- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Груба кожа по рацете ! Помощ
Тренирам доста усилено и съм забелязал че по ръцете имам нещо като мазоли така да го кажа. Та мисълта ми е имали някакъв начин да го махна, защото никак не ме кефи, а в същото време ме е страх приятелката ми да не се погнуси![]()
Това е проблема: http://prikachi.com/files/981905p.jpg![]()
![]()
Миии ползвай ръкавици...иии крем...като се оправи спри да се мажеш... също така преди да се намежеш с крема изтъркай загрубялата кожа с пемза или шкурка
смешно, но ще помогне..
As S1m
KuRwA
![]()
верно, хората са измислили ръкавиците за тая цел.
Направи си ексфолиант на ръцете и ги мажи много редовно с крем за ръцещом тренираш усилено няма да можеш да ги махнеш на 100% но с редовни грижи ще са много по малки
А какво представлява този ексфолиант ?Първоначално написано от shell
Например: за ексфолиант се използва утайката от кафето , намокри си ръцете с вода, насапунисай ги и прецени колко утайка от кафето ще ти е нужна, и започваш да търкаш все едно си миеш ръцетеПървоначално написано от pi4man
Прави тази процедура през ден-два, докато понамалее загрубялата кожа . А и м/увременно ги мажи с много мазен крем . И да не забравиш да си купиш ръкавици
Успех
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мерси на всички за помоща забелязвам леко подобрение дано да продължи така![]()
Чесно казано и аз преди време имах подобен проблем-имах корички суха кожа между пръстите...ми БиоТрейд имат добра козметика и аз си купих крем за ръце КЕРАТОЛИН -то е в едно шише като от течен сапун ,на него пише body lotion,но е за ръце и е с 12 процента уреа
отиваш в аптеката/козметичния магазин и казваш к'во ти има и ти препоръчват крем.дохх..тея хота разбират повече от нас,за къв *** не ходите да питате тях![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз имам много суха и груба кожа н ръцете но виждам голяма промяна откакто ползвам крем4ето за ръце на Ейвън Нейл Експертс. струва 4.50 а много помага. :) и брат ми го ползва след работа понякога и мисля 4е и на теб 6те помогне
взимаш бяла захар и смесваш с бадемово масло-количествата са на око и почваш да масажираш около 3 минутки може и повечеПървоначално написано от pi4man
После добре измиваш маслото и захарта и нанасяш крем за ръце
При мен ефекта е поразителен-ръцете ми са меки като коприна за цяла седмица
![]()
Този ексфолиант се прави веднъж седмично![]()
Съфорумците те посъветваха какво да правиш.![]()
А да знаеш от мой личен опит, че тези мазолчета ще ти минат и без да предприемаш никакви мерки, обаче по добре се вземи в ръце, защото иначе много се пукат, болят, пречат да правиш каквото и да било и ако нищо не направиш ще ти минават с месеци![]()
П.П: Ръкавицита страшно предпазват стига да си се взел тчните![]()
Айде успехчета![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Купи си крем за ръце. ;/ и ги потдържай, нищо, че си момче :Д![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ем като си миеш рацете ги мии с сапун и ги мажи с крем ... ама не виждам как приятелката ти ще се гнуси от мазолите по ръцете ти ... ти като тръгнеш да работиш и имаш мазоли кво ще спреш работа заради нея ...![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Темата е старичка, но пиша в нея, защото не ми се прави нова. Искам да ви попитам дали знаете някакъв хубав крем за ръце, защото моите напоследък са много зле. Сухи са и чак ме сърбят от това. Ползвах няколко различни крема, но няма ефект. Та да ви попитам дали не знаете някакъв хубав хидратиращ и малко по- мазен крем.
Мерси.![]()
Първоначално написано от heiress
Крем Здраве с аромат на череша.
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Боже,БОЖЕЕ... Кви малки мазолченца имаш... и ако тва ми го правиш на проблем.. къв мъж си да нямаш мазоли на ръцете,още по-малко като тренираш. И аз тренирам и приятелите ми тренират и имат страшни мазоли,дето ако те здрависат ще те одраскат, пък ти за някви си пъпчици се тревожиш... не ти тряа ги махаш, защото като ги махнеш излиза новата кожа отдолу и почва да те боли наново като се набираш и няма смисъл от тва, че си ги имал изобщо... другия начин е да спреш да тренираш и за 1-2 години без да правиш нищо ще ти се оправят.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Първоначално написано от shell
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]