View Full Version : За първия път....
hanovete
07-08-2009, 07:07
чудя се дали да призная на приятелката ми че ще ми е за първи....щот усещам че този момент ще стане днес и нз...тя доколкото знам го е правила .....просто не искам да изглеждам тъп в очите и щот съм на 19 все пак и просто искам да е с точния човек,а не просто заради самия секс
Ако ще те накара да се почувстваш по-добре и по-сигурен й кажи :) И само не се сдухвай за това, че тя има повече опит, защото нищо не означава. Всеки нов път с друг човек е различен, така че и при нея усещането ще е ново :)
puhinka93
07-08-2009, 07:15
Ако ще те накара да се почувстваш по-добре и по-сигурен й кажи :) И само не се сдухвай за това, че тя има повече опит, защото нищо не означава. Всеки нов път с друг човек е различен, така че и при нея усещането ще е ново :)
Абсолютно!
незнам с какъв акъл криеш неща от нея ... смисъл 100000000000000 % сигурен съм, че сте си говорили на тази тема поне 1 път, а ти не си й казал.
SpOrTs_GiRl
07-08-2009, 07:52
Ще се чувстваш много по-сигурен, ако й кажеш.. Това е връзка все пак, не й спестявай тези неща.. :?
Хубаво е да го знае, все пак сте двойка трябва да си казвате таквиз неща, а и няма от какво да се притесняваш :_)
кажи и тя ще ти помогне щом има опит ! Но не се притеснявай това което си направил е похвално
gorgeous
07-08-2009, 10:04
Ти си преценяваш, ако това ще те накара да се почувстваш по-сигурен, естествено, че да...според мен не е проблем дори и да не и кажеш...просто остави тя да води нещата :)
poltergais
07-08-2009, 17:51
Пич не се коркай мойта се израдва като и казах,че съм девствен.
И са след 11 месеца си се лашкаме тъй, че и кажи според мен ще ти се зарадва...
NeZaPoznat
07-09-2009, 06:52
чудя се дали да призная на приятелката ми че ще ми е за първи....щот усещам че този момент ще стане днес и нз...тя доколкото знам го е правила .....просто не искам да изглеждам тъп в очите и щот съм на 19 все пак и просто искам да е с точния човек,а не просто заради самия секс
Как беше ? :D :D
hanovete
07-09-2009, 11:23
добре беше ама не си признах :D
vesi1985
07-09-2009, 11:25
добре беше ама не си признах :D
е тя не позна ли?
:-)
balon4eee
07-09-2009, 11:51
ем ти така или иначе ще издържиш 40 секунди и ще свършиш 8-) ще се сети и сама 8-)
Mr_Crowley
07-09-2009, 14:13
Кажи й, пък ако това я накара да гледа по различен начин на теб - просто не се занимавай с утайки. ;) Нали се сещаш - не си заслужава 8)
hanovete
07-09-2009, 14:47
ем ти така или иначе ще издържиш 40 секунди и ще свършиш 8-) ще се сети и сама 8-)
ако първия път се свършва бързо начи да си приготвям храна до кревата другия път :razz: