисълта че не съм успял ерекцията ми спада и става още по-кофти ситуацията. :(
E, споко де. Първите сексуални опити не са от най-приятните. Просто не си го поставяйте като фикс идея. Ако стане-стане, ако не....какъв е проблемът? нали е с теб, нали я гушкаш, нали сте интимни. Сексът е много повече от проникване на пенис във вагина. Това всъщност е най-последното нещо в секса. Той е интимност между двамата, а не техника. Когато интимността между вас е на нужното ниво, телата ви ще желаят неистово това сливане. Тя на колко години е?
LostSelf
07-03-2009, 17:40
Недей да се самообвиняваш,нормално е тя да изпитва болка,притеснение и тем подобни,това до голяма степен влияе.Предразположия,давай полека,нека тя те напътства.А имайте в предвид че има момичета с по-дебел химен и понякога дори се налага да се отстрани оперативно.
Приятелят ми също има по-дебел пенис,трябваха му 2 дена и 4-5 опита за да успее и въпреки това отвреме на време все още изпитвам болка,особено когато избързаме и не съм добре овлажнена.
Ако се обичате и си имате доверие бъдете търпеливи и всичко ще си дойде на мястото. :)
venom0706
07-03-2009, 17:55
E, споко де. Първите сексуални опити не са от най-приятните. Просто не си го поставяйте като фикс идея. Ако стане-стане, ако не....какъв е проблемът? нали е с теб, нали я гушкаш, нали сте интимни. Сексът е много повече от проникване на пенис във вагина. Това всъщност е най-последното нещо в секса. Той е интимност между двамата, а не техника. Когато интимността между вас е на нужното ниво, телата ви ще желаят неистово това сливане. Тя на колко години е?
На 15 е.
krem4et0
07-03-2009, 18:00
Аха, рано й е да разбере точно какво имам предвид. Защо не изчакаш да попорасне малко, а?
venom0706
07-03-2009, 18:05
Вече сме го обсъдили и двамата мислим че сме готови.
krem4et0
07-03-2009, 18:16
А ти правили ли си секс? Абе не го мислете. Сексът не се мисли. той се случва просто между двама души в най-подходящия момент. И аз съм имала такива проблеми. Просто не беше и добър момент за връзката ни. След известно време нещата станаха от раз. Бяхме напълно сигурни в желанието и връзката си.
SpOrTs_GiRl
07-03-2009, 18:17
Пробвах и мисионерска,и тя върху мен,сложихме и лубрикант,но пак не стана..Докато беше отгоре и си го вкара с ръка,почти стана,но беше тясна,а и нали главичката ми е дебела,и не успя да влезе.Вече губя надежда дали някога ще успея да проникна в нея....Явно не правя нищо като хората... :(
Ехей, я не се обвинявай, вината далеч не е твоя. Не си мисли, че винаги става от пърия път и че първите ви пъти ще бъдат особено розови.. Ще стане, не се притеснявай, аз понякога едвам тампон си слагам.....
Аз честно да си кажа не мога да си предстява колко пък толко ти е дебел, че не фляя и не фляя 8-)
slun4evka
07-04-2009, 08:41
При отваряне по-внимателно и по-бавно, даже можеш да пробваш преди ерекция да проникнеш и да еректираш в нея, по принцип отварянето е тежка работа, а и да ти кажа братле тия дето отварят обикновено са некви междинни гари, т.е. много е вероятно само заради отварянето да е с тебе, и после да те зареже :(
Чувал съм за 1 истински случай при който една я отворили с крак на кукла, ама не ти го препоръчвам, просто е смешна случка :razz:
а нененене ... :razz: :razz: :razz: :razz: с крак на КУКЛААА ..... майкаааа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
pe4enkata
07-04-2009, 12:49
Да ползвай
доста лубрикант трябва :)
аз пък познавам един, който отрязал една защото била девстена и оная се отворила с дръжката на метлата :D
LetTheMusicTalks
07-10-2009, 17:07
аз съм на 16 тя е на 15 :? :shock:
Вече сме го обсъдили и двамата мислим че сме готови.
Еии-има надежда още.
Иначе имахме с мойта абсолютно същия проблем и решението...ами просто не спирай да опитваш. Знам че звучи тъпо но е така-рано или късно ще стане и повече няма да имате проблеми, гаранция :)
Моя съвет е пробвайте с лубрикант и кучешката. :-P
miss_kiss181
07-12-2009, 15:21
това за кучешката не ми звучи добре, защото при тази поза проникването е малко по-дълбоко и мусколите се разтягат мн повече при самото проникване и ще я боли много повече от мисонерска например. :?
KokoDjambo
07-12-2009, 16:27
Начукай и го отзад тогава !
абе позата няма много много значение, а как и го слагаш
Sevgincho
07-12-2009, 16:55
ако имаш нужда от помощ - ВИКАЙ!
:D
:razz: :razz:
sunnymoon
07-12-2009, 19:43
ми, лично мое мнение че не е удачно тя е отгоре първия път, така боли още повече и е по-трудно (личен опит), но кой знае с лубрикант може да улесните нещата доста и отново зависи от нея как тя се чувства по комфортно
beliqsmok
07-17-2009, 10:05
Много зависи от това до каква степен си я възбудил .. колкото по дълга е любовната игра преди акта толкова по-влажна ще е отдолу :) и даже и тогава да не стане .. сложете лубрикантче и сичко ще е наред ;-)
AnincetoSexy
07-17-2009, 11:10
Спри парафина .. :lol: :lol: