View Full Version : Предпочитания в секса !
CharismatiC
07-09-2009, 19:51
Здравейте !
Момичета , момчета как предпочитате половия член на партнъора ви ?!
1.Гладко избръснат.
2.Небръснат.
3.Бръснат , но в някаква формичка.
Е ваш ред е :)
CharismatiC
07-09-2009, 19:51
Аз лично : 1.Гладко избръснат :) :oops:
metalcheto
07-09-2009, 19:53
първото
GreenFairy
07-09-2009, 19:54
Абе бръснат, колко гладко не претеднирам особено, колкото толкоз, ама все пак да е бръснат, може и на 3 дена примерно, но да си личи, че има желание :-D
Extremescream
07-09-2009, 19:54
Все ми е тая
Ilikeliljon
07-09-2009, 19:58
Ако пък това има кой знае колко голямо значение за хора, които се обичат пък на :? :? :? Според мен няма значение толкова, макар че сега ще чакам да ми се изкарат всичките доводи за хигиена, естетика и какви ли още не дивотии, които нямат много общо 8-) 8-) :D :D
Vichko0o
07-09-2009, 20:07
Ако пък това има кой знае колко голямо значение за хора, които се обичат пък на :? :? :? Според мен няма значение толкова, макар че сега ще чакам да ми се изкарат всичките доводи за хигиена, естетика и какви ли още не дивотии, които нямат много общо 8-) 8-) :D :D
Ема няма как иначе .... Все някой трябва да си наложи мнението само защото не му харесват отговорите :)
По темата: Приятелката ми не е на "инспекция" важното е да съм с нея, пък дали е бръсната или не няма разлика ;)
Ilikeliljon
07-09-2009, 20:08
Ема няма как иначе .... Все някой трябва да си наложи мнението само защото не му харесват отговорите :)
По темата: Приятелката ми не е на "инспекция" важното е да съм с нея, пък дали е бръсната или не няма разлика ;)
Нещо намекваш ли 8-) 8-) 8-)
mysterious93
07-09-2009, 20:15
секс правят НЕ САМО хората , които се обичат :D е и все пак едва ли е много приятно да се шматкат косми из устата.. :P то едва ли ще е много гладко особено ако е с бръснач ама поне да не са и много дълги :-D
Ilikeliljon
07-09-2009, 20:21
секс правят НЕ САМО хората , които се обичат :D е и все пак едва ли е много приятно да се шматкат косми из устата.. :P то едва ли ще е много гладко особено ако е с бръснач ама поне да не са и много дълги :-D
Чети внимателно, написах от хора, които се обичат!!! 8-) 8-) 8-)
ами попринцио ми допада 1-вото.. но ако става дума за приятелят ми.. ще го приема така както той мисли че на него му е добре :) :)
Аз го предпочитам с борови иглички :grin: