- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- никотина убива желанието да яде6 нали ..
е .. ???
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
НееТова са глупости и ако си мислиш,че ще отслабнеш като пушиш НЯМА.Дори пушенето забавя метаболизма и може и да напълнееш..
+1Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
А да не говорим като ги спреш на какво ще заприличаш с двойно възвърнати килограми.Може дори повече да са![]()
![]()
![]()
хааха кой ви е казал 4е мисля да отслабвам с пу6ене ... се едно просто ми стана инт за това питамно тука в тоя тиинпроблем има мн връждебно настроени хора но ина4е когато стане въпорос за техните проблеми стават кроти4ки мерси се пак за отговорите
Kato si po hard si po gotin,tuk.Първоначално написано от tikvi4kataaaaa
![]()
Изобщо не убиват апетита. Голям кеф е след като се наядеш да запалиш една цигара...
Никотина наистина забавя метаболизма, което не значи, че убива апетита. Не знам дали искаш да отслабнеш, но имам познати, които пушат от 7-8-ми клас и тежат по 90кг.... Сама прецени дали убиват апетита![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
само временно, после като свикнеш не е така, а като ги спреш, ще станеп двойно по -тежка, ако това си си наумила де :>
ми нз ама едни мои съученички пушат от няколко месеца и са слаби като скелети а постоянно се тъпчат с разни боклуци-бургери,пици,чипсове и тн...сиг си е до ген
![]()
Да, убива го донякъде, но ако не си яла цял ден и коремът ти къркори, а гърлото се моли за храна, няма да ти помогне цигарата.
Ей така да отложиш няколко часа, но не да гладуваш.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
да не говорим колко е вредно сутрин на гладно да запалиш цигара... Ей хора пазете си стомасите...![]()
+ ;]Първоначално написано от DaRk_AnG3L
Hip hop dance club Bubble Gums
Пълна глупост.
божеее![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
|Първоначално написано от tikvi4kataaaaa
точно Ужасти са Имам чувството че тука са се събрали всички комплексарчета и си изкарват злобата срещу хората които не са като тях ;\ Вече ще спра да влизам тук , защото всеки пъс само ми развалят настроението тия скапани , кухи , комплексари баси
phah
ми да ти кажа аз съм страстен пушач![]()
но съм забелязала, че ми става много тежко ако пуша след ядене, каквото и да съм яла
но има нещо вярно, че апетита ти се убива....мога да изкарам цял ден само на закуска, ако след това имам кутийка бяло виктори
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз съм забелязала , че ако съм гладна и изпуша една цигара залъгвам глада за малко , но ако изпуша още една ми става лошо
Всичко е до организма, на всеки различно му влияе и не е гаранция, че като спреш цигарите напълняваш. Пак си зависи от човека, защото една приятелка на майка ми вече втора година не пуши и тялото и е напълно нормално - не е мръднала и грам. На мен лично цигарите не ми влияят на апетита.
иначе по темата...не,не намаляват апетита.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не, дори имам познати, които дебелеят, от цигарите... въпрос на организъм.