View Full Version : Изненада за годишнина
rihanna_lady
07-06-2009, 11:51
Здравейте.. Нуждая се от малко помощ..Вече 2 години сам с моя приятел.. Искам да му направя някаква изненада..просто искам да се почувства много щаслив..Виждам колко се стараее,колко пъти ме изненадвал и колко пъти ме е карал да се усмихвам.. за тези 2 години аз не направих нищо за него.. не му показаx,че значи наистина много за мене въпреки,че го обичам страшно много и секса с него наистина е нещо невероятно.. Какво да направя? Незнам как да го изненадам .. нищо не ми хрумва .. моля ви дайте някоя идея.Благодаря предварително..
=P~ :smt049
Пиши описателно заглавие на темите!
krem4et0
Ти като не знаеш, ние от къде да знаем какво ще му хареса. Може всеки ден да го правиш щастлив, но дай му един незабравим ден. Изненадай го, събуди го, но не рано сутринта. Направи това, което знаеш, че ще му хареса, може да не е материално. Заведи го на някое място, което той обича.
как може за 2 год да не предпириемеш нещо ? а иначе за съвет , аз не мога да дам , ти познаваш човека до теб не ния , още повече за мъж не мога да дам съвет...
NeZaPoznat
07-06-2009, 12:11
Здравейте.. Нуждая се от малко помощ..Вече 2 години сам с моя приятел.. Искам да му направя някаква изненада..просто искам да се почувства много щаслив..Виждам колко се стараее,колко пъти ме изненадвал и колко пъти ме е карал да се усмихвам.. за тези 2 години аз не направих нищо за него.. не му показаx,че значи наистина много за мене въпреки,че го обичам страшно много и секса с него наистина е нещо невероятно.. Какво да направя? Незнам как да го изненадам .. нищо не ми хрумва .. моля ви дайте някоя идея.Благодаря предварително..
Изненадай го с твоя много секси приятелка :D Малко разнообразие няма да му навреди :D
rihanna_lady
07-06-2009, 12:19
Изненадай го с твоя много секси приятелка :D Малко разнообразие няма да му навреди :D
хаха е да ясно е,чее на вас момчетата няма да ви дойде никак зле.. :-o
А относно другите коментари:Не съм го изненадвала и не съм правила нищо просто ,защото не съм от тези хора,който обичат да показват какво чувстват..Вие как изненадвате приятелите си?..
:-P
NeZaPoznat
07-06-2009, 12:32
хаха е да ясно е,чее на вас момчетата няма да ви дойде никак зле.. :-o
:-P
A ти какво искаш ? Да го изненадаш така, че да му стане по-зле ли ?!
Не мога да те разбера :?
Изненадай го като го изведеш някъде.. да сте само двамата .. цялото ти внимание да бъде само за него ... накарай го наистина да се почувства щастлив ... 8)
NeZaPoznat
07-06-2009, 12:34
Изненадай го като го изведеш някъде.. да сте само двамата .. цялото ти внимание да бъде само за него ... накарай го наистина да се почувства щастлив ... 8)
Или пък да го заведе някъде .... и да си тръгне :-P 1000% изненада :-P
Или пък да го заведе някъде .... и да си тръгне :-P 1000% изненада :-P
.. да ти имам остроумието .. :D :D Що да си тръгне.. горкото момче ... :D :D На тебе кеф ли ще ти стане ак оте зарежат така? А? :D :D :P
NeZaPoznat
07-06-2009, 12:43
.. да ти имам остроумието .. :D :D Що да си тръгне.. горкото момче ... :D :D На тебе кеф ли ще ти стане ак оте зарежат така? А? :D :D :P
Иска изненада - ето и изненада. Да комбинира двата ми съвета - да отидат тримата и да се върне само тя :lol:
Амиии заведи го в стриптийз бар :P
Аз въобще не го изненадвам моя. Да се оправя сам.
brokeninside13
07-06-2009, 14:34
Аз въобще не го изненадвам моя. Да се оправя сам.
:lol: точно така! :grin:
vesSynkaa
07-06-2009, 14:43
Покажи му, че го обичаш ;)