View Full Version : Въпрос
ChocolateGirl
07-09-2009, 18:45
Ако вчера съм правила секс,а днес ми е дошъл цикълът няма шанс да съм бременна нали? :-o
Малко тъпо звучи,но незнам за какъв период от време се опложда яйцеклетката..
Тоест ако от акта до менструацията има по-малко от 24 часа има ли как цикъла да дойде,а след него да стане оплождането ..
Извинявайте,може би въпросът е тъп но никой не се е родил научен :oops:
Щом ти е дошъл не си бременна.
Офф не си бременна бе , ех като почнете ... А и да не се е точил в теб , че да се притесняваш :razz: :lol:
Extremescream
07-09-2009, 19:18
Моля ви,преди да се ебете почетете малко за темата!
Всеки път когато зададете тъп въпрос,едно бебе тюленче умира!А вие не искате това,нали? :cry:
Lady_AMG
07-09-2009, 19:45
Без да искам да създавам излишна паника, обаче теоритично е напълно възможно да си бременна, въпреки цикъла си. Когато едната яйцеклетка излиза, следващата се подготвя и има една лека и слаба вероятност тя да бъде оплодена. Едно време като бях ученичка госпожицата ми по биология го обясни така. Ама едва ли. Успех!
Ilikeliljon
07-09-2009, 20:02
Без да искам да създавам излишна паника, обаче теоритично е напълно възможно да си бременна, въпреки цикъла си. Когато едната яйцеклетка излиза, следващата се подготвя и има една лека и слаба вероятност тя да бъде оплодена. Едно време като бях ученичка госпожицата ми по биология го обясни така. Ама едва ли. Успех!
Е то според теорията на вероятностите, вероятността да умреш от удар на метеорит е по-голяма, отколкото да умреш при самолетна катастрофа, ама не става така (не се шегувам) :D :D :D
brutalextazy2oo9
07-09-2009, 20:25
Е то според теорията на вероятностите, вероятността да умреш от удар на метеорит е по-голяма, отколкото да умреш при самолетна катастрофа, ама не става така (не се шегувам) :D :D :D
Мнее.... по-вероятно е да я блъсне летяща чиния.... :razz: :razz: :grin: :grin:
разкажи ни малко повече за рова което сте правили с партниора си :) така ще ни епо лесно да ти кажем дали си или не :)
можеби... та как ще го кръстите? :?: