Влез

View Full Version : Как се справяте с раздялата?

Aicken
07-10-2009, 07:34
От бая време не сам виждал подобна тема знам че има , но какво правите когато сте се разделили с половинката си и знаете че е завинаги и нищо не може да се промени или подобри а пък и трябва да се виждате всеки ден поради обстоятелствата? какво правите в такива случаи как се развеселявате и превъзмогвате ОГРОМНАТА ТЪПОТИЯ която ви наляга???? :-o

SiNiStEr
07-10-2009, 07:55
Оле колко познато....
До преди няколко дена си мислех,че няма и не искам да го забравя.Просто ще приема,че той не иска да сме заедно,че вече няма чувства към мен.
Продължи напред,знам трудно е,но няма как.Аз самата в момента съм в такъв период и знам какво е.
Но няма смисъл да гледаш назад,живота продължава с нея или без нея.Останете си приятели,ние така се разбрахме и подържаме контакт.
С времето всичко минава.
Успех :)

XTREMEFREERIDE
07-10-2009, 08:08
Все още не ми се е наложило да преживявам раздялата с любимия си /да чукам на дърво/, но незнам как бих могла да го виждам всеки ден и да знам, че целувките му вече не са за мен, не мога да се огледам в очите му, или дори просто да го прегърна. Аз не бих могла да бъда ПРОСТО приятелка на човека, на който до преди 2-3 дена съм се вричала в любов.
Но все пак, преживява се. Хората не случайно са казали - времето лекува. Пък ако можете да си запазите добрите отношения, още по - добре.

Take_That
07-10-2009, 08:21
Опитвам се да приема факта, че той вече не иска да е до мен или пък просто сме се разделили по друга причина. Казвам си, че просто така е трябвало да стане и се успокоявам с поговорката:" Всяко зло за добро!" или пък "Когато се затвори една врата се отваря друга." Понякога си поплаквам ако ми е много тежко, та да ми олекне и най-важното ям шоколад 8-) 8-) Опитвам се и да не мисля за това, като излизам с приятелки, правя нещо, което ми харесва, един вид занимавам се с нещо, гледам да отвличам вниманието си от това, което ми се е случило.....

Nadelina
07-10-2009, 08:32
Никога не вярвам, че е завинаги. Внушавам си, че съм незаменима и постоянно си мисля, че ще се съберем пак. След време просто ми минава, отшумява усещането за любов и близостта. В момента не мога да кажа, че напълно съм изритала от живота си някои мои бивши, но съм се научила да живея без тях, успяла съм да обичам и след това и мога да кажа дори по-силно и истински.

NeZaPoznat
07-10-2009, 08:38
Никога не вярвам, че е завинаги. Внушавам си, че съм незаменима и постоянно си мисля, че ще се съберем пак. След време просто ми минава, отшумява усещането за любов и близостта. В момента не мога да кажа, че напълно съм изритала от живота си някои мои бивши, но съм се научила да живея без тях, успяла съм да обичам и след това и мога да кажа дори по-силно и истински.

:lol: :lol: :lol: :lol:

NeZaPoznat
07-10-2009, 08:40
От бая време не сам виждал подобна тема знам че има , но какво правите когато сте се разделили с половинката си и знаете че е завинаги и нищо не може да се промени или подобри а пък и трябва да се виждате всеки ден поради обстоятелствата? какво правите в такива случаи как се развеселявате и превъзмогвате ОГРОМНАТА ТЪПОТИЯ която ви наляга???? :-o

Плезя и се и гледам реакцията и ... :D Забавно е :D

KimBerLy1912
07-10-2009, 09:00
Когато обстоятелствата са такива,че трябва да го виждам всеки ден е много кофти...
Така се случи преди години с едно момче от моето даскало-първоначално след раздялата бяхме неразделни,непрекъснато си пишехме,звъняхме,излизахме ...
После и тоя период мина и спряхме да излизаме заедно .. (бяхме от една компания) .. Но и хората около нас се промениха много,абе с две думи компанията се разпадна...
Иначе винаги се поздравяваме,лафим си.. почти всяко голямо междучасие се засичахме... В доста добри отношения сме (като за бивши :D )
А всъщност непосредствено след раздялата ми беше много гадно,въпреки че така често бяхме заедно,просто ме болеше..
Теб не знам какво да те посъветвам.. С времето всичко ще отмине,а дали ще останете приятели след раздялата или ще се подминавате зависи само от вас-всичко е до човек.. И от вас зависи в квъ отношения ще сте,и от там какво трябва да ти е държанието към нея..
Дано съм помогнала поне малко :D

MonSitY
07-10-2009, 09:08
ами не ме наляга тъпотия по скоро ми е кофти известно време.ама нещата се оправят дори и ако си бил наистина влюбен можеш да забравиш човека с много воля, но и това отнема доста време.свиква се и после вече ти е безразлично...

gabsit000
07-10-2009, 09:18
аз съм такъв човек,че бързо се привързвам и след това доста тежко ги преживявам....ама минава.. :)

elsy
07-10-2009, 09:36
^И аз съм така :?

Мии гледам да се занимавам с други неща и да не мисля... 8-)

Kukumqvka
07-10-2009, 09:43
Много лесно 8-)

Dollystar
07-10-2009, 09:46
^И аз съм така :?

Мии гледам да се занимавам с други неща и да не мисля... 8-)
Аз също съм сама вече :x

FiRe_LaDy
07-10-2009, 10:03
Последната седмица на училище изкарах така.Виждах го всеки ден по незнам колко пъти и знаех,че той не иска повече никога да има нещо общо с мен.Беше ми адски трудно отначало и понякога плачех след като го видех.Но после си казах,че няма смисал и че живота така или иначе продължава с него или без него.Движех се с повече хора и гледах да се забавлявам,но не ми се наложи да го правя дълго,защоо се събрахме отново :grin:

godji3
07-10-2009, 14:25
раздялата се приема с ботилка уиски или бърбан

мани маитапа казваш си к'во толкова тои/тя не е единствения/единсвената има мнопо момчета/момичета по света ще си намеря друг/друга и след 1 седмица си като преди само горе главата и малко по голямо самочуствие ;)

Brutalkiller666
07-10-2009, 15:06
Аз като се раздела с човека с който съм бил ме наляга някво мрачно настроение и си оправям настроението с death..black..trash metal и като цяло обръщам мъката на злоба

ELiTyYy
07-10-2009, 15:52
................

ver0nika_
07-10-2009, 18:30
Музика .. това ми помага най-вече и подкрепата от приятели \:D/

KimBerLy1912
07-10-2009, 18:36
Абе аз мисля,или поне аз така разбрах,че въпроса беше как се справяте с раздялата,конкретно когато всеки ден по една или друга причина се виждате с бившия/бившата... :?
Гледам тука всеки написал общи методики... :?

vampirekiss
07-10-2009, 20:58
Хм..Още не мога да кажа как се справям в подобна ситуация.Оня ден скъсах с гаджето,виждам го всеки ден.Минаха се няколко дни.И какво?-Таман се поразведря,тегля му една и той цъфва от някой ъгъл.Тааа...решила съм да ходя на планина,при една фр от друг град само и само да не му гледкам милия фейс.

Shia
07-10-2009, 21:47
Безразличие.Скъсал е с мен или аз с него,тогава той не ме заслужава.Аз съм красиво,привлекателно и чаровно момиче и всеки ще ме оцени,той да се вайка,че го е направил.

Позитивно мислене на мен ми помага или се занимавам с дейности,които ми отвличат вниманието и изобщо не се сещам.

purple__love
07-11-2009, 08:01
Ами какво мога да направя... Той беше студен, не искаше нищо повече с мен и аз се примирих и го пуснах да си живее живота... а не излизах от вкъщи даже без него... Постоянно бяхме заедно... година и половина и така... Бях ужасно зле с много последици... Но аз съм силен и борбен характер... Просто не се предавам и не падам духом и ... с времето намерих сили, намерих си ново момче, нов живот...

GossipGirl89
07-11-2009, 08:24
До преди 2-3 месеца бях така като изключим виждането всеки ден... Засичахме се, но аз гледах да избягвам подобни ситуации, защото се сдухвах... Общо взето се бях оставила на времето. В началото пробвах да се боря, но каквото и да направех имах чувството, че съдбата върви против мен и ми прави обратното на пук... Накрая се пуснах по течението, излизах с приятели, забавлявах се, отвличах си вниманието с някакво хоби и неочаквано дори и за мен дойде момент, в който вече не ми пукаше и не изпитвах нищо... :) Трудно е, много при това. А в твоят случай е двойно по-гадно, защото трябва да се виждате всеки ден. Единственото, което бих могла да те посъветвам е да се стараеш колкото се може да избягваш въпросния човек... иии просто гледай да не мислиш за него/нея... Илизай с приятели, забавлявай се, намери си хоби или някакво занимание и чакай времето да ти помогне :) Друг лек няма!

sulley
07-14-2009, 19:41
Трудно е.Иска се воля и сили,и също и добри приятели,които да са до теб и да ти покзват обичта и подкрепата си.Когато се сещам за своите и ми олеква,защото вмомента и аз преживявам една раздяла,и то от дълго време.Но хубаво е накрая да си останете поне добри познати,много е гадно после да се мразите или нещо от сорта,запазете хубавите мигове и си простете,ако можете. :)

Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 07:41
фремету лекуфа...но през тофа фреме просто е адски трудну и гадно .. фсичку ти напомня за бифшия...

miminkaa
08-23-2009, 22:16
Опитвам се да не мисля за него и след максимун 3 седмици той е вече минало ..

Faces
08-23-2009, 22:22
Рева...хаха не е ся сериозно ми не знам аз до ся не са ме зарязвали е само бившата ми ама аз мислех че ще е нещо страшно пък то...тъй бързо мина и замина че ебахти.Пък като гледам някой кви пишат за раздялата мислех си че ако някоя ме зарежи и свършва света а всъщност тепърва се отварят нови възможности като стане това ;)

l0lz
08-23-2009, 22:23
http://www.maggags.com/i-masturbate.GIF