- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненада за годишнина
Здравейте.. Нуждая се от малко помощ..Вече 2 години сам с моя приятел.. Искам да му направя някаква изненада..просто искам да се почувства много щаслив..Виждам колко се стараее,колко пъти ме изненадвал и колко пъти ме е карал да се усмихвам.. за тези 2 години аз не направих нищо за него.. не му показаx,че значи наистина много за мене въпреки,че го обичам страшно много и секса с него наистина е нещо невероятно.. Какво да направя? Незнам как да го изненадам .. нищо не ми хрумва .. моля ви дайте някоя идея.Благодаря предварително..
![]()
Пиши описателно заглавие на темите!
krem4et0
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
Ти като не знаеш, ние от къде да знаем какво ще му хареса. Може всеки ден да го правиш щастлив, но дай му един незабравим ден. Изненадай го, събуди го, но не рано сутринта. Направи това, което знаеш, че ще му хареса, може да не е материално. Заведи го на някое място, което той обича.
A.D.I.D.A.S.
как може за 2 год да не предпириемеш нещо ? а иначе за съвет , аз не мога да дам , ти познаваш човека до теб не ния , още повече за мъж не мога да дам съвет...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Изненадай го с твоя много секси приятелкаПървоначално написано от rihanna_lady
Малко разнообразие няма да му навреди
![]()
хаха е да ясно е,чее на вас момчетата няма да ви дойде никак зле..Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
А относно другите коментари:Не съм го изненадвала и не съм правила нищо просто ,защото не съм от тези хора,който обичат да показват какво чувстват..Вие как изненадвате приятелите си?..
![]()
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
A ти какво искаш ? Да го изненадаш така, че да му стане по-зле ли ?!Първоначално написано от rihanna_lady
Не мога да те разбера![]()
Изненадай го като го изведеш някъде.. да сте само двамата .. цялото ти внимание да бъде само за него ... накарай го наистина да се почувства щастлив ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Или пък да го заведе някъде .... и да си тръгнеПървоначално написано от Hilary_
1000% изненада
![]()
.. да ти имам остроумието ..Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Що да си тръгне.. горкото момче ...
![]()
На тебе кеф ли ще ти стане ак оте зарежат така? А?
![]()
:P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Иска изненада - ето и изненада. Да комбинира двата ми съвета - да отидат тримата и да се върне само тяПървоначално написано от Hilary_
![]()
Аз въобще не го изненадвам моя. Да се оправя сам.
Покажи му, че го обичаш![]()
Actions speaks louder then words .. >.<