Влез

View Full Version : pls pomognete

wesinka
07-03-2009, 23:08
хора нуждая се от помощ ... ходя с едно момче а всъщност обичам предишния си приятел който още има чувства към мен .. плс дайте идеи как да зарежа гаджето без да го нараня много .. ](*,) :S ;(

sladur4etyYy
07-03-2009, 23:19
напиши си заглавието на кирилица, че ще ти заключат темата

BlackRose93
07-03-2009, 23:53
ми не съм мн опитна но му кажи истината не крий щом не го обичаш а обичаш др му го кажи направо да не се заблуждава гадно ще му е но няма начин

pandelka
07-04-2009, 06:52
Кажи му,че не искаш да го лъжеш,че го обичаш ,и че е най-добре да се разделите,защото нямаш чувства към него.

В крайна сметка каквото и да му кажеш ще го нараниш така че му кажи истината. :P

Hilary_
07-04-2009, 07:16
Няма как да стане без да го нараниш .. направо му кажи, че не се получава и искаш да се разделите ...

Take_That
07-04-2009, 07:18
Ако държи на теб и те обича, няма как да не го нараниш. Просто бъди честна, кажи му истинската причина поради, която искаш да се разделите :)

JustYourDr3am
07-04-2009, 07:53
И аз ще се присъединя към другите.Както казаха take_that i hilary_ ако те обича няма как да не го нараниш.Но е по - добре да скъсате по - скоро за да не го нараняваш много. Ако е с теб само заради играта и т.н режи го без да мислиш и отиди при твоята любов 8) 8)

myHeartIsOnlyForYou
07-04-2009, 08:01
Кажи му,че не искаш да го лъжеш,че го обичаш ,и че е най-добре да се разделите,защото нямаш чувства към него.

В крайна сметка каквото и да му кажеш ще го нараниш така че му кажи истината. :P
+1

plmn
07-04-2009, 08:03
зарежи бившия. след като сте се разделили е имало причина. ще 'заобичаш' и новия :lol:

djuki
07-04-2009, 08:22
както казаха в горния пост за какво ти е бившия нали веднъж не се е получило за какво ще пробваш пак ?! Винаги щи имаш някакви чувства към него , но не трябва да се връщаш назад :?

Но ако си решила да скъсах новия не очаквай да останете приятели след това , но отиди и му кажи истината.

soul1199
07-04-2009, 09:30
казва6 му директно,4е оби4а6 бив6ия си и не може6 да го забрави6 и 4е иска6 да скъсате

Quasar
07-04-2009, 13:08
Кажи му че му е малък или не те задоволява и прочее...поне няма да е нож в гърба...само в лицето ще да е :D

missidol
07-04-2009, 20:51
Със сигурност поне малко ще го заболи по какъв то и да е било начин,но колкото по скоро му кажеш толкова по добре,и не му казвай че е заради друго момче,защото тва ще го нарани повече,просто опитай се да го отблъскваш но не изведнъж,леко по леко и може би той ще се досети че има нещо,тогава му обясни как стоят нещата и че не може повече да бъдеш с него :) мисля че така ще е най,добре защото и аз преживях нещо подобно.

Lady_AMG
07-04-2009, 20:54
Кой не е изпадал в такава ситуация... Хиляди пъти ми се е налагало да скъсам с някого и никога не се е получавало както го искам. Все ми се сърди после момчето. Единствено мога да те посъветвам да не му казваш, че е заради друг за да не нараниш егото му. Просто му кажи, че не сте един за друг или че не чувстваш нещата. Все ще заболи :(

MoHuTo
07-04-2009, 20:58
Няма как да не го заболи, ако има чувства към теб. Най-добре му кажи истината, вярно ще го боли, но ако не му кажеш ще го боли още повече след като разбере истината сам или от друг човек... Спри да измъчваш себе си и приятеля си... няма смисъл :?

mOBSCENE
07-04-2009, 21:42
Няма как да не го заболи, ако има чувства към теб. Най-добре му кажи истината, вярно ще го боли, но ако не му кажеш ще го боли още повече след като разбере истината сам или от друг човек... Спри да измъчваш себе си и приятеля си... няма смисъл :?

totik
07-04-2009, 21:54
Ох сори точно тук не мога многода помогна.Единственото което мога да те посъветвам е да не нараняваш гордостта му.

spensi
07-04-2009, 22:24
хора нуждая се от помощ ... ходя с едно момче а всъщност обичам предишния си приятел който още има чувства към мен .. плс дайте идеи как да зарежа гаджето без да го нараня много .. ](*,) :S ;(
Защо си тръгнала с това момче като обичаш още бившия давате напразни надежди после се чудете как да се разделите без да наранявате еми няма такива филми ако има грешки извенете ама на 3-4 чашки съм със Здраве :D :D :D