View Full Version : Проблем - Скъсан презерватив.
karkadeussss
07-08-2009, 16:20
снощи с приятеля ми правихме секс и единия път той не свърши. после презервативите бяха на земята и като станахме ги изхвърлихме в плика, ама той после като е проверил и единия е бил скъсан ама не знае кой и дали е свършил в него. сега не знаем нито кой е нито дали се е скъсал по време на акта. Мен точно в деня преди да правим секс ми свърши цикъла та нз , възможно ли е да е станл гаф и ще трябват ли хапчета ? Ако да, колко пари са :(
karkadeussss
07-08-2009, 16:45
и какво кога може да си направя тест. знам ли help плс
дори в теб да е свършил, 1 ден след цикъла има мн малка вероятност нещо са е станало. пък как не знае свършил ли е в него или не? изсипвате си спермата в коша ли преди да ги хвърлите тея презервативи? ако в тоя няма а в другия има може да си извадите лесно изводите.
karkadeussss
07-08-2009, 17:18
ем не ама те са се омешали в плика после и не знаем кой кой е и кога се е скъсал , може докато е бил по земята или после в плика или не знам, да пия ли хапчета какво да правя, в паника съм помагаите :(
SpOrTs_GiRl
07-08-2009, 17:20
Нищо ти няма. А хапчето варира около 28-32 лв.
karkadeussss
07-08-2009, 18:00
наистина ли мислите че нищо ми няма и да не пя хапчета ?
Още утре едно тестче си купи.
karkadeussss
07-08-2009, 19:48
ама то нали не може теаст веднага след това или може и ако може как се казва. хора отговаряйте плс за пръв път ми се случва много ме е страх
SpOrTs_GiRl
07-08-2009, 19:57
ама то нали не може теаст веднага след това или може и ако може как се казва. хора отговаряйте плс за пръв път ми се случва много ме е страх
Тест се прави първия ден от закъснението на цикъла или 2 седмици след акта.
karkadeussss
07-08-2009, 20:03
а ескапел действа ли защото ми свърши вчера сутринта . тази сутрин правихме секс, а утре ако го пя какво ще стане. кавете как мислите дали изобщо да го пя
galenata
07-08-2009, 20:15
Офф само глупости правите.Ескапеле би трябвало да действа по всяко време.Аз не разбрах как така не знаел дали е свършил в презерватива или не?Спермата краченца ли има,та бяга?Логично е,ако и в двата презерватитва няма сперма да се е скъсал този,в който е имало...И евентулно да е изтекла някъде.
SpOrTs_GiRl
07-08-2009, 20:27
НЕ ПИЙ ЕСКАПЕЛ!
karkadeussss
07-08-2009, 20:28
а като е в деня след цикъла по малък ли е шанса да е станало нещо и има ли шанс изобщо
karkadeussss
07-08-2009, 20:38
zащо да не пия ескапел ми ако е станало нещо
има мнооого малка вероятност да стане нещо докато си в цикъл. както и 1 ден след това. забременява се когато си в овулация, която също може да се следи с тестове.