View Full Version : сексът и родителите
mariqqqqq
07-03-2009, 21:22
искам да знам дали някои от тук които са правили вече секс им се еслучвало техните да разберат и каква е била реакцията?! :grin:
sexyto9612
07-03-2009, 21:31
не...
искам да знам дали някои от тук които са правили вече секс им се еслучвало техните да разберат и каква е била реакцията?! :grin:
потупаха ме по рамото и ми казаха, че съм голям пич
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 21:45
Еми нашете яко ме ебаваха :D
знаят ;) кво да ми кажат мълчат си хората
м нищо , какво да ми кажат :lol:
OnlyForYou
07-04-2009, 01:09
Моите родители знаят даже ми дават пари за капути :D
pe4enkata
07-04-2009, 08:26
зависи от възраста :?
Бащата според ракиите или си мисли че съм или че никога няма да го правя...истината е че и да знаят...се тая кво ще ми направят
а за момичетата е по изчанчено щото родителите им искат да ги запазят мънички колкото се може повече...нищо че от както навършат 12 почва да ги сърби яко :D
LovelyGirl
07-04-2009, 14:04
Майка ми знае.Реагира напълно нормално.
и двамата знаят сърдиха се но аз бях обещала да задържа малко , но иначе всичко нормално
FreEakYyboYy
07-04-2009, 14:35
ми татко винаги ми се радва даже исам ме подтиква :P :P 8-)
маийката на бившата ми приятелка е намирала използван презерватив на другия ден (аз знаех че го е намерила) ме видя и се усмихна...точна майка други издънки съм нямал :D :D
Glezanka
07-04-2009, 15:11
Знаят,ама не виждам какво трябва да ми кажат ..
moneycomeme
07-04-2009, 16:36
Не,но наскоро при кавга с майка ми сама си казах.
Ами да сестра ми ни беше хванала веднъж :D но не реагира добре в смисъл искаше да ни пребие :smt021
monincetyyy
07-04-2009, 19:46
Знаят,общувам с майка ми на тази тема,имам я за приятелка не само за майка!
Аз и майка ми сме точно както Алекс с нейната. Тя беше първия човек който разбра че съм спала с момче още преди приятелите ми. А дори преди това съм говорила с нея за всичко, за което съм й благодарна. И баща ми знае, само са ми казвали да ползвам презерватив а когато нямам да си взимам от тяхните но да не ставам нагла :-D
mariqqqqq
07-04-2009, 19:48
е да обаче не мислите ли че има разлика от това родители на момиче и на момче да разберат :?
monincetyyy
07-04-2009, 19:51
е да обаче не мислите ли че има разлика от това родители на момиче и на момче да разберат :?
Всичко си е индивидуално. Зависи с какви разбирания са родителите :)
poltergais
07-04-2009, 20:04
пари за капути :D
Капут - немска дума (РАЗВАЛЕН)
И за кво казваш ти давали пари ваште, за какви развалини става на въпрос :lol:
Ми аз не правя секс и тая тема винаги ми се е струвала така далечна. Не, че не знам мн неща за нея или че не съм имала възможности. Точно вчера майка ми ми говори за секса и въпреки че и казах, че в момента сексът е последното нещо, за което мисля, тя ми каза, че е нормално и просто да и кажа като го направя.
sweetchef
07-05-2009, 21:18
Майка ми като разбра ми даде ключовете от апартамента и ми каза като искам да правя "онова" да ходя там,а не да се крия по раскете :D