View Full Version : Какво да правя?
cridleoffilth
07-07-2009, 13:38
Днес по рано докато правихме секс с приятеля ми презерватива се скъса и той успя да го вкара само веднъж в мен след като се беше скъсал и не знам какво да правя сега кажете ми да купувам ли хапчета,да чакам ли какво да правя :(
нали не е свършил? кво се шашкаш?
cridleoffilth
07-07-2009, 13:56
да но съм забелязвала че докато му бия чекии излиза някаква течност, а съм чувала за предеакулационна течност, от която също има шанс да се забременее та.. някакви съвети? :(
да но съм забелязвала че докато му бия чекии излиза някаква течност, а съм чувала за предеакулационна течност, от която също има шанс да се забременее та.. някакви съвети? :(
От тая течност не можеш лесно да забремеенеш, така че не се шашкай, ако ти закъснее тогава му мисли
mOBSCENE
07-07-2009, 14:34
От тая течност не можеш лесно да забремеенеш, така че не се шашкай, ако ти закъснее тогава му мисли
+
Little_Lady93
07-07-2009, 18:56
А защо просто не пиеш Ескапеле? После няма да има закакво да се притесняваш и да е станало и да не е станало няма да си бременна ;щ
Попринцип са вредни хапчетата ама според мен по добре да си навредиш малко с тях отколкото да имаш голям подарък след 9 месеца :-) :-)
Extremescream
07-07-2009, 20:21
А защо просто не пиеш Ескапеле? После няма да има закакво да се притесняваш и да е станало и да не е станало няма да си бременна ;щ
Попринцип са вредни хапчетата ама според мен по добре да си навредиш малко с тях отколкото да имаш голям подарък след 9 месеца :-) :-)
И ако няма такъв подарък,като едното нищо може да не може да ражда изобщо после,понеже тъпи патки като теб и препоръчват тези хапчета.
Няма нужда от хапчета,нищо ти няма.След седмица тест и ще се успокойш
Lady_AMG
07-07-2009, 20:23
Абе защо всички са такива параноици, то забременяването да не ви е болест, че така лесно да става... :-x
Абе защо всички са такива параноици, то забременяването да не ви е болест, че така лесно да става... :-x
Точно :)
А бе и какво се шашкате бееее ... Офф като почнете такива ... "И пий хапчето за всеки случай" ... Е па да ви имам мисленето :o Не си бременна , няма и да бъдеш! От тази течност не може да забременееш ... Трябва да имаш ебахти и късмета ;) Споко ;)
Щом го е вкарал един път и е свършил след това, значи не би трябвало да има проблем. А следващият път МИСЛЕТЕ.