PDA

View Full Version : За презервативите и свършването!

aDDDrenalin
07-08-2009, 09:35
С приятелката ми го правим често. Използвахме преди дюрекс, сега сме на спортекс. За здравина още не мога да кажа нищо, защото спортекс не сме късали. Интересува ме това: Никога не свършвам в нея (НЕ ГО ПРАВИМ БЕЗ КОНДОМ)и вече по навик го надувам след акта. Ако е бил някак си скъсан, а аз не съм свършвал в нея има ли повод за паника?. На дюрекс си спомням, че веднъж го скъсах при сваляне, защото докато го свалях го развивах докрай. (възможно ли е :neutral: ) И после купувахме хапче. А пък друг път се скъса, защото не бях си оголил пениса докрай и го бях поставил. и пак тичахме за хапче.
Благодаря Ви предварително!

pam1
07-08-2009, 09:41
знай че тия хапчета не са бонбонки

ubuntureload
07-08-2009, 09:44
БАте след следващото хапче направо води женати в НАДИН... можеш да и вземеш 15стотинки ....

aDDDrenalin
07-08-2009, 09:48
а тогава как да реагираме! Взимала е досега само две хапчета в интервал от половин година!
А нещо по темата!

ubuntureload
07-08-2009, 11:06
а тогава как да реагираме! Взимала е досега само две хапчета в интервал от половин година!
А нещо по темата!
Карайте го на свирки и чикии щом не знаете как да се орпавяте ....

Ufff
07-08-2009, 11:26
Аз не разбрах само като са се късали тея презервативи, ти бил ли си свършил или не?

vesi1985
07-08-2009, 12:32
С приятелката ми го правим често. Използвахме преди дюрекс, сега сме на спортекс. За здравина още не мога да кажа нищо, защото спортекс не сме късали. Интересува ме това: Никога не свършвам в нея (НЕ ГО ПРАВИМ БЕЗ КОНДОМ)и вече по навик го надувам след акта. Ако е бил някак си скъсан, а аз не съм свършвал в нея има ли повод за паника?. На дюрекс си спомням, че веднъж го скъсах при сваляне, защото докато го свалях го развивах докрай. (възможно ли е :neutral: ) И после купувахме хапче. А пък друг път се скъса, защото не бях си оголил пениса докрай и го бях поставил. и пак тичахме за хапче.
аман от калпави ебачи, кат не знаеш кво правиш не мъчи момичето с тия хапчета...
слагай по 2 презерватива за всеки случай

aDDDrenalin
07-08-2009, 17:55
аман от калпави ебачи, кат не знаеш кво правиш не мъчи момичето с тия хапчета...

Като твойто гадже не ти дава достатъчно и се пипаш всеки ден по 3-4 пъти МОЖЕШ ДА НЕ СИ ГО ИЗКАРВАШ НА НАС - :smt043

SpOrTs_GiRl
07-08-2009, 18:00
А нещо по темата!
Две хапчета за ПОЛОВИН ГОДИНА??? Тя наясно ли е какво гълта или?????? Я да не я тъпчеш повече!!!!!!! :x Ти знаеш ли какво предизвикват тези хапчета, а? ЕЙ, ЩЕ ТЕ ИЗЯМ!!!!!!!! :smt013 :smt021

Vichko0o
07-08-2009, 18:10
Абе как ги късате тея презервативи, бе ???Да не са почнали от хартия да ги правят ? Егати некадърните хора ! ТИ ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ МОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ СЕКС ПРАВИШ !!!! Простотия до шия !!!! Как може да и ги даваш тея хапчета толкова често бе малоумнико ????? Бе кви сте такива необразовани и некадърни бе ? От де се навъдихте идея си нямам .... Щом с презервативите си толкова жалък то тогава шанс приятелката ти да забременее е голям ! Ходи се кастрирай, ще спасиш и нея и света от такива идиоти като тебе !!!!

monincetyyy
07-08-2009, 19:27
ми момко.. не се паникьосвай при всеки един път още повече че дори не си свършил.. ако продължиш да тъпчеш тфойта мадама секи път с хапчета само ще и прецакаш организма.. :) айде другия път малко повече акъл :P

Extremescream
07-08-2009, 20:49
Абе как ги късате тея презервативи, бе ???Да не са почнали от хартия да ги правят ? Егати некадърните хора ! ТИ ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ МОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ СЕКС ПРАВИШ !!!! Простотия до шия !!!! Как може да и ги даваш тея хапчета толкова често бе малоумнико ????? Бе кви сте такива необразовани и некадърни бе ? От де се навъдихте идея си нямам .... Щом с презервативите си толкова жалък то тогава шанс приятелката ти да забременее е голям ! Ходи се кастрирай, ще спасиш и нея и света от такива идиоти като тебе !!!!

+1

И не разбрах тоя какво се дърви на vesi1985?Mоето момче:ХЕМ ПОСРАН,ХЕМ ГОЛЯМ чувал ли си го?Щото ти верно яко си се осрал....Келеш :?

AnNiE
07-08-2009, 21:18
Няма повод за паника,спокойно,но внимавай много,защото тея хапченца не са Олипс... :?

vesi1985
07-09-2009, 11:15

+1

И не разбрах тоя какво се дърви vesi1985?Mоето момче:ХЕМ ПОСРАН,ХЕМ ГОЛЯМ чувал ли си го?Щото ти верно яко си се осрал....Келеш :?
това за мен ли се отнася?

Extremescream
07-09-2009, 11:25
Изпуснала съм 'на'.Абе имах предвид,че тоя е келеш :D

vesi1985
07-09-2009, 11:32
Изпуснала съм 'на'.Абе имах предвид,че тоя е келеш :D
еее добре, простено ти е :-D

Aicken
07-09-2009, 12:43
както казахаа след още няколко хапчета направо ще и се ебе майката на организма тфа да не е за наяждане бе

aDDDrenalin
07-13-2009, 08:58
Колко често може да приемате Ескапеле?
Ескапеле се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция. Ако приемете Ескапеле повече от веднъж между две менструации, много вероятно е да настъпи нарушение на менструалния цикъл.
Ескапеле не действа както редовните методи за контрацепция. Вашият фармацевт, лекар, медицинска сестра или клиника по семейно планиране могат да Ви обяснят какви по-ефективни методи за дълготрайна контрацепция съществуват за предпазване от нежелана бременност.

Източник (http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB.-1.5-%D0%BC%D0%B3.--1-pid30003049.html)

Titirito
07-13-2009, 09:19

Бе той един не може да си сложи, 2 ше слага...

Моето момче, има повод за притесняние! НЕУКИ СТЕ! Фанете да четете малко. Тва момиче направо не знам как ти пуска...

bubblebabe
07-13-2009, 09:21
Когато правя секс с презерватив и той се скъса, аз го шия. Не мога да си позволя да купувам презервативи всеки ден.

aDDDrenalin
07-13-2009, 09:33
хайде някой да напише хубаво мнение!
Тези късания се случиха през 2008 година
от година насам не е имало такъв случай!
Конкретния въпрос, който зададох, беше: Ако по някаква случайност презервативът е бил скъсан докато сме го правели, а аз след края на акта не съм свършил в нея, има ли повод за паника?

vesi1985
07-13-2009, 09:35
Конкретния въпрос, който зададох, беше: Ако по някаква случайност презервативът е бил скъсан докато сме го правели, а аз след края на акта не съм свършил в нея, има ли повод за паника?

НЯМА!!!

vesi1985
07-13-2009, 09:45

Като твойто гадже не ти дава достатъчно и се пипаш всеки ден по 3-4 пъти МОЖЕШ ДА НЕ СИ ГО ИЗКАРВАШ НА НАС - :smt043

Ае смешен... Виж са бе, виж са ти къв си олигофрен, 2 пъти в годината ходил за хапче и ся плюе другите... "мъжки полов орган" ЗА ТЕБ! Тряа да има забрана за такива като тебе да правят секс, щото само мъчат момичетата. Ай мекия... :x

наистина има един смешен, тоя дето не знае пикае ли или се празни...

DJ_Mrav4o
07-13-2009, 22:32

НЯМА!!!
Аз пък смятам,че има, защото по време на ерекцията се отделят сперматозоиди. Но все пак... :-o :-o

amk933
07-13-2009, 22:43
Какво оплюхте момчето бе? Аман от злобни хора и момичета в цикъл в тоя форум. Попита ви въпрос - отговорете му. По-добре ли е на 16 да стане татко, а гаджето му майка? Не. Или пък да стигнат до аборт, може би? Случват се гафове и естествено, че не нарочно. В крайна сметка по-добре Ескапел от колкото абразио. ;)

По темата: Дори и да не си свършил в еякулационната течност се съдържат сперматозоиди, при които шанса да забременее е 1/100. Все пак съществува, но е твърде малък. И като ви се късат презервативите, ползвайте Ultra Safe, които са за анален, но са по-здрави поне. :)