PDA

View Full Version : Проникването.

venom0706
07-03-2009, 05:33
Приятелката ми е девствена,а аз имам доста дебела главичка на пениса.Прбовахме да правим секс веднъж,но не можах да и го вкарам,не бяхме взели и лубрикант.Въпросът ми е,как да успея да проникна в нея?Ако сложим лубрикант,дали ще стане,в предвид дебелата главичка на пениса ми,или пак няма да успея?А ако тя застане върху мен и просто му седне и си го намести дали ще стане?Задължителна ли е мисионерската?Дайте съвет как най-лесно да го вкарам.Мерси предварително. :)

П.С Аз съм на 16,тя на 15.

vesi1985
07-03-2009, 06:07
ако имаш нужда от помощ - ВИКАЙ!
:D

Ilikeliljon
07-03-2009, 06:29
Пробвай с лубрикант иначе относно позите. Повечето момичета предпочитат мисионерската, но напоследък все по-често се избира тя да е отгоре, за да може тя да регулира процеса на проникване и да не я боли толкова, но не знам, аз все си мисля, че мисионерската е най-добрия вариант. :) :)

venom0706
07-03-2009, 06:31
Да,но на мисионерската на мен ми е по-неудобно...Сигурно ли е,че ще успея да проникна,ако сложа лубрикант?

Ilikeliljon
07-03-2009, 06:38
Хм, защо да ти е по-неудобно, какво му е неудобното? Ами то на този свят нищо сигурно няма, пробвай и ще разбереш. Но трябва и тя да е добре овлажнена, както и ти да си си го намазал добре с лубрикант :) :)

venom0706
07-03-2009, 06:42
А на нея мога ли да и сложа лубрикант?За всеки случай...

Ilikeliljon
07-03-2009, 06:46
Ами можеш да и сложиш да, но ако е овлажнена не виждам голям смисъл, но има вероятно при проникването да стане суха, защото понякога възбудата спада и тя спира да се овлажнява, така че можеш и на нея да и сложиш. :) :)

NeZaPoznat
07-03-2009, 07:53
Добреее добрееее ... похвали се !

Айде сега спирай да чаткаш и отивай да чу*аш ....

Ееей мързелив народ беееееее :?

За всичко вика неволята 8)

mOBSCENE
07-03-2009, 07:53
Не при всички става от първия път!Какво като имаш голяма главичка?
Ти не пробва ли първо с пръсти?
Пробваш с един..след това два ..три и чак тогава опитваш с члена си.
Мойта приятелка чак на 3тия път я отвориха както трябва..нещо била много тясна :-D ..

П.П бъди внимателен. :-o

slun4evka
07-03-2009, 07:54
абе с пръсти я отвори и после ... знаеш :)

xplay
07-03-2009, 09:18
Ако ще и е за пръв път недей да я отваряш с пръсти... Не е ли по-добре да изживее първия си път както трябва? Дали ще е с пръсти или с пенис.. пак ще я боли. :wink:
Използвайте лубрикант и гледай да я възбудиш максимално :)
УсПеХ!

mOBSCENE
07-03-2009, 09:34
xplay първият и път няма как да е с пръсти!Просто неможе да я отвори с тях..болката е различна..Всмисъл по-лека!
По-добре да не тормози момичето.
А за възбуждането е ясно..то трябва да си голям кретен за да не се сетиш!

:? :? :?

xplay
07-03-2009, 09:46
xplay първият и път няма как да е с пръсти!Просто неможе да я отвори с тях..болката е различна..Всмисъл по-лека!
По-добре да не тормози момичето.
А за възбуждането е ясно..то трябва да си голям кретен за да не се сетиш!

:? :? :?

Казах си мнението.. и друг път съм забелязала, че с теб сме на различни мнения. Не е нужно да ми обясняваш кое как е.

IRule
07-03-2009, 11:45
При отваряне по-внимателно и по-бавно, даже можеш да пробваш преди ерекция да проникнеш и да еректираш в нея, по принцип отварянето е тежка работа, а и да ти кажа братле тия дето отварят обикновено са некви междинни гари, т.е. много е вероятно само заради отварянето да е с тебе, и после да те зареже :(

Чувал съм за 1 истински случай при който една я отворили с крак на кукла, ама не ти го препоръчвам, просто е смешна случка :razz:

guinessgirl
07-03-2009, 12:30
направо с kyрa бе.
по-добре в мисионерската.

hamacs563
07-03-2009, 14:42
Културата (общата сексуална култура) си казва думата :o

krem4et0
07-03-2009, 15:20
Стига с това "отваряне" все едно е консерва русенско варено. Ако е възбудена, овлажнена, ако се е отпуснала и спокойна, нещата са прости и лесни. не гледай на това като на тежък физически труд, а като на интимно преживяване между вас. Нека проникването стане естествено продължение на любовната ви игра, нека просто това е завършека на един хубав интимен акт.

nemo_awp
07-03-2009, 15:28
Какъв лубрикант е :D :D естественото най-добро :) :D :P

SpOrTs_GiRl
07-03-2009, 15:29
Стига с тия пръсти, бе ...... С пръст не можеш да я отвориш. Ако ще и с морков да е, пак ще я боли, нали?

venom0706
07-03-2009, 16:04
Пробвах и мисионерска,и тя върху мен,сложихме и лубрикант,но пак не стана..Докато беше отгоре и си го вкара с ръка,почти стана,но беше тясна,а и нали главичката ми е дебела,и не успя да влезе.Вече губя надежда дали някога ще успея да проникна в нея....Явно не правя нищо като хората... :(

venom0706
07-03-2009, 16:21
Моля за съвети... :cry:

krem4et0
07-03-2009, 16:22
Ако съм достатъчно възбудена и мокра, няма да усетя какво влиза. Трябва да тече, бе човек. Като я пипнеш ръката ти да е мокра, а не да има влага по пръстите.

x3eme
07-03-2009, 16:24
Ако съм достатъчно възбудена и мокра, няма да усетя какво влиза. Трябва да тече, бе човек. Като я пипнеш ръката ти да е мокра, а не да има влага по пръстите.
Забравяш,че това са първите и сексуални контакти и необходимото отпускане е трудно постижимо.Не всички се навлажняват толкова много.

venom0706
07-03-2009, 16:27
Ем тя се овлажнява,но отвора пак си остава тесен,въпреки че вкарвам пръсти....

x3eme
07-03-2009, 16:30
Разширяването на вагиналните мускули първите няколко пъти ще е трудничко,опитвайте пак и пак и със всеки изминал път ще влиза повече.И един ден ще се наслаждавате взаимно на секса.

venom0706
07-03-2009, 16:35
Дам,но вече няколко пъти опитвахме и все не мога да и го вкарам,чувствам се ужасно пред нея..

x3eme
07-03-2009, 16:39
Дам,но вече няколко пъти опитвахме и все не мога да и го вкарам,чувствам се ужасно пред нея..
Нямаш вина за случилото се,нито пък тя.Явно изпитва и болка и не може да се отпусне на макс.Ще видиш,че съвсем скоро като посвикне със това,ще се отпусне и ще става все по приятно.

krem4et0
07-03-2009, 16:40
Аз и до ден днешен съм доста тясна. НО първият ми път беше след леко хапване(сготвено от мъжа), малко вино и 5 часа любовна игра. Бях си доста влажна и отпусната. Естествено, че в момента, когато това стана имаше лека тъпа болка, но в последствие е имало пъти, в които ме е боляло в пъти повече. При възбуда влагалището нараства 3 пъти на само на дължина. След като той не може да проникне в нея, значи тя не е възбудена. Сори, ама си е така. Защо не пробва да проникне в нея малко преди да е възбуден до край. Големината на члена варира, а ако чака пълната си възбуда, то той ще е определено и по дълъг, и по-дебел. Просто трябва да бъдеш нежен и търпелив. Мисионерската поза с възглавничка под кръста е най-удачна. Помоли я да разтвори широко крака. така влагалището става по-широко, но внимавай!!! по-късо. Проникни така, но много малко. Остани в нея без да се движиш, за да свикне с размера.

venom0706
07-03-2009, 16:57
Да,но дори като тръгна да и го вкарам и не стане,от мисълта че не съм успял ерекцията ми спада и става още по-кофти ситуацията. :(

IRule
07-03-2009, 17:18
Добре бе пич нали ти казах, вкарай и го нееректирал, и после вече тръгвай да еректираш колкото можеш, така ще стане, като по друг начин не иска, освен тва, тва не е нещо което си остава с тия размери, все пак цяла бебешка глава би трябвало да може да мине от там 8) :shock: , а и като цяло ако не обичаш да лижеш, тва вече си е твой проблем, но без :P всеки го вкарва по-трудно :grin:

krem4et0
07-03-2009, 17:40
Да,но дори като тръгна да и го вкарам и не стане,от мисълта че не съм успял ерекцията ми спада и става още по-кофти ситуацията. :(

E, споко де. Първите сексуални опити не са от най-приятните. Просто не си го поставяйте като фикс идея. Ако стане-стане, ако не....какъв е проблемът? нали е с теб, нали я гушкаш, нали сте интимни. Сексът е много повече от проникване на пенис във вагина. Това всъщност е най-последното нещо в секса. Той е интимност между двамата, а не техника. Когато интимността между вас е на нужното ниво, телата ви ще желаят неистово това сливане. Тя на колко години е?

LostSelf
07-03-2009, 17:40
Недей да се самообвиняваш,нормално е тя да изпитва болка,притеснение и тем подобни,това до голяма степен влияе.Предразположия,давай полека,нека тя те напътства.А имайте в предвид че има момичета с по-дебел химен и понякога дори се налага да се отстрани оперативно.
Приятелят ми също има по-дебел пенис,трябваха му 2 дена и 4-5 опита за да успее и въпреки това отвреме на време все още изпитвам болка,особено когато избързаме и не съм добре овлажнена.
Ако се обичате и си имате доверие бъдете търпеливи и всичко ще си дойде на мястото. :)

venom0706
07-03-2009, 17:55

E, споко де. Първите сексуални опити не са от най-приятните. Просто не си го поставяйте като фикс идея. Ако стане-стане, ако не....какъв е проблемът? нали е с теб, нали я гушкаш, нали сте интимни. Сексът е много повече от проникване на пенис във вагина. Това всъщност е най-последното нещо в секса. Той е интимност между двамата, а не техника. Когато интимността между вас е на нужното ниво, телата ви ще желаят неистово това сливане. Тя на колко години е?

На 15 е.

krem4et0
07-03-2009, 18:00
Аха, рано й е да разбере точно какво имам предвид. Защо не изчакаш да попорасне малко, а?

venom0706
07-03-2009, 18:05
Вече сме го обсъдили и двамата мислим че сме готови.

krem4et0
07-03-2009, 18:16
А ти правили ли си секс? Абе не го мислете. Сексът не се мисли. той се случва просто между двама души в най-подходящия момент. И аз съм имала такива проблеми. Просто не беше и добър момент за връзката ни. След известно време нещата станаха от раз. Бяхме напълно сигурни в желанието и връзката си.

SpOrTs_GiRl
07-03-2009, 18:17
Пробвах и мисионерска,и тя върху мен,сложихме и лубрикант,но пак не стана..Докато беше отгоре и си го вкара с ръка,почти стана,но беше тясна,а и нали главичката ми е дебела,и не успя да влезе.Вече губя надежда дали някога ще успея да проникна в нея....Явно не правя нищо като хората... :(
Ехей, я не се обвинявай, вината далеч не е твоя. Не си мисли, че винаги става от пърия път и че първите ви пъти ще бъдат особено розови.. Ще стане, не се притеснявай, аз понякога едвам тампон си слагам.....

IRule
07-03-2009, 19:58
Аз честно да си кажа не мога да си предстява колко пък толко ти е дебел, че не фляя и не фляя 8-)

slun4evka
07-04-2009, 08:41
При отваряне по-внимателно и по-бавно, даже можеш да пробваш преди ерекция да проникнеш и да еректираш в нея, по принцип отварянето е тежка работа, а и да ти кажа братле тия дето отварят обикновено са некви междинни гари, т.е. много е вероятно само заради отварянето да е с тебе, и после да те зареже :(

Чувал съм за 1 истински случай при който една я отворили с крак на кукла, ама не ти го препоръчвам, просто е смешна случка :razz:

а нененене ... :razz: :razz: :razz: :razz: с крак на КУКЛААА ..... майкаааа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

pe4enkata
07-04-2009, 12:49
Да ползвай

vali00
07-10-2009, 16:59
доста лубрикант трябва :)
аз пък познавам един, който отрязал една защото била девстена и оная се отворила с дръжката на метлата :D

LetTheMusicTalks
07-10-2009, 17:07
аз съм на 16 тя е на 15 :? :shock:

waaaagh
07-12-2009, 14:05
Вече сме го обсъдили и двамата мислим че сме готови.
Еии-има надежда още.
Иначе имахме с мойта абсолютно същия проблем и решението...ами просто не спирай да опитваш. Знам че звучи тъпо но е така-рано или късно ще стане и повече няма да имате проблеми, гаранция :)

Ufff
07-12-2009, 14:51
Моя съвет е пробвайте с лубрикант и кучешката. :-P

miss_kiss181
07-12-2009, 15:21
това за кучешката не ми звучи добре, защото при тази поза проникването е малко по-дълбоко и мусколите се разтягат мн повече при самото проникване и ще я боли много повече от мисонерска например. :?

KokoDjambo
07-12-2009, 16:27
Начукай и го отзад тогава !

Ufff
07-12-2009, 16:52
абе позата няма много много значение, а как и го слагаш

Sevgincho
07-12-2009, 16:55
ако имаш нужда от помощ - ВИКАЙ!
:D

:razz: :razz:

sunnymoon
07-12-2009, 19:43
ми, лично мое мнение че не е удачно тя е отгоре първия път, така боли още повече и е по-трудно (личен опит), но кой знае с лубрикант може да улесните нещата доста и отново зависи от нея как тя се чувства по комфортно

beliqsmok
07-17-2009, 10:05
Много зависи от това до каква степен си я възбудил .. колкото по дълга е любовната игра преди акта толкова по-влажна ще е отдолу :) и даже и тогава да не стане .. сложете лубрикантче и сичко ще е наред ;-)

AnincetoSexy
07-17-2009, 11:10
Спри парафина .. :lol: :lol: