View Full Version : срам
здравейте.. търсих подобна тема в търсачката, но не намерих, така че извинявам се ако темата се дублира
значи въпроса ми е следния : как да разбера дали едно момче го е срам..
надявам се на смислени отговори:)
smileforyou12
07-09-2009, 08:19
:shock: Еми то се вижда.
gabsit000
07-09-2009, 08:23
ами или ако заявява че има някви симпатии,но не излизате на кафе или разходка...или пък излизате от доста време ама това ,което очакваш той не го прави... къв извод ще си направиш-че е срамежлив :D
gabsit000
07-09-2009, 08:24
ами или ако заявява че има някви симпатии,но не излизате на кафе или разходка...или пък излизате от доста време ама това ,което очакваш той не го прави... къв извод ще си направиш-че е срамежлив :D
Еми вижда се, ако заеква, трепери...Ама тва са тежките случаи вече 8-)
не разбрах :-o
Ilikeliljon
07-09-2009, 08:42
Отивай на уроци по невербално общуване :-P :-P :-P Сега ето ти няколко физиологични индикатори: изчервява се (зависи все пак на какво, а не просто изчервяване), търка ръцете си една в друга често, погледа му блуждае, ако се засече с твоя веднага се отклонява, гласа му трепери, докато говори с теб или пък мисълта му не тече гладко, пуска шеги, ако е сметнал, че се е изложил, което придружено с всякакви реакции на тялото. Замълчава за дълги периоди и гледа птичките и дърветата наоколо :D :D 8-) 8-) 8-) Ако е прав гледа навсякъде, но не е и в теб, а може и надолу или пък да е намерил "интересно" занимание на единия си крак 8-) 8-) Ей такива работи!
Отивай на уроци по невербално общуване :-P :-P :-P Сега ето ти няколко физиологични индикатори: изчервява се (зависи все пак на какво, а не просто изчервяване), търка ръцете си една в друга често, погледа му блуждае, ако се засече с твоя веднага се отклонява, гласа му трепери, докато говори с теб или пък мисълта му не тече гладко, пуска шеги, ако е сметнал, че се е изложил, което придружено с всякакви реакции на тялото. Замълчава за дълги периоди и гледа птичките и дърветата наоколо :D :D 8-) 8-) 8-) Ако е прав гледа навсякъде, но не е и в теб, а може и надолу или пък да е намерил "интересно" занимание на единия си крак 8-) 8-) Ей такива работи!
това звучи добре.. аз тъсех една книга в интернет за езика на тялото и жестовете (всмисъл държанието) ноо намерих само корицата и цената.. :D
вече се видях в чудо .. мн е трудно да се занимаваш със срамежливо момче, защото ако в един момент съм убедена, че ме харесва, в друг просто съм потресена от безразличие..УЖАСНО Е .. :shock:
gabsit000
07-09-2009, 10:10
ем кое по-точно не разбра..искам просто да ти кажа..че ако например се държи дръпнато..а е заявил някви симпатии то по-скоро е от това че го е срам отколкото нещо друго
ем кое по-точно не разбра..искам просто да ти кажа..че ако например се държи дръпнато..а е заявил някви симпатии то по-скоро е от това че го е срам отколкото нещо друго
ахаа, вече разбрах :wink:
признаци вече ти дадоха, но най-добре му покажи, че няма нищо срамно
трудно е :shock:
искам да съм сигурна, а просто няма как ..
абе и аз съм един.. парадокс :?
по скоро комедия
де да бях :?
SuperBadSuperFresh
07-09-2009, 11:48
Е как очакваш смислени отговори на тъпи въпроси.Той не е от луната,прави същите неща като теб,когато го е срам
Е как очакваш смислени отговори на тъпи въпроси.Той не е от луната,прави същите неща като теб,когато го е срам
добре де добре.. прав си, то аз какво ли очаквах ..
айде да се почва със селянията
Въх за пръв път да намеря и аз полезна тема в задалата се ситуация ...
моят мъж е същият .. срамежливко от класа .. направо не знам как намери сили да ме целуне
:D
и при мен притесненията започнаха, НО момиче щом ги е срам, трябва да ги отпуснем малко ... и ние знаем някой женски трикчета .. така че АТАКА пък ако са се отпуснали, вече не ги е срам и въпреки всичко пак са дръпнати .. не са за нас :?
CharismatiC
07-09-2009, 13:08
Еми просто като говори с теб и не те гледа в очите , заеква , поти се , забравя какво е кскал да каже и т.н. :) , ама то за `секи си е различно ;]]
:shock: Еми то се вижда.
+++
Въх за пръв път да намеря и аз полезна тема в задалата се ситуация ...
моят мъж е същият .. срамежливко от класа .. направо не знам как намери сили да ме целуне
:D
и при мен притесненията започнаха, НО момиче щом ги е срам, трябва да ги отпуснем малко ... и ние знаем някой женски трикчета .. така че АТАКА пък ако са се отпуснали, вече не ги е срам и въпреки всичко пак са дръпнати .. не са за нас :?
ще видим ... :?
balsamaa
07-09-2009, 21:04
аз съм от тея :D
eminemfenka
07-09-2009, 21:20
ЕКСПЛОДИРА :D СМЪРНОТОСНО Е :D
TranceMusic
07-09-2009, 23:41
Помисли си ти какво правиш когато те е срам :booooomb:
може с времети да се оправи.някои хора се нуждаят от повече време да се отпуснат.ако това не помогне говори с него.:)
аз съм от тея :D
щом си от тия, кажи какво правиш като видиш момичето, което харесваш
тук на много момичета ни е любопитно :P