View Full Version : никотина убива желанието да яде6 нали ..
tikvi4kataaaaa
07-04-2009, 11:35
е .. ???
Pepincetyy
07-04-2009, 11:37
:o :o :o
myHeartIsOnlyForYou
07-04-2009, 11:55
Нее :!: Това са глупости и ако си мислиш,че ще отслабнеш като пушиш НЯМА.Дори пушенето забавя метаболизма и може и да напълнееш..
DaRk_AnG3L
07-04-2009, 11:58
Нее :!: Това са глупости и ако си мислиш,че ще отслабнеш като пушиш НЯМА.Дори пушенето забавя метаболизма и може и да напълнееш..
+1
А да не говорим като ги спреш на какво ще заприличаш с двойно възвърнати килограми.Може дори повече да са :!: :!: :!:
guinessgirl
07-04-2009, 11:58
не.
tikvi4kataaaaa
07-04-2009, 12:00
хааха кой ви е казал 4е мисля да отслабвам с пу6ене ... се едно просто ми стана инт за това питам :) но тука в тоя тиинпроблем има мн връждебно настроени хора но ина4е когато стане въпорос за техните проблеми стават кроти4ки мерси се пак за отговорите
BoCupycake
07-04-2009, 14:14
хааха кой ви е казал 4е мисля да отслабвам с пу6ене ... се едно просто ми стана инт за това питам :) но тука в тоя тиинпроблем има мн връждебно настроени хора но ина4е когато стане въпорос за техните проблеми стават кроти4ки мерси се пак за отговорите
Kato si po hard si po gotin,tuk. 8-)
SunSmile
07-04-2009, 14:39
Изобщо не убиват апетита. Голям кеф е след като се наядеш да запалиш една цигара...
Никотина наистина забавя метаболизма, което не значи, че убива апетита. Не знам дали искаш да отслабнеш, но имам познати, които пушат от 7-8-ми клас и тежат по 90кг.... Сама прецени дали убиват апетита :)
therichbitch
07-04-2009, 16:35
само временно, после като свикнеш не е така, а като ги спреш, ще станеп двойно по -тежка, ако това си си наумила де :>
adizitk1
07-04-2009, 16:46
ми нз ама едни мои съученички пушат от няколко месеца и са слаби като скелети а постоянно се тъпчат с разни боклуци-бургери,пици,чипсове и тн... :-o сиг си е до ген :)
Hysteric_Bitch
07-04-2009, 17:19
Да, убива го донякъде, но ако не си яла цял ден и коремът ти къркори, а гърлото се моли за храна, няма да ти помогне цигарата.
Ей така да отложиш няколко часа, но не да гладуваш.
да не говорим колко е вредно сутрин на гладно да запалиш цигара... Ей хора пазете си стомасите... :)
addicted2y0u
07-09-2009, 12:04
+1
А да не говорим като ги спреш на какво ще заприличаш с двойно възвърнати килограми.Може дори повече да са :!: :!: :!:
+ ;]
Nadelina
07-09-2009, 12:08
Пълна глупост.
LittleFashionista
07-09-2009, 12:25
Пълна глупост.
kuklichka_bg
07-09-2009, 12:45
божеее 8-) 8-) 8-)
balon4eee
07-09-2009, 14:09
хааха кой ви е казал 4е мисля да отслабвам с пу6ене ... се едно просто ми стана инт за това питам :) но тука в тоя тиинпроблем има мн връждебно настроени хора но ина4е когато стане въпорос за техните проблеми стават кроти4ки мерси се пак за отговорите|
точно Ужасти са Имам чувството че тука са се събрали всички комплексарчета и си изкарват злобата срещу хората които не са като тях ;\ Вече ще спра да влизам тук , защото всеки пъс само ми развалят настроението тия скапани , кухи , комплексари баси
BigFakeSmile
07-10-2009, 09:33
ми да ти кажа аз съм страстен пушач :D
но съм забелязала, че ми става много тежко ако пуша след ядене, каквото и да съм яла
но има нещо вярно, че апетита ти се убива....мога да изкарам цял ден само на закуска, ако след това имам кутийка бяло виктори
Аз съм забелязала , че ако съм гладна и изпуша една цигара залъгвам глада за малко , но ако изпуша още една ми става лошо
Всичко е до организма, на всеки различно му влияе и не е гаранция, че като спреш цигарите напълняваш. Пак си зависи от човека, защото една приятелка на майка ми вече втора година не пуши и тялото и е напълно нормално - не е мръднала и грам. На мен лично цигарите не ми влияят на апетита.
NeverTheSame
07-10-2009, 16:10
малеееее !
човек да не пита нещо,ще го изядете :x
я кажете къде по-точно тя каза,че иска да отслабва като пуши,че всички така се нахвърлихте #-o
иначе по темата...не,не намаляват апетита.
Не, дори имам познати, които дебелеят, от цигарите... въпрос на организъм.