PDA

View Full Version : Имат ли значение чувствата

SunFl0w3r
07-06-2009, 18:03
Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек?Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства или пък възбудата тогава е по-слаба.
Питам защото вмомента съм влюбена в едно момче и се чуствам адски странно,защото дори сам от една негова прегръдка и аз се възбуждам

Ufff
07-06-2009, 18:29
можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - абсолютно ДА

migancy
07-06-2009, 18:54
Твърдо не за секс без чувства .. това е нещо,което е между двама влюбени човека.

Ilikeliljon
07-06-2009, 19:00
Ами човек може да се възбуди от много неща и по много начини, физическия контакт с това момче явно несъзнателно означава нещо за теб, за да се възбуждаш. Нещо предизвиква възбудата, за да става така, това е моя отговор :) :) :)

xplay
07-06-2009, 19:28
можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - абсолютно ДА

Подкрепям...

MakeMeLaugh
07-06-2009, 19:39
Напълно нормално е така да се чувстваш ;)
С времето ще се научиш неволно да се контролираш :)

Колкото по-дълга е една връзка и има все повече чувства, толкова повече желанията и възбудата се променят, но не в по-лоша посока, а по-различна и пак интересна (но това зависи колко е щастлива и разнообразна връзката).

:)

monincetyyy
07-06-2009, 19:44
Напълно нормално е така да се чувстваш ;)
С времето ще се научиш неволно да се контролираш :)

Колкото по-дълга е една връзка и има все повече чувства, толкова повече желанията и възбудата се променят, но не в по-лоша посока, а по-различна и пак интересна (но това зависи колко е щастлива и разнообразна връзката).

:)
Подкрепям 8)

mOBSCENE
07-06-2009, 19:44
Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек? - ДА!

Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - НЕ!

Чуства без секс - Не! :)

hamacs563
07-06-2009, 20:16
Определено чувствата имат значение ;-) а секса без чувства е просто разтваряне на краката или казано по накратко не е секс :)

DollLyyY
07-06-2009, 23:23
Чувствата допринасят за психическата нагласа , но огромно удоволствие и възбуда можеш да изпитваш и с/към някой , който не обичаш.

IRule
07-07-2009, 06:10
Много ясно че може да те възбужда и без да го обичаш, а дали го обичаш тва вече ти ще кажеш :)

NeZaPoznat
07-07-2009, 06:51
Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек?Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства или пък възбудата тогава е по-слаба.
Питам защото вмомента съм влюбена в едно момче и се чуствам адски странно,защото дори сам от една негова прегръдка и аз се възбуждам

Ако беше момче - нямаше да питаш :-P

malkotoo
07-20-2009, 17:48
разбира се че е нормално да се възбуждаш толкова лесно от човека в когото си влюбена 8)

mOBSCENE
07-20-2009, 21:41

Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - НЕ!

+

MoHuTo
07-20-2009, 21:48
Разбира се, че когато имаш чувства към дадения човек се възбудаш по-лесно, а и самия секс е по-хубав, поне по мое мнение. Иначе и без чувства секса си е секс, но не е същото. Когато обичаш човека е много по-хубаво :)

Ufff
07-20-2009, 21:56
^^ yessss

AceXe
07-20-2009, 21:56
Чувствата са важни. Определящи са за възбудата. Не че не е възможно да се възбудиш до полуда без чувства, но това е друг въпрос.

FreeSpirit
07-20-2009, 22:50
Напълно възможно и нормално е да се възбудиш и със и без чувства ;-)
Просто усещането по време на акт е различно, ако го правиш с любим човек и просто за спорта.
Аз на едното му викам "чукане" на другото "правене на любов" и двете са хубави и двете възможни с любим човек :-)

Др е въпроса, че само лекия допит(аромата, гласа) на човека, към който имаш чувства може да те възбуди и да те отнесе на др място :-)

LaDy_DaQnA
07-21-2009, 00:02
мии според мен да ...

NeZaPoznat
07-21-2009, 06:31

За мимичетата - мисля че има, но за мен лично ... не :-P Стига да е готина мацката винаги мога да я ... НАобичам така да се каже 8-) ИЗобичам - също :-P

Rayzak
07-21-2009, 07:24
е кво .... според мен оказват

lLady_MooN_RaiN
07-21-2009, 07:46
Зависи за какви чувства става въпрос. И страстта може да се ряазглежда като чувство...

golqmumnik
07-21-2009, 08:29
Сексуалната възбуда,която е предизвикана от психическата нагласа за привлекателност на партньора,също може да се разглежда като чувство.Така че не е нужно да си влюбен в партньора си за да изпитваш силни чувства към него.Не гледайте по филмите как е,там са все влюбени! :D

baby_inloff
07-21-2009, 19:50

Искаш да кажеш " СЕКС без чувства " 8-)

gamercheto_
07-21-2009, 21:09
Много ясно че може да те възбужда и без да го обичаш, а дали го обичаш тва вече ти ще кажеш :)
+1

YourPoison
07-21-2009, 21:10

на същото мнение ...

Moonchild
07-21-2009, 21:21

Чуства без секс - Не! :) +1

guinessgirl
07-21-2009, 23:00

дали? ;)

Rapture
07-22-2009, 00:05
Мога да изпитвам възбуда от човек,който ме привлича сексуално...външен вид и т.н.,а да не го харесвам като човек или да го обичам,но секса с човек към който изпитваш силни чувства е несравним.

ItalianMafia
07-22-2009, 01:21
Оф.. :lol: :lol: :lol:
Естествено, че е нормално!!!
Какво очакваше да ти кажем?..
"Не, не е нормално - хо ди на лекар" ????
:razz: :razz:

ChocolateGirl
07-22-2009, 07:26
Човек може да се възбуди дори от човек,които почти не познава,това е възмойно заради привличането,как хората правят например секс за 1 нощ.
Когато правиш секс с любимия човек е много по-различно.Чувствата засилват възбудата.Самата мисъл,че това е човекът който най-много искаш,те настройва психически да ти е по-хубаво.
Това,че се възбуждаш,много от приятеля ти е напълно нормално,това доказва ,че го харесваш и го искаш :-)

FromAutumToAshes
07-22-2009, 07:40
Разбира се ! Чувствата са всичко ! Лично аз никога не бих легнал с момиче, което едва познавам и нямам чувства към нея. Просто защото няма да ми донесе наслада. Но все пак при различните хора нещатата стоят по различен начин. :)

angel_spirit
07-22-2009, 19:15

;-)

Extremescream
07-22-2009, 19:51
Може и без чувства,но за мен се обезсмисля цялото занаятие.По-добре да си купя вибратор и сама.Предпочитам докато го правим да се прегръщаме,да си шепнем нежни думи..Това без чувства не може :-)

ognenaaaaaa
07-22-2009, 21:38
да се възбудя от някои към когото нямам чувства може би ... има хора които те привличат така казано сексуално но въпреки това секс с човек който не обичам НЕ !!!

vampirekiss
07-23-2009, 09:02
Няма да се изкефя на секс без чувства,но това за възбудата.Мога съвсем спокойно да се възбудя от непознат,но нищо повече.За да стигна до секс трябва да имам чувства.

SpOrTs_GiRl
07-23-2009, 09:06
Хм.. прекалено много време ми трябва, за да "пусна" на някой. Дори не мога да си представя да нямам чувства към него, ъпсурдно е, да не говорим, че е против принципите ми. Даже не знам как да го коментирам.. Ако можех, само с един щях да спя цял живот. Предпочитам да правя любов, а не секс.

pisentseto
07-23-2009, 09:16

+1