Влез

View Full Version : Груба кожа по рацете ! Помощ

pi4man
07-04-2009, 22:22
Тренирам доста усилено и съм забелязал че по ръцете имам нещо като мазоли така да го кажа. Та мисълта ми е имали някакъв начин да го махна, защото никак не ме кефи, а в същото време ме е страх приятелката ми да не се погнуси 8-)

Това е проблема: http://prikachi.com/files/981905p.jpg :oops: 8-)

Kya
07-04-2009, 23:01
Миии ползвай ръкавици...иии крем... :oops: като се оправи спри да се мажеш... също така преди да се намежеш с крема изтъркай загрубялата кожа с пемза или шкурка :razz: смешно, но ще помогне..

DimovB
07-05-2009, 00:05
верно, хората са измислили ръкавиците за тая цел.

shell
07-05-2009, 06:59
Направи си ексфолиант на ръцете и ги мажи много редовно с крем за ръце :-o щом тренираш усилено няма да можеш да ги махнеш на 100% но с редовни грижи ще са много по малки

lipstik
07-05-2009, 08:32
Купи си ръкавици и си мажи ръцете с кремче.

pi4man
07-05-2009, 10:15
Направи си ексфолиант на ръцете и ги мажи много редовно с крем за ръце :-o щом тренираш усилено няма да можеш да ги махнеш на 100% но с редовни грижи ще са много по малки

А какво представлява този ексфолиант ?

pinki
07-06-2009, 17:18

Например: за ексфолиант се използва утайката от кафето , намокри си ръцете с вода, насапунисай ги и прецени колко утайка от кафето ще ти е нужна, и започваш да търкаш все едно си миеш ръцете :) Прави тази процедура през ден-два, докато понамалее загрубялата кожа . А и м/увременно ги мажи с много мазен крем . И да не забравиш да си купиш ръкавици ;) Успех

pi4man
07-06-2009, 18:16
Мерси на всички за помоща забелязвам леко подобрение дано да продължи така :)

sanna
07-06-2009, 18:59
Чесно казано и аз преди време имах подобен проблем-имах корички суха кожа между пръстите...ми БиоТрейд имат добра козметика и аз си купих крем за ръце КЕРАТОЛИН -то е в едно шише като от течен сапун ,на него пише body lotion,но е за ръце и е с 12 процента уреа

tonie__
07-06-2009, 23:50
отиваш в аптеката/козметичния магазин и казваш к'во ти има и ти препоръчват крем.дохх..тея хота разбират повече от нас,за къв *** не ходите да питате тях ;-)

malkoty_f4e
07-07-2009, 00:08
аз имам много суха и груба кожа н ръцете но виждам голяма промяна откакто ползвам крем4ето за ръце на Ейвън Нейл Експертс. струва 4.50 а много помага. :) и брат ми го ползва след работа понякога и мисля 4е и на теб 6те помогне

Sun4o19
07-07-2009, 00:35
леле спри се малко...имам един познат на 15 години с ръце все едно на 40 годишен ужас....какви са тия хуурмони кфо е тва нещо :lol: :lol: :lol:

shell
07-07-2009, 12:01

взимаш бяла захар и смесваш с бадемово масло-количествата са на око и почваш да масажираш около 3 минутки може и повече :) После добре измиваш маслото и захарта и нанасяш крем за ръце :) При мен ефекта е поразителен-ръцете ми са меки като коприна за цяла седмица :-)
Този ексфолиант се прави веднъж седмично :)

puxi95
07-19-2009, 15:36
Съфорумците те посъветваха какво да правиш. :)

А да знаеш от мой личен опит, че тези мазолчета ще ти минат и без да предприемаш никакви мерки, обаче по добре се вземи в ръце, защото иначе много се пукат, болят, пречат да правиш каквото и да било и ако нищо не направиш ще ти минават с месеци :wink:

П.П: Ръкавицита страшно предпазват стига да си се взел тчните :wink:

Айде успехчета :-)

Snickers
07-19-2009, 15:38
Купи си крем за ръце. ;/ и ги потдържай, нищо, че си момче :Д 8-)

nimfa716
07-22-2009, 21:46
ами мажи се с много мазен крем :) :)

TwoSmokingBarrels
08-31-2009, 09:18
Ем като си миеш рацете ги мии с сапун и ги мажи с крем ... ама не виждам как приятелката ти ще се гнуси от мазолите по ръцете ти ... ти като тръгнеш да работиш и имаш мазоли кво ще спреш работа заради нея ... :-D

heiress
02-22-2010, 22:01
Темата е старичка, но пиша в нея, защото не ми се прави нова. Искам да ви попитам дали знаете някакъв хубав крем за ръце, защото моите напоследък са много зле. Сухи са и чак ме сърбят от това. Ползвах няколко различни крема, но няма ефект. Та да ви попитам дали не знаете някакъв хубав хидратиращ и малко по- мазен крем.
Мерси. :)

lipstick
02-23-2010, 06:46
Темата е старичка, но пиша в нея, защото не ми се прави нова. Искам да ви попитам дали знаете някакъв хубав крем за ръце, защото моите напоследък са много зле. Сухи са и чак ме сърбят от това. Ползвах няколко различни крема, но няма ефект. Та да ви попитам дали не знаете някакъв хубав хидратиращ и малко по- мазен крем.
Мерси. :)

Крем Здраве с аромат на череша.
:oops:

heiress
02-23-2010, 08:28
Нали не е като това "Здраве", което е в синята кутийка? Защото искам нещо, което да попива.

MaMkaMy
05-12-2011, 22:33
Боже,БОЖЕЕ... Кви малки мазолченца имаш... и ако тва ми го правиш на проблем.. къв мъж си да нямаш мазоли на ръцете,още по-малко като тренираш. И аз тренирам и приятелите ми тренират и имат страшни мазоли,дето ако те здрависат ще те одраскат, пък ти за някви си пъпчици се тревожиш... не ти тряа ги махаш, защото като ги махнеш излиза новата кожа отдолу и почва да те боли наново като се набираш и няма смисъл от тва, че си ги имал изобщо... другия начин е да спреш да тренираш и за 1-2 години без да правиш нищо ще ти се оправят.

ParisHilton
05-13-2011, 19:02