.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Изненада за годишнина

Здравейте.. Нуждая се от малко помощ..Вече 2 години сам с моя приятел.. Искам да му направя някаква изненада..просто искам да се почувства много щаслив..Виждам колко се стараее,колко пъти ме изненадвал и колко пъти ме е карал да се усмихвам.. за тези 2 години аз не направих нищо за него.. не му показаx,че значи наистина много за мене въпреки,че го обичам страшно много и секса с него наистина е нещо невероятно.. Какво да направя? Незнам как да го изненадам .. нищо не ми хрумва .. моля ви дайте някоя идея.Благодаря предварително..

Пиши описателно заглавие на темите!
    krem4et0
    Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...

Ти като не знаеш, ние от къде да знаем какво ще му хареса. Може всеки ден да го правиш щастлив, но дай му един незабравим ден. Изненадай го, събуди го, но не рано сутринта. Направи това, което знаеш, че ще му хареса, може да не е материално. Заведи го на някое място, което той обича.
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен Аватара на Aicken
    как може за 2 год да не предпириемеш нещо ? а иначе за съвет , аз не мога да дам , ти познаваш човека до теб не ния , още повече за мъж не мога да дам съвет...
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Help meee !!!!

Цитирай Първоначално написано от rihanna_lady
    Здравейте.. Нуждая се от малко помощ..Вече 2 години сам с моя приятел.. Искам да му направя някаква изненада..просто искам да се почувства много щаслив..Виждам колко се стараее,колко пъти ме изненадвал и колко пъти ме е карал да се усмихвам.. за тези 2 години аз не направих нищо за него.. не му показаx,че значи наистина много за мене въпреки,че го обичам страшно много и секса с него наистина е нещо невероятно.. Какво да направя? Незнам как да го изненадам .. нищо не ми хрумва .. моля ви дайте някоя идея.Благодаря предварително..
    Изненадай го с твоя много секси приятелка Малко разнообразие няма да му навреди

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Изненадай го с твоя много секси приятелка Малко разнообразие няма да му навреди
    хаха е да ясно е,чее на вас момчетата няма да ви дойде никак зле..

А относно другите коментари:Не съм го изненадвала и не съм правила нищо просто ,защото не съм от тези хора,който обичат да показват какво чувстват..Вие как изненадвате приятелите си?..
    Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...

хаха е да ясно е,чее на вас момчетата няма да ви дойде никак зле..
    A ти какво искаш ? Да го изненадаш така, че да му стане по-зле ли ?!

Не мога да те разбера

Мега фен Аватара на Hilary_
    Изненадай го като го изведеш някъде.. да сте само двамата .. цялото ти внимание да бъде само за него ... накарай го наистина да се почувства щастлив ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Изненадай го като го изведеш някъде.. да сте само двамата .. цялото ти внимание да бъде само за него ... накарай го наистина да се почувства щастлив ...
    Или пък да го заведе някъде .... и да си тръгне 1000% изненада

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Или пък да го заведе някъде .... и да си тръгне 1000% изненада
    .. да ти имам остроумието .. Що да си тръгне.. горкото момче ... На тебе кеф ли ще ти стане ак оте зарежат така? А? :P

.. да ти имам остроумието .. Що да си тръгне.. горкото момче ... На тебе кеф ли ще ти стане ак оте зарежат така? А? :P
    Иска изненада - ето и изненада. Да комбинира двата ми съвета - да отидат тримата и да се върне само тя

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Амиии заведи го в стриптийз бар :P

Град
    София
    Аз въобще не го изненадвам моя. Да се оправя сам.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Аз въобще не го изненадвам моя. Да се оправя сам.
    точно така!

Град
    < 33
    Покажи му, че го обичаш
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си